Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהכותרת אתם יכולים להבין שאני בהלם וכועס ועצבני ורותח !!!!

לפני כמה שבועות ערכתי 2 הזמנות בהפרש של שבוע מ CYC.

משלוח אחד היה עם גלייז של CG ואופטי סיל והמשלוח השני היה עם COLLINITE 845 ומגווירס BUG AND TAR REMOVER.

אתמול קיבלתי את הפתקים של הדואר והיום הלכתי להביא את ההזמנות.

חבילה אחת נראית מושלם וחבילה שניה נראתה פגועה אבל עוד לא ידעתי את גודל הזוועה עד שהגעתי הביתה.

בחבילה האחת היה הווקס והחומר של מגווירס.

אבל בחבילה השניה.....מה שראיתי בפנים...אני לא רוצה להגיב, אני אתן לתמונות לדבר בעד עצמן!!!

l5sw.jpg Uploaded with ImageShack.us

הקבלה מתוך האריזה, הוכחה למה שהיה אמור להיות בפנים ולא נמצא:

rc9y.jpg Uploaded with ImageShack.us

עצבים עצבים....אבל די, זה לא יוביל לשום מקום.

מה שאני יכול להוסיף זה שהאריזה נראתה פגועה אבל מישהו טרח לסגור אותה שוב עם דבק סלוטייפ כדי שיראה שלם ומה שכן השאירו לי את הפד שבטח קיבלתי במתנה ועוד 2 כדורים צבעוניים מפלסטיק דק שאין לי מושג מהם ומאיפה הגיעו אלי.

מה אפשר לעשות? עם מי אפשר לדבר? האם עוד מישהו חווה סיפור דומה?

אני עוד מתקשה לעכל כי כל כך חיכיתי לזה להתחיל כבר את הפרויקט הבא :cry: כמו שכתבתי.....ב-ה-ל-ם!

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תפנה לחברת הדואר, לבירור שטחי בנושא.

לאחר מכן פנה לאדם/חברה ממנו קניתה את המוצר, ותבקש יפה שישלח בשנית, אם אתה רואה שהוא עושה בעיות תפנה לפיי-פאל(אם שילמת דרכם) וברוב הסיכויים הם יחזירו לך את הכסף...

פורסם

אני פוחד שזה נעשה דרך המכס בארץ והחומרים אצלם.....יש דרך לתקשר עם מישהו משם מבלי לקבל את התגובות שאני חושב שאני אקבל? (כמו...."אחינו, לך תחפש את התשובות שלך במקום אחר, אין לנו זמן אלייך")

פורסם

אני במקומך הייתי פונה בהקדם לפניות הציבור של הדואר. בנוסף אציע לך להעלות את זה בפייסבוק וגם בדף של

דואר ישראל.

נכון שדואר ישראל הנה חברה גרועה בעלת שירות זוועתי, אך אני בטוח שאינם מעבירים לסדר היום גניבה מחבילה של לקוח.

פורסם

עשיתי בעצם הכל....העלתי לפייסבוק, העלתי גם לדף הפייסבוק של הדואר, פתחתי קריאה בפייפאל...אני די בטוח שפתחו את החבילה במכס! נורא הייתי רוצה להתקשר אליהם ולהגיד להם מה אני חושב על זה. יש סיכוי שזה ייתן משהו?

פורסם

לבן אדם שהעיז לגנוב ממך וסביר להניח ב99% שזה נעשה בארץ אני מאחל שיגנבו לו את היקר לו מכל.

המצב לא נעים,

ראשית אל תמהר לשלוח מייל ל CYC, לפחות בשלב הזה.

הרי זה ברור שהם שלחו לאכן חבילה שלמה, כבר היו מקרים שחברות בחול החליטו לא לשלוח יותר לישראל בגלל דרישות של חבילות חוזרות. אני לא אומר שתאכל את הכובע אבל בינתיים תפנה לדואר ישראל.

בצורה מכובדת,אסרטיבית וברורה. תבקש שיתחקו אחר המסלול של החבילה ואם תאיים בטביעה.

כמו כן אם אתה מאמין שלפייסבוק יש כוח לשנות (אני מאמין) תנסה גם שם, סטטוסים מצייצים יעשו את העבודה.

האם זה יעזור לקבלת המוצרים? לא יודע.

אבל במידה ואתה רואה שזה לא מתקדם לשום מקום צור קשר עם המוכר ובקש ממנו לקחת אחריות על הנזק.

אני פשוט בהלם וזה מכעיס אותי בטירוף!

עריכה: רק עכשיו ראיתי שעשית את כל השלבים הללו.

תן לינק.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
ועוד 2 כדורים צבעוניים מפלסטיק דק שאין לי מושג מהם ומאיפה הגיעו אלי.

זה דורש ועדת חקירה. בזיון.:shock:

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

הסיוט הכי גרוע של הפורום זה שאיזה בן זו** שעובד במכס יחליט פתאום שהוא "דיטיילר".

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

אני לא רוצה לעורר פה הד תקשורתי על 37 פאונד...

כמו כן, קשה לי להאמין שהדואר לפתע ימצא את המוצרים אז אני די לא יודע מה זה ייתן לי, אם לומר את האמת.

הפייסבוק טוב על מנת להוציא קיטור ובמקרה הטוב שזה ממש יתפוס אז גם התנצלות מהדואר.

אם אני אקבל פיצוי ממקור כלשהו זה יהיה רק מ CYC או דרך פייפאל.

כרגע עוד לא פניתי ישירות לאתר, אני מנסה שהכל יהיה מתועד דרך פייפאל...זה עיכוב לא צפוי כי כבר הכנתי את המצלמה שלי לשבת הקרובה, לפרויקט : שטיפה-גלייז של CG-אופטי סיל-COLLINITE ..אבל.....נו..פעם אחרת :roll:.

עריכה: אולי הכדורים האלה זה איזה גאדג'ט של דיטיילינג שאני לא מכיר? (: סתם... בטח איזה ליצן פשט לי על החבילה!!!

פורסם

ואוו מעצבן. :evil: :evil: :evil::2gunfire::snipersmi :snipersmi :snipersmi :snipersmi

האמת שאין לי מושג מה להגיד לך, אני אישית הייתי פונה לCYC תוך הדגשה שאין לך טענות כלפיהם בבקשה שיבדקו עם הדואר (הם השולח ולהם יש יותר כוח).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

כמו שזה נראה שדדו אותך ודחפו לך 2 כדורים גדולים.

אני הייתי פונה לדואר ישראל ולמכס,תפרסם את זה בפייסבוק ותפרסם בכל מקום שאתה יכול.

גנבים בני ז***.

הארץ הזו מדרדרת מרגע לדודלי,אפילו להזמין דברים מהאינטרנט כבר מרגיש לא בטוח.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

זה לא קשור לCYC,החבילה יצאה מהם שהיא במצב חדש,כמובן שהחבילה הגיעה לארץ מישהו רצה אותה לעצמו..

מצטער בשבילך.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון: הפרשה הסתיימה....

עכשיו לחפירות: אני מזהיר אתכם, אני יודע שאתם אוהבים תמונות אז יש והרבה (:

להמשיך מהיכן שהפוסט הקודם הופסק....בדואר כל מה שאמרו לי זה "בלה בלה בלה בלה" או "תפנה לפקידה שתוציא אישור תלונה, לך לדואר מרכזי תוציא אישור X, אחרי זה תפנה ל Y תגיד לו ככה ותלך להוא תגיד לו ככה".

עזבו אותי, ממש אין לי כח לחפירות האלה...מה שעזר זו התלונה בפייפאל, אמנם לקח שבועיים אבל הכסף הוחזר במלואו ובדרך הטבע עשיתי שוב את אותה ההזמנה בדיוק, שוב מאתר CYC, ונורא סיקרן אותי מה תהיה התוצאה הפעם.

אז ככה:

היום קיבלתי 2 פתקים והלכתי לדואר, החבילה הגדולה משכה את הסכין שלי קודם והתמונות לפניכם:

IMG_1017.jpg

אחרי הפתיחה ראיתי את הפד הצהוב שקיבלתי גם בחבילה ההיא מבצבץ לו מבין הפתיתים והבנתי שזה זה!!! זו החבילה המיוחלת.

IMG_1018.jpg

כשהוצאתי את הפד ראיתי שקית "פצפצים" מבצבצת לה ומשהו סגול בפנים.... EZ CREME GLAZE של CG.

וסטיקר נחמד של CYC.

הבקבוק של הגלייז הוא גדול ואני כבר רואה שהוא יספיק לי להמוןןןן המון המון זמן.

IMG_1019.jpg

אבל איפה האוטם? איפה האופטי סיל? פה התחילה תעלומה...

כמובן שמבין כל הפתיתים היתה עוד שקית שלא היה לי ספק שיהיה שם אופטי סיל, אבל...ליבי נדם!! הנשימה הופסקה לכמה דקות טובות!!! כל השקית של האופטי סיל היתה רטובה בחומר שמנוני, יכול להיות שנפגע האופטי סיל? כשהוצאתי את הבקבוק מהפצפצים הוא היה מלא מבפנים וכמובן רטוב מבחוץ ושמנוני.

ניסיתי ללחוץ קלות על הבקבוק על מנת לזהות נזילות אבל לא זיהיתי, אטום...ניסיתי להתיז מעט מהספריי וכמה לחיצות ראשונות לא יצא דבר ורק אחרי 3 לחיצות יצא חומר, שזה אומר שהספרייר היה חדש ולא נעשה בו שימוש.

מה זה החומר השמנוני הזה אין לי מושג אבל לפחות הבקבוקון של האופטי סיל מלא אז ניחא (מהרהר לעצמי במה הוא מלא בדיוק? אולי מהלו אותו במים? לעולם לא נדע)

בקיצור, חוויה לא נעימה במיוחד, תמונות של היד שלי מרוחה בחומר השמנוני הזה שבסך הכל הוצאתי את הבקבוקון מהשקית:

IMG_1020.jpg

והנה הבקבוקון במלואו..לפחות הוא מלא.

IMG_1021.jpg

וזהו לבינתיים, הסתכלתי בגאווה על החומרים להגנת הצבע שצברתי לי ובקרוב הולך להתחיל להשתמש בהם על בסיס תקופתי קבוע.

IMG_1022.jpg

כל כך התלהבתי מכל זה ששכחתי שיש לי עוד חבילה קטנה יותר ובגדול לא ציפיתי ממנה ליותר מדי, הזמנתי ערכה לאייפון שכוללת מטען לרכב, מטען לבית ו- 2 כבלי נתונים USB.

פתחתי את החבילה ו....רגע, מה זה??

IMG_1024.jpg

האם יכול להיות שזה מה שאני חושב שזה? פתחתי את שאר החבילה ו... יש!!!! הערכה לתיקון STONE CHIPS של PAINTS4U הגיעה מוקדם מהצפוי (: טוב, הייתי בעננים.

IMG_1025.jpg

בשיא ההתלהבות נזכרתי שלא ראיתי את הקיסמים לשימוש הערכה...שוב רגשות עלו אצלי והתחלתי לשנן משפטים כמו: "מה יש לבריטים ממני? למה הם ממשיכים לדפוק אותי? עשיתי להם משהו רע?"

ואז לקחתי את הקופסא וראיתי אותם, קטנים, מסודרים כמו חיילים ומוכנים לשימוש.

IMG_1026.jpg

וזהו....סוף טוב למקרה עגום.

מניח שרוב האנשים ה"רגילים" היו קוראים את הפוסט הזה ויגידו לעצמם:"מה יהיה עם השרוטים האלה? עד מתי חובבי דיטיילינג יעלוזו ?" אבל כן...מניח שזה נחשב יום טוב לחובב דיטיילינג ממוצע.

כעת אני צריך למצוא שבת פנויה, כנראה זה יהיה בעוד שלושה שבועות שבשבת הזו אני מתכנן פשיטה מבצעית על כמה פגיעות צבע נקודתיות על מכסה המנוע ועוד קילוף צבע בטמבון קדמי.

מי שקרא עד הסוף...אני אוהב אתכם! מי שלא קרא עד הסוף....כל דיטיילינגר יבוא יומו !!! :twisted:

פורסם

איך אפשר שלא לקרוא עד הסוף? ספר מתח במיטבו, הייתי בלחץ ביחד איתך.

תתחדש לך ותהנה מההפתעות הנחמדות.

• תוכן חדש...