Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים היום זה קרה, בוצעה העברת בעלות לרכב החדש.

עוד לא הספקתי לשטוף את הרכב (הרכב מלוכלך מאוד, העדפתי לחכות למחר שתהיה לי גישה לצינור).

בינתיים כמה תמונות של הרכב מלוכלך (התמונות צולמו עם הפנס הזה שאני לא זוכר מה המליץ לי עליו [אני חושב שתמיר] אבל הוא מצויין למציאת סרוויליס)

2dpc.jpg

gxc2.jpg

8cxp.jpg

gem8.jpg

cmjx.jpg

85tw.jpg

wr7k.jpg

4h3l.jpg

34px.jpg

pya4.jpg

התרשמות ראשונה מהאוטו

קודם כל העיצוב, צריך להתרגל אליו (אבל את האמת גם את המאזדה לא אהבתי בהתחלה).

אני נהגתי באוטו מקיבוץ גבעת חיים (איחוד) לחיפה בגלל שהגענו בשתי מכוניות (האמת לא הבנתי למה אבל לא היה אכפת לי כ"כ כי אני נהגתי בדרך לחיפה).

הדבר הראשון שמרגישים שנכנסים לרכב הוא שהוא יותר גבוה מהמאזדה (אני לא יודע אם זה נכון, לא מצאתי מפרט של האוטו שנת 2011) הדבר השני הוא שיש הרבה דשבורד, הרבה הרבה פלסטיקים.

המנוע של הרכב יותר גדול 2.5 ברנו נגד 2.0 במאזדה אבל בגלל שהמאזדה יותר קלה היא הרגישה יותר מהירה ויותר חדה.

יש כמה פיצ'רים נחמדים שהספקתי למצוא כבר (אהבתי את הקורז קונטרול, גם אם לוחצים על הברקס (שבדר"כ מבטל את הקרוז קונטרול) ברנו הוא מתבטל אבל הוא זוכר את המהירות הקודמת ובלחיצת כפתור אפשר לחזור לאותה המהירות.

סקירה מקיפה יותר תתפרסם בהמשך.

נ.ב. אני מתכנן לעשות ניסוי על המכסה מנוע, ווקס PAT'S 53, אוטם MPL וFK1000P ובנוסף גלייז BLACK LIGHT, פרטים נוספים בהמשך.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

תתחדש! בהחלט רכב לא נפוץ. וכמובן ממתין לתמונות וסקירה :)

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תתחדש Rupni, סעו בדרכים טובות ובטוחות.

עושה רושם שיש לך הרבה מוצרים מיותרים, זמן פנוי וסקרנות רבה. במקום לעשות ניסויים מיותרים (לדעתי) על מכסה המנוע.

תקח לך מכונת פוליש DA (השכרה) לאיזה סופ"ש, תקנה פוליש נוח לעבודה חד שלבית (תקבל המלצות בפורום) ותפנק את הרכב בטיפול רציני. עבורך זה יהיה שיעור לחיים (והוא הרבה יותר מעניין ממריחת גלייז/ווקס), לאחר שתסיים תראה שהרכב כלכך מבריק שזה בכלל לא ישנה לך מה למרוח עליו.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

תודה, זה בהחלט לא רכב נפוץ מאוד (גם בגלל המראה).

דימה, אין לי מוצרים מיותרים לדעתי (יש לי אוטם לקראת הסוף, ווקס איכותי, גלייז לקראת הסוף ווקס ואוטם בדרך), חוץ מזה ממתי אתה מתנגד לניסויים ? (אני רוצה לבדוק את אורך החיים של כל אחד, הברק ולנסות את כולם).

חשבתי על להשכיר מכונה אבל אין בחיפה כרגע, חשבתי גם על האביזר שמתחבר למברגה של מגווירס, חשבתי גם ללכת לחבר פורום שעוסק בזה ולעשות את הטיפול איתו (יותר נכון אני יעשה והוא ישגיח שאני לא הורס כלום :oops:) ואז גם תהיה לי מכונה וגם יעוץ מקצועי קצת יותר.

* כמובן שתמונות של כל האוטו יפורסמו כבר מחר אחרי שטיפה.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לא מתנגד בכלל! נהפוכו, היות ואני מכיר אותך קצת רציתי לדחוף אותך לבצע ניסויי יותר מיוחד.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה, אני בטוח שאתה תטפל ברכב יפה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

תתחדש רופני שראיתי אותו במציאות הוא היה נראה במצב יותר טוב. צריך יישור קו פה אבל אתה בהחלט הבן אדם הנכון לעשות זאת.

מחכה להתפתחויות.

לא חובב רנו מושבע אבל את הדגם אני אני בהחלט אוהב.

שהיה בהצלחה!

אה וכמובן תמונות תמונות!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

תתחדש! אכן רכב מיוחד.

אם אתה צריך עזרה בטיפול ואתה באזור המרכז רק תדבר, חופשי.

אגב - הקרוז קונטרול באמת נוח, יצא לי לנסות וזה ממש יעיל שהוא חוזר בלחיצת כפתור לאותה מהירות.

פורסם

דימה הלוואי שהיה לי את הציוד, האומץ והידע לעשות ניסוי גדול.

sharki25 ו sagishm תודה.

darkmanxxx הוא היה במצב יותר טוב שראית אותו ? (פשוט לא הייתה מספיק שמש ולא היה לי את הפנס הזה והאוטו היה הרבה יותר מלוכלך).

אלי ומתן, תודה, אולי מתישהו ניפגש.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

תתחדש!

אחרי השטיפה שלח תמונות של הרכב במלואו.

ועכשיו - קבל הסבר על איך לשטוף את הרכב!

(סתאאאאם... החלטתי להתעלק על הפוסט שלך כדי לשמור קישורים שימושיים :wink: - לבחור הזה יש כמה סרטוני הדרכה נחמדים..)

X0Sqi1lAj1A דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
  • תוכן חדש...