Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש עדכון על צריכת הדלק?? :-D

לאחר כ1400 ק"מ על הדגם הנ"ל, הידני, חלק מהק"מ על רכב הדגמה וחלק על הרכב הפרטי של אשתי, התוצאות שלי הן כאלה:

בנהיגה מתונה ממש, עם נסיון אמיתי להגיע לתוצאות צריכת דלק טובות, משולבת בינעירוני ועירוני כולל הפקקים של בוקר יום א' באיילון וכניסה למרכז תל אביב, עם מזגן דולק קבוע, ע"פ מחשב דרך: כ23 קמ"ל.

בנהיגה נורמלית שלי, משולבת בינעירוני ועירוני, שהיא נמרצת ומהירה יותר, ולא מתחשבת כלל בנושא צריכת הדלק, כולל 130 קמ"ש לאורך כביש 6, כולל עליה מהירה לי-ם דרך כביש 1 (מציין שגם בתוך העלייה של הקסטל הרכב מאיץ בקלילות ל105) וכולל עמידה ממושכת במקום עם מזגן דולק לטובת עבודות משרדיות, מחשב הדרך וגם המשאבה מראים 18.5 קמ"ל. מזגן דלוק קבוע.

לאור הנ"ל אני מצפה לשיפור של הרבה עשרות אחוזים בחשבון הדלק של אשתי (סיריון לשעבר).

גילוי נאות: אני עובד כלמוביל (מהצד של יונדאי).

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדכון טרי מהשטח:

נסיעה מהרצליה לבאר-שבע בשעות העומס (יציאה בשעה 17:00). פקק מצפון תל-אביב ועד לחולון ואחר כך זורם עד באר-שבע. חזרה מבאר-שבע לכפר-סבא, כמעט בלי פקקים. מכפר-סבא חזרה להרצליה עם הרבה פקקים. נסיעה לא הכי רגועה, 100-110 קמ"ש בבין עירוני גם בעליות, מזגן פתוח לאורך כל הדרך. בין לבין הרכב גם עמד 40-45 דקות מונע בסרק עם מזגן פתוח (היה לי חם וחיכיתי לפגישה). איפשהו לאורך הדרך גם הצלחתי לקחת רנו קליאו ספורט בפתיחה ברמזור, אבל יש מצב שהנהג היה מנומנם :lol:

צריכת דלק (אמיתי, נמדד מתדלוק לתדלוק) - 15.9 קילומטרים לליטר :shock:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מה המחיר הכי טוב שאפשר להוציא על הידנית על הכביש?

כולל 0 קילומטר מליסניג.

ידני לא ראיתי בליסינג..אז זה רק אצל היבואן.(לא בדקתי על הידני)

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אני ממש שוקלת לקנות את האוט עם מנוע 1.2

אתה ממליץ לי לקנות אותה לנסיעות ארוכות של שעה וחצי לכיוון? מרןצה מהרכב? או היית ממליץ על הפיקנטו?

תודה

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)
עדכון טרי מהשטח:

נסיעה מהרצליה לבאר-שבע בשעות העומס (יציאה בשעה 17:00). פקק מצפון תל-אביב ועד לחולון ואחר כך זורם עד באר-שבע. חזרה מבאר-שבע לכפר-סבא, כמעט בלי פקקים. מכפר-סבא חזרה להרצליה עם הרבה פקקים. נסיעה לא הכי רגועה, 100-110 קמ"ש בבין עירוני גם בעליות, מזגן פתוח לאורך כל הדרך. בין לבין הרכב גם עמד 40-45 דקות מונע בסרק עם מזגן פתוח (היה לי חם וחיכיתי לפגישה). איפשהו לאורך הדרך גם הצלחתי לקחת רנו קליאו ספורט בפתיחה ברמזור, אבל יש מצב שהנהג היה מנומנם :lol:

צריכת דלק (אמיתי, נמדד מתדלוק לתדלוק) - 15.9 קילומטרים לליטר :shock:

צריכת דלק אמיתית שאני מדדתי:

כביש הערבה 90 מאילת עד תחנת הדלק שליד העליות (אורך הנסיעה 145.5 ק"מ ל-7.9 ליטר)

יש לציין שהיו פה ושם עליות הכביש לא ישר לגמרי כמו שנוטים לחשוב לכן מדי פעם אימצתי את המנוע לאזור ה-3000 סל"ד, רוב הנהיגה ניסיתי לשמור כמה שיותר על אזור ה-100 קמ"ש וסיבובי מנוע סביב ה-2000 סל"ד

עם מזגן דולק קבוע ומזוודות מאחורה מדדתי 18.41 כמובן שהחום היה באזור ה-35 מעלות (חול המועד פסח)

לדעתי בלי עומס בכביש ישר כמו 4 למשל לא בשיא החום וללא משקל הבובה הזאת תעשה בכיף 1 ל-20/21 ק"מ לכן מבחינת דלק ממליץ בחום

נהיגה ונוחות

המושבים יפים ונעימים למגע (גרסת בז') אך לא הכי נוחים, עצרתי כל 100 ק"מ (אילת-אשדוד) כדי לא לשבור את הגב

הנהיגה מהנה והאוטו מאיץ בקלות גם בעליות של ים המלח עם מזגן

מה שכן האוטו מאוד קל (800 ק"ג) וכשאתה חוטף רוח צד מדברית בערבה האוטו מאבד מהיציבות ויש ממש להחזיק טוב בהגה ולהיות ערני כדי לא לברוח לנתיב ממול

בגדול האוטו נוסע כל יום בתוך אשדוד ופעם בשבוע לערך נוסע למרכז ולכן לפונקצינליות הזו הוא מספיק

תמורה טובה מאוד למחיר ולאוטו שאמור להביא אותך מנקודה A ל-B, האבזור פשוט ודל אבל בתור אחד שלא אוהב להתעסק עם כל האפקליציות והתקלות שנובעות מזה זה בהחלט מספיק

לסיכום המלצה שלי הגרסה האוט' מליסינג ב-10000 ש"ח פחות שווה את המחיר ונותנת תמורה טובה

תנסו להוציא כמה שיותר מתנות מחברת הליסינג

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי chupd

• תוכן חדש...