Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

היום ביצעתי הזמנה סקודה פאביה 1.4 ידנית מהמבצע לפני עליית מס, רכב שחלמתי עליו כבר שנים סופסוף יהיה אחת משלי.

בחרתי את צבע כסף, ועשיתי ביטוח מקיף בדרך אתר 9000000 קיבלתי הצעה מחיר ביטוח 6400 ₪, 3800 ₪ למקיף ו-2600 ₪ מחיר ביטוח סביר לנהג בן 22 ועם תביעה אחת בשלוש שנים אחרונות (תאונה קטנה שעשיתי).

שווה רכישה למרות מחיר מפתה רק 69,500 ₪ נותן תמורה מצוינת לכסף יחסית לסופר מיני מצוין ואמין בהתחלה התלבטתי בין סיטיגו מנוע 1 ליטר ו75 כ"ס לפאביה מנוע 1.4 ידנית בסוף אמרתי לעצמי עוד עוד 3000 ₪ אני מקבל יותר אוטו ובסוף החלטתי לסגור ההזמנה.

למי ממכם יש פאביה ידנית מה אתם אומרים על אוטו?

פורסם
W T F :shock: .

סורי. הילדה לקחה את הטלפון והמשך הודעה לא נרשמה.

נעזוב ציניות, הרכב שווה את המחיר ואת מה שמקבלים, בזמנו שקלתי לקנות את ה-1.6 ידני אבל האיביזה ניצחה בגלל העיצוב. אני בטוח שתהנה מהרכב כי עד היום לא שמעתי שמישהו התלונן עליו ושיהיה לך רק דרכים טובות וללא תקלות.

החיים הם כמו....

פורסם
אפשר לשאול מה המחיר של האוטומט אצלם?

חשבתי על פיקנטו, עברתי לספייס סטאר ועדיין מתלבט

ראה באתר http://www.cartube.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%94%D7%A0%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%9B%D7%9C-%D7%93%D7%92%D7%9E%D7%99-%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94

פורסם

אשמח לדעת בתור אחד שעשה נסיעת מבחן קלה על הרכב במה הוא מיוחד ככ שחצי פורום חולה עליו?(נשאל מתוך חוסר ידיעה)

פורסם

^

להרגיש רכב צריכים קצת יותר מנסיעת מבחן, היתה לי פולו 2008 עם מנוע דומה לפאביה הידנית, מנוע אמין רק טיפולים ללא הוצאות מיוחדות, צריכת דלק של 16 -17 ק"מ מחוץ לעיר, לי יש פאביה בגימור ספורט יושבת טוב על הכביש בזכות הצמיגים הרכבים, מושבים עם תמיכה בצדדים, תא מטען גדול יחסית למתחרות.

פורסם
^

להרגיש רכב צריכים קצת יותר מנסיעת מבחן, היתה לי פולו 2008 עם מנוע דומה לפאביה הידנית, מנוע אמין רק טיפולים ללא הוצאות מיוחדות, צריכת דלק של 16 -17 ק"מ מחוץ לעיר, לי יש פאביה בגימור ספורט יושבת טוב על הכביש בזכות הצמיגים הרכבים, מושבים עם תמיכה בצדדים, תא מטען גדול יחסית למתחרות.

ואיך היא מבחינת נוחות נסיעה ביחס ל206 לצורך העניין?

• תוכן חדש...