Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה די דומה למה שיצא liork1 ואפילו טוב במקצת, יהיה טוב אם כל אחד יציין באיזה שמפו הוא משתמש והאם הוא מיועד ליצור קצף או לא.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נראה די דומה למה שיצא liork1 ואפילו טוב במקצת, יהיה טוב אם כל אחד יציין באיזה שמפו הוא משתמש והאם הוא מיועד ליצור קצף או לא.

MR.PINK

פורסם

מכיוון שאחת התכונות שלי היא שאני נתפס לדברים :oops: - המשכתי לנסות ואני חושב שהגעתי לתוצאה טובה :)

קודם כל - התוצאה:

(שוב, סבון כלים)

attachment.php?attachmentid=343875&stc=1&d=1372252475

attachment.php?attachmentid=343876&stc=1&d=1372252475

4XvIh6uTEao דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אופן ההכנה:

הרעיון הכללי הוא להגדיל את נפח הפילטר שדרכו עובר הנוזל, כדי שיתבצע ערבוב טוב וסמיך יותר.

פירקתי את הדיזה של המרסס (הקצה עם החור), והכנסתי אותה לתוך טוש פלסטיק שמצאתי:

attachment.php?attachmentid=343877&stc=1&d=1372252559

עכשיו, הכנסתי לתוך הטוש חתיכה של צמר פרלון מהאקווריום (לא להתקמצן, לדעתי גם ספוג סינתטי יהיה טוב):

attachment.php?attachmentid=343878&d=1372252512

חיברתי את הטוש לפיית המרסס, ובעזרת קצת חימום ופלייר - מעכתי את הפייה כדי לייצר "פס":

attachment.php?attachmentid=343879&d=1372252512

זהו!

מבחינת הצינור שבתוך המיכל - השארתי נקב אחד קטן (2.5 ס"מ מלמעלה), והוצאתי את החלק הקטן בקצה הצינור (שדרכו נכנס הנוזל), כדי שתיכנס כמות גדולה יותר.

אני חושב שעדיין צריך לעבוד על צורת "הפס" שבקצה, אבל זה בקטנה

10.jpg

11.jpg

1-3.jpg

4-5.jpg

6-9.jpg

פורסם
קודם כל מדהים.

דבר שני מה זה המכשיר בתמונה 8?

אח מאיפה אני יביא עכשיו טוש שיושב בול על המרסס

זה מיני ברנר (כמי המציתים של הסיגריות) - מוציא חום גבוה ונוח מאוד לעבודה

10 ש"ח ב-DX:

http://dx.com/p/jet-1300-c-butane-lighter-1320

טוש? אתה יכול למצוא כל דבר בקוטר הזה, למשל צינור גינה, או מזרק פלסטיק, או שפופרת דבק UHU או אפילו עטיפה של שלוקים :)

תפתח את העיניים סביב הבית ואתה תראה שתמצא..

פורסם

טוב לקח לי 5 דקות וזה מה שיצא:

ukemy1zn1m5m.jpg

hkz2ncx2dioy.jpg

מצאתי קופסה של טושים שמתחברת בול על הקצה של המרסס, הכנסתי אליו צמר מבובה שהכלב דלי אוכל ואטמתי עם איזו.

אחלה קצף ואחלה לחץ!

פורסם
גם אני ניסיתי לחבל במרסס שלי קצת, דבר ראשון הוצאתי את החתיכת פלסטיק שמולבשת על הצינורית בתוך המיכל, אחר כך חוררתי שתי חורים במרחק של בערך 2 סנטימטר אחד מהשני בחלק העליון של הצינורית, אח"כ פתחתי את הפלסטיק מאיפה שמתיז שם, יש שם חלק לבן, חיבלתי בו קצת חתכתי וחוררתי קצת, וזאת התוצאה, נראה מוצלח?

הלחץ דווקא טוב ויש קצת קצף, אבל איך ניתן לעשות אותו סמיך יותר? מה הוא צריך בשביל להיות סמיך יותר?

http://www.youtube.com/watch?v=HGJaZ6vp9kY&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

עמית, ממש אהבתי.

לדעתי זה מספיק, כרגע זה במצב מצוין לדעתי.

הפירוט שלך קצת לא מובן לי, יש מצב לכמה תמונות ?

אשמח לעשות את זה אצלי...

פורסם
שמתי ספוג צהוב כזה שמצאתי וזה פשוט סותם את הכל...

כנראה דחוס מדי. נסה להשתמש במילוי של צעצועים - כזה הלבן.. זה צמר פרלון.

נסה אולי לקחת סקוטש דק של מטבח ולגלגל אותו.

בקיצור, תמשיך עד שתצליח

פורסם

במטבח לא מצאתי משהו שיעזור, לקחתי את הבפנים של הסקוץ הכסוף הזה וזה דחוס מידי.

נ.ב אין לי צעצועים בבית :S

ניסיתי בלי ספוג בכלל והקצף יוצא אך לא דביק.

• תוכן חדש...