Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובד על מציאת ספק סיני למכשיר רציני יותר, אם יש מישו שמעוניין תכתבו לי, טווח המחיר עם משלוח באזור ה200-250 דולר.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני עובד על מציאת ספק סיני למכשיר רציני יותר, אם יש מישו שמעוניין תכתבו לי, טווח המחיר עם משלוח באזור ה200-250 דולר.

מכשיר שעובד על סוללות או מתחבר למצת?

פורסם
זה אחרי משלוח, אין ביותר זול, לפחות אני לא מצאתי אתה מוזמן לחפש גם.

אתה מדבר על איזה שהוא מכשיר מסוים?

פורסם
אתה מדבר על איזה שהוא מכשיר מסוים?

תעבור לפני זה בשרשור העלתי מספר, האיכותיים שבינהם זה המובי V17 והnomad 18v.

יש אחד שיוצא 120 דולר עם משלוח לא יודע עד כמה הוא טוב, והוא עם חיבור למצת.

http://www.ebay.com/itm/Portable-Car-Washer-High-Pressure-Washer-Car-Cleaner-Plants-Garden-Watering-Kit-/321090850116?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4ac2818d44&vxp=mtr

פורסם
תעבור לפני זה בשרשור העלתי מספר, האיכותיים שבינהם זה המובי V17 והnomad 18v.

יש אחד שיוצא 120 דולר עם משלוח לא יודע עד כמה הוא טוב, והוא עם חיבור למצת.

http://www.ebay.com/itm/Portable-Car-Washer-High-Pressure-Washer-Car-Cleaner-Plants-Garden-Watering-Kit-/321090850116?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4ac2818d44&vxp=mtr

אני עוקב אחרי השרשור מההתחלה ולא זוכר שהיה לינק לקניית nomad, רק סרטון (תקן אותי עם אני טועה)

את הסרטון ראיתי מזמן ומאוד התרשמתי מהמכשיר. על מכשיר כזה אני מוכן לשלם 200-250$

פורסם
אני עוקב אחרי השרשור מההתחלה ולא זוכר שהיה לינק לקניית nomad, רק סרטון (תקן אותי עם אני טועה)

את הסרטון ראיתי מזמן ומאוד התרשמתי מהמכשיר. על מכשיר כזה אני מוכן לשלם 200-250$

הוא עולה באזור ה250 יורו... וזה לבסיסי, לפני משלוח ועם בטריה אחת.

הערכה הכי טובה שלהם עולה 300 יורו לפני משלוח.

פורסם

מצאתי מכשיר שניראה איכותי, ביקורות טובות, עם משלוח ובטריה אקסטרה הוא יעלה לי 300 דולר העניין הוא שרק המשול dhl הוא כמעט 200 דולר, האם בשילוח כזה יש סיכוי גדול שאשלם מכס/ מס/ מע״מ? האם כדי לבקש שילוח עם דואר סין?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, אחרי חודש ומשו והרבה מאוד קשיים זה אצלי, המכשיר האדאלי למי שאין בראשותו מקור חשמל ומים זמינים!

המחיר יקר, אבל ככה זה שלוקחים 150 דולר משלוח+ 350 ש''ח דמי טיפול בDHL, אגב המוצר עצמו 100 דולר.

כרגע הבטריה בהטענה של 8 שעות אבל הוא כבר נבדק בחיבור למצת הרכב ומוציא לחץ מעולה!

המיכל הוא 18 ליטר, והטעינה הוא אמור לעבוד 30 דקות, או עם חיבור למצת, מגיע עם מברשת וראש מקלחת לשטח.

5lnmj25zgier.jpg

פורסם

הזרם מעולה, השניה סיימתי לשטוף את האוטו, בוא נגיד שלא חסכתי ונגמר רק שליש מיכל על כל האוטו, צמאוד חסכוני ונוח.

העוצמה שלו מעולה ומרוכזת.

2xnym2zmnymt.jpg

myzmz2zhrnc1.jpg

פורסם

בשעה טובה :)

המכשיר נראה מעולה.

האם הטענת מראש או שעבדת בזמן שהוא מחובר לרכב?

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...