Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זכי (והאחרים שבעלי מידע פנים) - יש כבר הערכות לגבי אזור המחיר של גרסת ה-RS הבאה עלינו לטובה?

האם יש סיכוי שלמרות העלייה לכאורה באבזור הכולל, בהשוואה לדור היוצא, קרסו יצליחו להשיג מחיר אטרקטיבי שיהפוך אותה סוף סוף ללהיט מכירות בקטגוריה?

HU: Pioneer 80PRS | Amp: Audison LRx 4.1k

Comp: Audison Voce AV K6 | Sub: Hertz HX300

@

Renault Clio Sport III

• תגובות 218
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז עשיתי נסיעת מבחן אתמול על רכב ההדגמה 0.9 רמת גימור רגילה.

לא יודע איך להעביר את התרשמותי מהנסיעה שהיתה ברובה פקוקה (חיפה), פעם ראשונה שאני נוהג ברכב עם מנוע טורבו, להשוות למנועי טורבו אחרים אני לא יכול. מה שכן הרכב מרגיש טיפה חלש יותר מה-1600 מגאן שלי (90 לעומד 110 כ"ס) ורוב הזמן צריך לעבוד איתו בסל"ד גבוה, במיוחד בעליות קשות (דורי בחיפה) וההרגשה הראשונית היא כאילו הרכב לא זז אבל אז כשמסתכלים על המהירות ורואים על הצג 90-100 מבינים שזו הרגשה סתמית.

הרגשתי גם שהטורבו נכנס לפעולה טיפה באיחור (לזה קוראים lag?) אבל כשמעלים את הסל"ד הכיף מתחיל.

באופן כללי, מאוד נהנתי מהנסיעה ולמרות שזאת ירידת כח למה שאני רגיל - זה יותר ממספיק בשבילי בשילוב צריכת דלק מעולה.

מערכת עצור וסע לא עבדה אתמול למרות שהיתה מופעלת, נציגים עדיין לא יודעים להסביר למה אך עיון בספר רכב באתר רנו אנגליה מוסבר כי זה יכול לנבוע מכל מיני סיבות ובינהם טמפרטורה חיצונית מעל 30 מעלות והאמת אתמול היה חם והמזגן דורש אז זה הגיוני.

שורה תחתונה, מאוד אהבתי את הרכב ואת הנסיעה חבל שזה היה מאוד קצר. אתמול הזמנתי ושילמתי על הרכב ברמת גימור Collection צבע לבן בדיוק כמו בתמונה:

nuova-renault-clio-15-dci-90-cv-energy-test_14.jpg

ברגע שאנשים יפסיקו להיות מונעים מסטיגמות, אני מאמין שהרכב יהיה הצלחה בארץ. לפי דברי הנציג שטיפל בי, בשלושת הימים האחרונים מאז שהרכב הגיע כבר הוזמנו יותר מ-10 רכבים רק בחיפה וזה בכלל לפני אירוע ההשקה שבוע הבא, ללא פרסום באתר הרשמי/פייסבוק וללא פרסומות.

עכשיו רק נשאר לסבול 14 ימי הספקה :mm_cry:

Renault Clio IV 0.9 TCe - Collection 2013 :D

פורסם

תתחדש! מנוע הרכב גם כנראה זקוק ל"הרצה", כך שהחוויה יכולה רק להשתפר ממה שהיה לך בנסיעה. נראה שרנו לא השקיעו במדחס חשמלי וזו הסיבה שהרכב נמנע מכיבוי בטמפ' מסוימת ומעלה (וטוב שכך!). אישית, אני מעדיף בלי עצור וסע (המערכות הללו עדיין לא מלוטשות מספיק ואינן פועלות חלק לגמרי).

אני מניח שתגובות שילדה לא בחנת, אבל מה לגבי נוחות, רמת רעש ותפעול כללי?

:idea:
פורסם

עשו חכם ברנו עם מערכת ה start/stop, הם יוצאים צדיקים איפה שפיג'ו נכשלו עם ה206+ והמזגן שעושה טובה שהוא נדלק. (ושם אין בגלל עצור-סע.. אין להם תירוץ..)

מבחינתי בתור צרכן ישראלי טיפוסי - לא משנה מה הפשרה - לא מוכן לקנות רכב שצריך להתחנן שהמזגן שלו יעבוד.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני מניח שתגובות שילדה לא בחנת, אבל מה לגבי נוחות, רמת רעש ותפעול כללי?

תודה. לגבי נוחות בכללי היה נוח אבל הנסיעה היתה קצרה אז לא אוכל להתרשם בנסיעות ארוכות.

שלדה אני לא זוכר אם זה פניות סטיות אז הרכב רחב ויושב היטב. לרמת הרעש לא התייחסתי למעט צליל המנוע טורבו החמוד שצריך להתרגל אליו. אני יודע מכתבות בחו"ל שהתלוננו על רעשי רוח מכיוון הקורות (pillar) אבל אני האמת לא התייחסתי לזה כלל אולי יש אולי אין.

ולגבי התפעול אין לי מה להגיד, אישית הרגשתי בבית כשהתיישבתי מאחורי ההגה, הכל מוכר לי ונוח - זה רנו :)

פורסם

חיפה היא אכזרית מבחינת צריכת דלק. עליות, פקקים, מזגן - קל וחומר כשמדובר בטורבו קטן שעובד קשה.

בקיצור, תהנה מהרכישה אבל תשכח מצריכת דלק חסכונית(מחיפאי שהאיביזה 1.4 מודל 2012 שלו עושה 1:8 בתוך העיר :oops:).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
ההגה האדום הזה מזעזע.

חשבו על כך שהדבר הזה מלווה אתכם לכל מקום - ומעלה לכם את לחץ הדם גם בפקקים :evil:

1+

דגם מקוסטם לאוהדי הפועל ת"א בלבד :shock:

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

ברגע שאנשים יפסיקו להיות מונעים מסטיגמות, אני מאמין שהרכב יהיה הצלחה בארץ. לפי דברי הנציג שטיפל בי, בשלושת הימים האחרונים מאז שהרכב הגיע כבר הוזמנו יותר מ-10 רכבים רק בחיפה וזה בכלל לפני אירוע ההשקה שבוע הבא, ללא פרסום באתר הרשמי/פייסבוק וללא פרסומות.

א. קיבלתי מייל מרנו.

ב. זה פורסם פה בפורום.

ג. יש רכב תצוגה ונסיעות מבחן.

ד. 10 זה מעט.

ככה שזה לא "ללא נסיון אמיתי למכור".

נ"ב - המגאן שלך ירוקה כזו? חנית מאחוריי אתמול?

נ"ב2 - הלבן עם האדום הזה מאוד יפה, תתחדש!

משכנתא זה קל

פורסם
א. קיבלתי מייל מרנו.

ב. זה פורסם פה בפורום.

ג. יש רכב תצוגה ונסיעות מבחן.

ד. 10 זה מעט.

ככה שזה לא "ללא נסיון אמיתי למכור".

נ"ב - המגאן שלך ירוקה כזו? חנית מאחוריי אתמול?

נ"ב2 - הלבן עם האדום הזה מאוד יפה, תתחדש!

גם אני קיבלתי מייל מרנו וגם הרבה אחרים אבל אנחנו איכשהו קשורים לחברה וזה לא ממש פרסום לכלל.

חוץ מכתבות באתרי החדשות על הגעת הקליאו שיומיים אחרי פשוט ירדו לארכיון ולא ניתן למצוא את הכתבה ללא חיפוש ספציפי זה לא פרסום. רכב תצוגה מכוסה ונסיעות מבחן "רק ללקוחות רנו" (כמו שנאמר ע"י משתמש בפורום כאן) זה גם לא עוזר למכירות.

הייתי זהיר שכאמרתי 10, אני בטוח שיותר. פשוט זהו מספר ודאי ביחס לכמות הרכבים שהובאו לארץ, בדגם שלי ורמת גימור פחות מ-20 בצבעים שונים - מה שאומר שכעקרון המלאי מצומצם וייגמר מהר, המשלוח הבא רק סוף אוגוסט.

אכן חניתי מאחוריך, נעים מאד ותודה :-)

פורסם

האתר של רנו התעדכן לגביי הקליאו החדשה.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם
האתר של רנו התעדכן לגביי הקליאו החדשה.

כן והיתה להם טעות עם תמונות וחוסר צבעים ועדיין רמות האבזור שגויות... הערתי להם בפייסבוק תיקנו אך את רמות הגימור השאירו.

הנכונות הן:

74 אלף ש"ח: 1.2 בנזין ידני - EXPRESSION

84 אלף ש"ח: 0.9 בנזין טורבו ידני - EXPRESSION PACK

89 אלף ש"ח: 0.9 בנזין טורבו ידני - EXPRESSION COLLECTION

104 אלף ש"ח: 1.2 בנזין טורבו EDC אוטומט - EXPRESSION PACK

107 אלף ש"ח: 1.2 בנזין טורבו EDC אוטומט - EXPRESSION COLLECTION

פורסם

104 אלף ש"ח: 1.2 בנזין טורבו EDC אוטומט - EXPRESSION PACK

107 אלף ש"ח: 1.2 בנזין טורבו EDC אוטומט - EXPRESSION COLLECTION

האיבזור שווה את ה-3K?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
האיבזור שווה את ה-3K?

מוסיף בקרת אקלים דיגיטלית, חיישני גשם ואורות, כניסה והנעה ללא כרטיס, מראות צד מתקפלות, סגסוגת קלה "16 ועיצוב פנים/חיצוני מותאם אישית.

לדעתי כן.

פורסם

השבוע נזדמן לי לטעום משני דגמי TCE של הקליאו החדשה; 0.9 ידני ו-1.2 רובוטי כפול מצמדים.

שמחתי לגלות מכונית שתוכה ככברה; סופרמיני צרפתית אמיתית, מהנה לנהיגה ובה בעת אינה מנסה להרגיש גרמנית אלא שומרת על מידה נאה של פטריוטיות צרפתית במתלים ובמושבים. שתי המכוניות היו רכבי הדגמה עם פחות מ-1000 ק"מ, כך שהמנועים טרם סיפקו את מלוא אונם - אך בהחלט ניתן היה להתרשם מיתרון הביצועים המשמעותי של ה-1.2 הרובוטי ומפעולתו החלקה והמוצלחת של גיר ה-EDC. המנוע הקטן מרגיש מקביל בביצועיו ל-1.4 אטמוספרי, לא פחות - אבל ממש לא יותר. תיבת ההילוכים הידנית היתה נעימה מאד לשימוש - שיפור בולט לעומת תיבות ידניות של רנו מהעשור הקודם.

כאמור, נוחות הנסיעה טובה - אך באופן מורגש טובה יותר ב-1.2, הכבדה ב-80 ק"ג. אבהיר; שתי המכוניות סופגות היטב את שיבושי הדרך, אך ה-1.2 חשה רגועה יותר ונעה פחות על מתליה. גם משקל ההגה שלה נכון יותר - בגרסת ה-0.9 ההגה היה מעט קל מדי לטעמי.

שתי המכוניות מתנהגות נחמד והיו יכולות לשעשע סביב כיכר מזדמנת, אילו רק ניתן היה לבטל את פעולת ה-ESP...

המושב האחורי של הקליאו אינו מרווח במיוחד ודי אפלולי, - ופתח תא המטען(בעל נפח מספק למדי של 300 ליטר) מעט צר מדי לבעלי עגלות ילדים או מעמיסי מזוודות גדולות. מלפנים, תנוחת הנהיגה מצויינת, המושבים נוחים ודי מפנקים ועיצובו הפאנקי משהו של לוח השעונים מזכיר לנו שאנחנו לא נמצאים כעת בפולו או בפאביה.

שתי רמות האיבזור בגרסאות אלו מצויידות היטב. האם בקרת אקלים, חישוקים שחורים ואלגנטיים וכמה תוספות קוסמטיות שווים את הפרש המחיר בין שתי רמות הגימור? ממש לא בטוח.

לסיכום, מכונית מדליקה ומהנה במחיר סביר(כשיגיעו המבצעים הוא כבר יהיה טוב). אחת מהסופרמיני הטובות שבנמצא.

נ.ב 1 - ממתין בכליון עיניים לנסות את ה-RS לכשתגיע כרכב לרעייתי.

נ.ב 2 - ההגה האדום יותר מדי tacky...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...