Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגובה פשוט עצובה.

תגיד, אתה נורמלי?

עצם השאלה שלו, ובעיקר הניסוח שלה - היא העצובה.

למען הסר ספק - התגובה נרשמה בציניות מוחלטת.

• תגובות 218
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איפה שמעת כאן מאזדה? במה הקליאו עדיפה על המתחרות? הימים של ''רנו אלופים בבטיחות ונוחות'' נגמרו ממזמן וכיום אין להם שום יתרון, להפך. ביצועים עלובים, איכות חומרים רחוקה ממושלמת, נוחות ממוצעת, ומוניטין אמינות + ירידת ערך + סחירות בקרשים.

תרצה או לא, יצאת אחלה אביר.

מתי פעם אחרונה נכנסת לרנו ?

ביצועים עלובים ? , נהגת על הפלואנס לאחרונה דיזל ואו בנזין החדשה או שאתה מדבר על המנוע 1.6 הישן ?

איכות חומרים טובה מאוד , גם ההרכבה אינה נופלת מיפניות מקבילות.

מוניטין אמינות, תעשה טובה , אנשים כמוך בלי מושג על מה הם מדברים זו בדיוק הבעיה, ולגבי הסחירות, נסה למכור מאזדה 3 היום נראה אותך גיבור , ולשמירת ערך... , כאשר סיקסט מוכרים 3 חדשה ב 105 א"ש ירידת הערך קטסטרופלית גם במותג יפני, אבל אתה חיי כנראה את המציאות של לפני 20 שנה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ביצועים עלובים ? , נהגת על הפלואנס לאחרונה דיזל ואו בנזין החדשה או שאתה מדבר על המנוע 1.6 הישן ?

מוניטין אמינות, תעשה טובה , אנשים כמוך בלי מושג על מה הם מדברים זו בדיוק הבעיה, ולגבי הסחירות, נסה למכור מאזדה 3 היום נראה אותך גיבור , ולשמירת ערך... , כאשר סיקסט מוכרים 3 חדשה ב 105 א"ש ירידת הערך קטסטרופלית גם במותג יפני, אבל אתה חיי כנראה את המציאות של לפני 20 שנה..

הערך של היפניות אכן לא משהו בגלל נישות של אנשים שמחפשים משהו שונה

אבל עדיין אני חושב שאם כבר להוציא סכום כזה עדיף להשקיע על קופה מגן ולא

על קליאו עלובה, או על פולו או עדיף להשקיע כל אודיאו אי אחד ידנית. ואין מה לעשות נגד עובדות, תשאלו כל מוסכניק מזה רכב

יפני ואם הסכומים הם אותם סכומים כמובן עדיף לשים את הכסף על יפנית ולא על השם יודע מה

פורסם

ביצועים של פלואנס דיזל לא מעניינים אותי, דיברתי על הקליאו הבסיסית. 15.4 שניות ל100 זה עגלה.

בקשר לסחירות ושמירת ערך, עדיין של רנו הרבה פחות טובה. גם בכל סקר אמינות שקיים רנו לא מככבת.

ואל תביא מבצעי חיסול מלאי של דגמים ישנים, זו לא חוכמה. גם הפורטה וה-I30 הישנות נמכרו ככה עד ההגעה של החדשות.

פורסם
דיברתי על הקליאו הבסיסית. 15.4 שניות ל100 זה עגלה.

נכון, אבל מצד שני - באם הדיווחים נכונים - היא מאובזרת למדי ויש בה פריטים שאין באף מתחרה במחיר שלה (מסך ניווט בעברית, מפתח חכם).

אם הביצועים חשובים לך, גרסאת ה-0.9 טורבו - עם אותו אבזור - עולה 84 אלף ש"ח. במחיר זה, למיטב זכרוני, אין לה מתחרות מבחינת ביצועים (יש את הפנדה TA בכמה אלפים פחות, אבל: א. היא מיני. ב. אופי המנוע שלה לא יתאים לכל אחד).

:idea:
פורסם

טוב חזרתי עכשיו מאולם התצוגה.. חברים, אל תדברו על הקליאו בכלל, עד שבעצמכם תגיעו לאולם התצוגה ותתרשמו.

אי אפשר לתאר כאן ולהעביר את ההרגשה שמרגישים כאשר עומדים ליד הרכב. באמת אין דברים כאלה.

הרכב נראה פשוט מעולה, איכות החומרים בפנים הרכב טובה מאוד, נראה יוקרתי.

אל תעזו להשוואת את זה לשום רכב המוצע היום בישראל (באותה קטגוריה, והרבה משפחתיות מעל!)

אני מאוד רציתי צבע כחול רגיל, אך בגרסה שלי 0.9 COLLECTION (הגרסא המפוארת) אין אופציה לכחול ועכשיו אני מתלבט ושובר את הראש בין לבן, שחור, כסוף, צהוב, אפור או האדום שבתמונה (שבאמת מרשים אך מושך יותר מדי תשומת לב לדעתי).

השחור, האפור והלבן באים עם פסי קישוט אדומים והגה אדום.. שזה לדעתי פחות יפה אבל זה עניין של טעם.

חבל שכשאמרו שניתן לבצע קסטומיזציה - זה לא באמת ככה, אלא בחירה מתוך מלאי מצומצם מאוד של רכבים שמישהו החליט עבורך מהוא העיצוב.

בכל אופן מחר נסיעת המבחן, נראה איך אתרשם מהמנוע עצמו - בכל מקרה מבחינת אבזור ויופי, הקליאו קנתה אותי.

9q5j.jpg

gu5h.jpg

xm41.jpg

if0c.jpg

Renault Clio IV 0.9 TCe - Collection 2013 :D

פורסם

ההגה האדום הזה מזעזע.

חשבו על כך שהדבר הזה מלווה אתכם לכל מקום - ומעלה לכם את לחץ הדם גם בפקקים :evil:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אהבתי את המערכת, המפות נורא מזכירות google maps. הייתכן ?

ושמות רחובות באנגלית אני רואה - אפשר לשנות לעברית ? בכלל, באיזה שפות מערכת הניווט עובדת ? (יש רוסית/ערבית?)

ההגה האדום הזה מזעזע.

תואם דווקא די טוב למגן על הטלפון של Zal :wink: (שים לב להשתקפות בתמונה #3)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כגודל הציפייה גודל האכזבה.

היום הלכתי לראות את הרכב.. אומנם בגרסה לא מפוארת אבל עדיין לא מרשים כמו בתמונות.

הרכב מבפנים נראה יפה אבל ופה האבל הגדול הוא צ-פ-ו-ף.

לאנשים לא רזים לא יהיה כייף לנהוג ברכב , איך שישבתי בפנים וסגרתי את הדלת , התבאסתי רצח.

לשם השוואה מיצובישי ספייס סטאר אומנם נראה מעפן אבל .. מרווח.

פורסם
אהבתי את המערכת, המפות נורא מזכירות google maps. הייתכן ?

ושמות רחובות באנגלית אני רואה - אפשר לשנות לעברית ? בכלל, באיזה שפות מערכת הניווט עובדת ? (יש רוסית/ערבית?)

תואם דווקא די טוב למגן על הטלפון של Zal :wink: (שים לב להשתקפות בתמונה #3)

לומיה 920 עם כיסוי אדום אכן :-)

לגבי המערכת, לא יודע אם יש עברית (אמרו בתקשורת שיש), אותי זה לא מעניין כי אני לא מסוגל אישית להתמודד עם שום דבר שיש לו עברית החל מ-ווינדוס בעברית, טלפון בעברית ועד מערכת ניווט - זה מרגיש מוזר, הפוך ולא תקין.

המפות זה של חברת NNG - Nav N' Go נראה לי בניידים זה מוכר כ- IGO? אין לי את זה בלומיה חחח

כגודל הציפייה גודל האכזבה.

היום הלכתי לראות את הרכב.. אומנם בגרסה לא מפוארת אבל עדיין לא מרשים כמו בתמונות.

הרכב מבפנים נראה יפה אבל ופה האבל הגדול הוא צ-פ-ו-ף.

לאנשים לא רזים לא יהיה כייף לנהוג ברכב , איך שישבתי בפנים וסגרתי את הדלת , התבאסתי רצח.

לשם השוואה מיצובישי ספייס סטאר אומנם נראה מעפן אבל .. מרווח.

ספייס סטאר? באמת? רכב מבפנים שנראה כמו לנסר שנת 1996?

איך אפשר בכלל להשוות? :?

אולי באמת אנשים גדולים לא יתרווחו אבל אני מוכן להרגיש צפוף כל הנסיעה ולהנות ממה שהרכב הזה מציע.. ספייס סטאר חחח.:oops:

בבקשה תעזרו לי לבחור צבע.. אני בדילמה קשה ובנתיים שילמתי על פתיחת הזמנה ו"שיריינתי" לבן וקישוטים אדומים כמו

.. אבל זה לא סופי ונתון לשינוי..

Renault Clio IV 0.9 TCe - Collection 2013 :D

פורסם

מושב נהג צפוף זה מכה, מי שאוהב לנהוג פשוט חייב קצת מרווח. לא אמרתי שהספייס סטאר יפה יותר , אמרתי שלאחר שהיום הייתי בשניהם המיצובישי לוקחת ובגדול עם נוהגים בעצימת עיניים (אכן היא דומה ללאנסר 96)

פורסם
לומיה 920 עם כיסוי אדום אכן :-)

לגבי המערכת, לא יודע אם יש עברית (אמרו בתקשורת שיש), אותי זה לא מעניין כי אני לא מסוגל אישית להתמודד עם שום דבר שיש לו עברית החל מ-ווינדוס בעברית, טלפון בעברית ועד מערכת ניווט - זה מרגיש מוזר, הפוך ולא תקין.

המפות זה של חברת NNG - Nav N' Go נראה לי בניידים זה מוכר כ- IGO? אין לי את זה בלומיה חחח

ספייס סטאר? באמת? רכב מבפנים שנראה כמו לנסר שנת 1996?

איך אפשר בכלל להשוות? :?

אולי באמת אנשים גדולים לא יתרווחו אבל אני מוכן להרגיש צפוף כל הנסיעה ולהנות ממה שהרכב הזה מציע.. ספייס סטאר חחח.:oops:

בבקשה תעזרו לי לבחור צבע.. אני בדילמה קשה ובנתיים שילמתי על פתיחת הזמנה ו"שיריינתי" לבן וקישוטים אדומים כמו . אבל זה לא סופי ונתון לשינוי..

הלבן והקישוטים האדומים להיט! 8)

תשאיר!!! :lol::oops:

2015 - Mazda 3 Spirit - 2.0L

• תוכן חדש...