Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים עד כה הייתי נעול על גוד ייר F1 במידות 215/40/17 מהיבואן של גודייר הבנתי שהם כבר לא מייבאים אותו. איזה חלופות טובות את יכולים להציע לי חשבתי על יוקו S DRIVE או סוג של פירלי דקתי גם לגבי מישלין פיילוט סופר ספורט והם מאוד יקרים כ1000 שח לצמיג. התקציב עומד על 750 שח לצמיג מה יכול להיכנס?

שיפוצים..

פורסם
היי חברים עד כה הייתי נעול על גוד ייר F1 במידות 215/40/17 מהיבואן של גודייר הבנתי שהם כבר לא מייבאים אותו. איזה חלופות טובות את יכולים להציע לי חשבתי על יוקו S DRIVE או סוג של פירלי דקתי גם לגבי מישלין פיילוט סופר ספורט והם מאוד יקרים כ1000 שח לצמיג. התקציב עומד על 750 שח לצמיג מה יכול להיכנס?

אכן צמיג טוב, ולפי המחירים שאתה מבקש

האפשרויות אחרי הדגם הן:

יוקוהומה S.Drive

טויו T1 sport

טויו T1R

מעט יותר יקר עדיין קרוב - ב 800 יש לך את היוקו AD08 ואת הדנלופ SP9000 Z

אבל כל הדגמים הקודמים מעולים ויתאימו לך טוב מאד ומה שטוב הם בתקציב שלך.

קובי

:-)

פורסם

אני חושב שכדי לענות בצורה טובה רצוי לדעת גם על מה אתה נוהג.

המישלין סופר ספורט צמיג מצויין, כנראה אחד הטובים בנמצא וחלק טוענים שהוא הטוב ביותר- אבל על רכב לא חזק במיוחד זה עלול להיות over kill, מה גם שהוא יקר מאוד.

חברה ששמתי לב שנפקדה מהרשימה שלך היא קונטיננטל שיש להם כמה וכמה סדרות ספורטיביות מצויינות.

אני התנסיתי עם הקונטי ספורט קונטקט 3 ואהבתי אותו מאוד.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אהלן חבר

גם אני נועל את אותה המידה שלך

לאחרונה הרכבתי

Dunlop Direzza Dz101 המחיר לצמיג היה 630 ש"ח

אני לא יודע אם חוקי הפורום מאפשרים אז כרגע אני לא אפרסם כאן את שם המקום ממנו קניתי .

פורסם

אני מבין שאלו לא צמיגים ספורטייבים אבל אהבתי אותם הרבה יותר מאת ה T1R.

החלפתי רבעייה של T1R ב "]ZE912 של FALKEN.

375 שקל לצמיג , אחלה תמורה לכסף והוא מחזיק מעמד הרבה יותר טוב.

פורסם

אם כך אז אני חושב שגם הדאנלופ DZ101 יספיק אלא אם יש חלופות אוחזות יותר באותו מחיר.

אבל בלי שום קשר, עדיין קשה להמליץ כי זה תלוי בסגנון נהיגה כי הרכב עצמו לא רכב חזק במיוחד ואם אין סגנון נהיגה אגרסיבי במיוחד אולי גם צמיגים זולים יותר יספקו את פותח השרשור.

בכל מקרה אני חושב שצמיגים כמו מישילין פיילוט סופר ספורט שפותח השרשור בדק יהיו OVER KILL רציני בלי קשר למחיר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

סליחה על ההיעדרות חברים הרבה סידורים אכן אני נוהג בa1 ובסוף בחרתי ביוקו s drive אני די מרוצה מהם קצת קשיחים אבל בסדר תודה רבה על ההעזרה.

שיפוצים..

• תוכן חדש...