Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3604889,00.html

"משרד התחבורה אסר לאחרונה לייבא ארצה שני דגמים של חברת סוזוקי בגלל מה שמוגדר כ"אי־התאמת חשבוניות",

...

על פי חוקי המדינה, יבואני רכב המגישים חשבוניות למשרד התחבורה חייבים להגישן ישירות מהיצרן, ולא ע"י מתווכים. אלא שאלטו מיוצרת במפעלי סוזוקי בהודו ודגם הסוויפט מיוצר בהונגריה, לכן החשבוניות אינן מסופקות על ידי סוזוקי יפן, מה שהיבואנית בארץ תצטרך להסדיר.

...

ממשרד התחבורה נמסר: "איננו יכולים להתייחס לנושאים הקשורים בסודיות מסחרית של יבואנים"."

האם משהו מסריח פה?

יהודה

פורסם

טוב שהתעוררו רק עכשיו.

כבר מלפני המון זמן, הונדה זה לא רק יפן, פיג'ו לא רק צרפת, שברולט לא רק אמריקה, ועוד המון.

עוד מעט יבקשו על האיביזה, חשבוניות של הגיר והמנוע רק מVW גרמניה.

פורסם

צודק, ניר.

אני בדעה שרכב שמיוצר במקום אחר יהיה גרוע יותר (מבחינת אמינות לפחות) מאשר היה מיוצר במדינת האם שלו.

בכל מקרה, זה דיון ללא סוף.

גם ככה 2 היפניות האלו לא ממש BMW :D.

פורסם

אם זה יימשך ככה אני לא מקנה ביוניון מוטורס.

ככה זה שהאיידו מיוצרת בצ'כיה, היאריס בצרפת, הקורולה העתידית בטורקיה, האוריס והאוונסיס בבריטניה...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
צודק, ניר.

אני בדעה שרכב שמיוצר במקום אחר יהיה גרוע יותר (מבחינת אמינות לפחות) מאשר היה מיוצר במדינת האם שלו.

עריכה: רשמתי הרבה, אבל ערכתי.

אתה מקרה אבוד.

פורסם

לפני שמביעים דעה בעניין, רצוי להבין בו. קצת.

מה בסיס היידע שלך בייצור רכבים?

מה גם שלפי הידיעה, שלא מאוד ברורה, מדובר בסוגייה פרוצודראלית (ותמוהה) מול היבואן, שאין לה שום קשר לאיכות הרכב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
צודק, ניר.

אתה טועה.

סוף הדיון.

פורסם
צודק, ניר.

שטויות. בקרת האיכות היא זו שקובעת.

מה תגיד על F-16 שמורכבים מחוץ לארה"ב? אז מה הם יתמרנו פחות טוב או יתפרקו ב 8G?

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
אפילו אל תתחילו את הויכוח הזה. להתעלם.

אני איתך, כתבתי תגובה מנוסחת מאוד, אבל מחקתי וזהו, זה לא יגמר עם הילד הזה.

פורסם

גם אני הבנתי שמדובר במקרה אבוד, כבר חודש אני נקי (מתעלם).

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
שטויות. בקרת האיכות היא זו שקובעת.

גם זה לא נכון.

איכות היא תהליך המוטמע משלב התכנון, דרך הקמת הייצור, בשיתוף עם ספקי הרכיבים.

יצרני הרכב אינם מייצרים את הרכב, יותר נכון לאמר שהם יוצרים את האיפיון והתכנון הראשוני, מרכזים את התכנון המפורט, יחד עם הספקים, ומרכיבים את המוצר הסופי.

בכל מקרה, זה דיון ללא סוף..

זה דיון עם סוף.

אתה תסביר את עצמך ואנחנו נראה לך שאתה טועה, ואח"כ לא תחזור על השטות הזו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
גם זה לא נכון.

איכות היא תהליך המוטמע משלב התכנון, דרך הקמת הייצור, בשיתוף עם ספקי הרכיבים.

יצרני הרכב אינם מייצרים את הרכב, יותר נכון לאמר שהם יוצרים את האיפיון והתכנון הראשוני, מרכזים את התכנון המפורט, יחד עם הספקים, ומרכיבים את המוצר הסופי.

אוקיי תודה.

אינני מומחה לתעשייה וניהול אבל האין זה הגיוני שליצרני הרכב יש בקרת איכות גם על ייצור הרכיבים אצל ספקים חיצוניים? ז"א הם לא חייבים להיות דווקא מעורבים באופן ישיר בתהליכי העבודה של הספקים, אבל האם לא נכון להניח שהם בודקים שאכן דרישות הייצור של החלקים השונים עומדים בדרישות התכנון?

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
צודק, ניר.

כן, וBMW מיוצרות רק בגרמניה :)

בבקשה על תדבר על BMW ואמינות, אני מבין שאינך בעלים של אחת.

haters will hate

• תוכן חדש...