Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אשמח לעזרה בנושא המדובר.

יש ברשותי מפתח קפיצי עם שלט, מקורי - שאינו שייך לפנדה שלי (הגיע מפנדה אחרת).

אני מעוניין לקודד את המפתח הנ"ל למכונית שלי (את החריטה הפיזית אבצע אצל מנעולן, יש לי ברזל ספייר).

מי מתמחה בקידוד מסוג זה באיזור הצפון? יש ברשותי את FIAT CODE המקורי ושני שלטים שהגיעו עם הרכב.

פורסם

את הקידוד של המפתח תעביר מהמפתח שלך למפתח החדש.(גם את הברזל עצמו אתה יכול להעביר, באמצעות הוצאה של פין אחד וזהו)

אני עשיתי את זה במפתח קפיץ שלי(קידוד חדש לVW בחברה עולה הרבה הרבה מאות שקלים), היה לי אחד ישן, קניתי חדש מאיביי והעברתי הכל.

תחפש טוב את הצ'יפ, הוא קטן מאוד והוא מוחבא ב"תא" מאחורי המפתח.

VW Bora V5 2001 150HP AUTO - Highline.

פורסם

אני חושב שהוא לא רוצה להעביר את הצ'יפ, הוא רוצה לקודד מפתח אחד נוסף ושמור גם את הקיים.

פורסם
אני חושב שהוא לא רוצה להעביר את הצ'יפ, הוא רוצה לקודד מפתח אחד נוסף ושמור גם את הקיים.

אם כך, הוא צריך לשכפל הכל.

VW Bora V5 2001 150HP AUTO - Highline.

פורסם

אם יש ברשותך כרגע שלט נוחות לפתיחת הרכב, תוכל להעביר את תוכנו אל השלט עם המפתח המתקפל.

ייתכן ותידרש למעט התאמה ואילתור.

עשיתי דבר כזה לא מזמן, הכל פועל.

ייתכן והשלט עם המפתח המתקפל שנמצא אצלך אינו ניתן לקידוד,

אם כך, נגזר עליך לנסות את מה שהצעתי, או לחילופין לרכוש אחד שכן נועד לקידוד.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

הכוונה שלי הייתה לקחת את השלט המשומש שברשותי, שהגיע מרכב פנדה אחר - ולקודד אותו לרכב שלי.

השלט נכון לעכשיו פותח פנדה שנמצאת איפשהוא באנגליה :shock: אז הוא לא עוזר לי.

פורסם

הבנתי מה אתה רוצה לעשות.

נחדד את זה:

אם יש ברשותך כרגע שלט נוחות לפתיחת הרכב (שלך), תוכל להעביר את תוכנו אל השלט עם המפתח המתקפל (של הבחור מאנגליה).

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
הבנתי מה אתה רוצה לעשות.

נחדד את זה:

אם יש ברשותך כרגע שלט נוחות לפתיחת הרכב (שלך), תוכל להעביר את תוכנו אל השלט עם המפתח המתקפל (של הבחור מאנגליה).

לא הבנת. אסביר שוב.

יש ברשותי 2 מפתחות. אחד קפיצי עם שלט נוחות מובנה, אחד רגיל. שכח מהם :-o

רכשתי לעצמי מפתח עם שלט נוחות של פנדה אחרת. מפתח משומש.

אני מעוניין לרוקן את התוכן שלו לתוך מפתח קפיצי חדש (שחתכתי כדי שיתאים פיזית למנעול) ולקודד את התוכן שיתאים לרכב שלי.

זה הסיפור. בסיום כל התהליך אני מעוניין להיות עם 3 מפתחות, ששניים מהם הם קפיצים עם שלט נוחות מובנה.

לצורך העניין:

זה המפתח הריק שאליו אני מעוניין לרוקן את התוכן:

FiatKeyFobCaseBlack2.jpg

וזה (להדגמה בלבד) המפתח הישן

keyfob.jpg

פורסם

היי חברים בואו נעשה סדר. בפיאט כאשר המפתח מקודד לרכב מסוים בלתי אפשרי לקודד אותו שוב לרכב אחר

אפילו אם נחליף את הלהב של המפתח הוא יעשה רק פעולה מכנית ולא יניע את הרכב וכמובן שהשלט לא יגיב. לכן המפתח שרכשת במקרה הזה לא יוכל לעזור ואי אפשר לעשות בו שימוש לרכב אחר.

מה שכן שמתי לב שבמפתח שלך הגומייה של השלט נקרעה אולי זה כן יוכל לעזור לך בקטע הזה.

שיהיה בהצלחה:-D

פורסם

אצלי בפאר מנועים בפתח תקווה עשו משהו כזה.

האימובלייזר המקורי במפתח הפסיק לעבוד בהדרגה.. אז הם שמו שמה רכיב מזכוכית שהם תכנתו לאוטו איכשהו ועכשיו הכל עובד כרגיל.

גם ניסיתי לקנות באיביי מפתח נשלף ריק וחדש ולהעביר את התכולה של מה שיש לי אילו, אבל למרות שהיה כתוב שזה מתאים לפנדה היו הבדלים מאוד קטנים באריזה והלוח החשמלי הישן לא התאים שמה, והמוכר אמר שאין לו כזה שיתאים לי והחזיר לי את הכסף.

(תשווה את המכסה של הסוללה - בחדש המכסה היה יותר גדול מבישן)

אבל לקחתי מהשלט החדש את הכפתורים מגומי שכבר התפרקו לי בישן, זה התאים.

אם מצאת מארז מפתח כזה חדש שמתאים אני אשמח לקישור.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

מדוע המוכרים באיביי כותבים אם כך WILL NEED RE PROGRAMMING

ואנשים אכן קונים...

ז"א שאולי בכ"ז יש אפשרות לקודד אותו. או שאני סתם אופטימי.

• תוכן חדש...