Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל המעוניין לתרום לאוצר מע"מ של 18% אבל עדיין לקנות רכב בזול ולא לשלם יותר מבחודש שעבר הרי יש באופק מבצע "קרייזי סייל" של פיאט .

בתאריכים 9-14 ליוני ארבעה דגמים של פיאט ידניים חדשים יימכרו בהוזלות :

1. האוטו הזול בישראל - פיאט פנדה ב - 54,990 . (כמובן חדש אבל הצורה הישנה). לדעתי תמורה טובה.

2. פיאט קובו - 79,990.תמורה טובה לאוהבי הנישה המוזרה הזו.

3. פיאט 500 - 79,990 .מבצע מפוקפק - המחיר קיים כבר כמה חודשים , אולי ספגו עליית מע"מ של אחוז...

4. פיאט פונטו אבו 1.4 ידני - 82,990. יש סופר מיני יותר אטרקטיביות כגון פיאסטה, איביזה , פאביה,מיקרה, ספלאש.

http://fiat.wee.co.il/fiat_crazy_sale_jun2013/mobile_form.html?ref=banner&media=fiat_web

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד 'קרייזי סייל' כזה וכל הענף נכנס לכוננות ספיגה.:lol:

אבל החלק הטוב עוד לפנינו, אחרי שסמל"ת ישתלטו סופית על יפנאוטו...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

המחיר של הפנדה מצוין אבל ראבאק, הדגם הישן? :shock:

אולי ימכרו גם פיאט אונו במבצע ה"מיוחד"?

כל יתר הדגמים, לא מבצע ולא נעליים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני דווקא חושב שיש מקום למכור דגמים מיושנים בזיל הזול. פנדה הישנה עדיין נותנת תמורה טובה בהרבה מסוזוקי אלטו שמודרנית ממנה בכמה שנים.

חוצמזה שמדובר בדגם אמין מאוד, ותיק בשטח, יודעים איך לטפל בו היטב. זה בערך כמו מה שהייתה אמורה להיות בזמנו פיג'ו 206+, לפני שהבינו שזה אוטו עם בעיות מובנות של התחממות ומזגן גרוע.

פורסם

הדגם הישן עדיין רלוונטי.

מי ישמע איזה קרייזי סייל. אני לא מבין איזה מבצע יש פה בכלל. פיאט תקועה עם מלאי ענק של מכוניות. המפעלים עברו לעבוד בחצי משרה. סמל"ת לא מסוגלת להוציא דילים יותר טובים?

פורסם

הפונטו שנמכרה בעבר בגזרת ה-70 אלף היתה הגרנדה פונטו עם מנוע 1.2.

לא מדובר כאן בפונטו איוו, אלא בדגם המחודש שנקרא פשוט - פונטו.

http://www.fiat.com/com/punto

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בתור אחד שרכש בינואר פיאט קובו חדשה מהניילון כמו שנהוג לומר, אני יכול להעיד שמדובר ברכב מהנה ביותר לנהיגה ונותן תמורה מלאה לכסף. רכב שימושי מאד , מרווח להפליא , ונעים מאד לנהיגה . (אני רכשתי את ה 1.4 המאובזר : מגנזיום מקורי, פנסי ערפל קדמים, פגושים בצבע האוטו.)

ממליץ מאד על הרכב , והוא ממש לא נישה מוזרה. בעיני כל העדר שקונה משפחוטמאטי משעמם ושגרתי הוא נישה מוזרה מאד.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

מה הקטע של הקובו הזה, מסחרי או משפחתי?

בקיצור מה הולך שם? ובמה היא שונה מהפיורינו?

צביקה, זה לא עניין של ''בעיניי'', רכב משפחתי אוטומטי זוהי הנישה הכי נפוצה בישראל, לבוא ולרכוש רכב כזה בתור רכב פרטי זה בהחלט מוזר ולא שגרתי.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מה שיש שם על פס הייצור זה פונטו.

ככל הידוע לי, בברזיל מייצרים עדיין את האונו.

2011-Fiat-Uno-17.jpg

פורסם

מוכן לקנות במבצע של 1+1 :wink:

• תוכן חדש...