Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון:

הערכה מאיביי (Paints4U Master Kit) כבר בדרך - אני חייב לציין לטובה את המוכר (חנות Paints4u שהרבה מכירים באינטרנט), שענה לי על המון שאלות וגם עזר לוודא שקוד הצבע נכון.

הקישור לערכה - בפוסט הראשון.

פורסם
עדכון:

הערכה מאיביי (Paints4U Master Kit) כבר בדרך - אני חייב לציין לטובה את המוכר (חנות Paints4u שהרבה מכירים באינטרנט), שענה לי על המון שאלות וגם עזר לוודא שקוד הצבע נכון.

הקישור לערכה - בפוסט הראשון.

מדובר באותו הצבע מבחינת איכות כפי שמוכרים בארץ? למשל בטופקולר היבואנים?

ואם כן האם ישנם הבדלי מחיר רציניים?

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
מדובר באותו הצבע מבחינת איכות כפי שמוכרים בארץ? למשל בטופקולר היבואנים?

ואם כן האם ישנם הבדלי מחיר רציניים?

האמת שלא בדקתי בטופ קולור, אברר איתם ביום ראשון.

אין לי מושג לגבי האיכות, אבל באינטרנט כותבים עליהם רק דברים טובים. חוץ מזה, 105 ש"ח בשביל קיט מלא שיספיק לעוד לא מעט שריטות נראה לי מחיר סביר בהחלט.

נחיה ונראה, אני מתכנן להתחיל באיזור שולי או על חלק "ניסויים" אם אצליח למצוא כזה..

פורסם

שמרתי את הלינקים של המוכר, מי יודע אולי יום אצטרך לקנות ממנו גם.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

הערכה הגיעה!

כשאתחיל לבצע את התיקונים אני אפתח שרשור חדש (פרוייקט מצולם). בינתיים אני מצרף תמונות של החבילה והתוכן - ממבט ראשון נראה שהצבע מתאים בדיוק לרכב!

מה בחבילה (מימין לשמאל):

- 30 מ"ל נוזל ניקוי שריטות

- 30 מ"ל משחת "Farcela Advanced G3 Liquid Compound" - פוליש

- 30 מ"ל צבע רכב תואם (לפי קוד הצבע של הרכב)

- 30 מ"ל לכה לרכב

בנוסף:

- 5 מקלונים למריחה (דקים מאוד ונראים מקצועיים)

- 2 דפי שיוף P2000, ספוג קטן ומטלית מיקרופייבר

אף פעם לא עשיתי תיקוני צבע, אבל מרגיש לי שהכמות תספיק לה-מ-ו-ן תיקונים.

מקווה שייצא לי לנסות אותה בסופ"ש

IMG_20130603_193759.jpg

IMG_20130603_194016.jpg

IMG_20130603_194120.jpg

IMG_20130603_194130.jpg

IMG_20130603_193638.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
הערכה הגיעה!

כשאתחיל לבצע את התיקונים אני אפתח שרשור חדש (פרוייקט מצולם). בינתיים אני מצרף תמונות של החבילה והתוכן - ממבט ראשון נראה שהצבע מתאים בדיוק לרכב!

מה בחבילה (מימין לשמאל):

- 30 מ"ל נוזל ניקוי שריטות

- 30 מ"ל משחת "Farcela Advanced G3 Liquid Compound" - פוליש

- 30 מ"ל צבע רכב תואם (לפי קוד הצבע של הרכב)

- 30 מ"ל לכה לרכב

בנוסף:

- 5 מקלונים למריחה (דקים מאוד ונראים מקצועיים)

- 2 דפי שיוף P2000, ספוג קטן ומטלית מיקרופייבר

אף פעם לא עשיתי תיקוני צבע, אבל מרגיש לי שהכמות תספיק לה-מ-ו-ן תיקונים.

מקווה שייצא לי לנסות אותה בסופ"ש

אני רץ להזמין ניראה מאוד משתלם. אגב איך העברת לו את קוד הצבע?

פורסם
לך לפחח מקצועי ואל תתעסק עם זה לבד.

למה? (תווים)

פורסם
לך לפחח מקצועי ואל תתעסק עם זה לבד.

קוד הצבע אמור להיות כתוב על הלוחית שעל סף הדלת (לפחות ככה זה אצלי) - ממליץ שתבדוק בספר הרכב איפה הוא ממוקם.

אתה יכול לברר ב-EBAY אם יש את הערכה לפי הקוד שלך - ואם לא צור איתם קשר באתר שלהם Paint4u.com.

כמו שאמרו פה - האחריות עליך.. אני עדיין לא השתמשתי בערכה שלי.

פורסם

מניסיון שלי אל תשתמש בלכה מהערכה, היא מתפוצצת מהר מאוד ולא תרומת בכלום לעמידות הצבע.

תשתמש רק בצבע, ובמידה והצבע לא יוצא לך מושלם ויש מריחות. תעבור מיד עם טינר וניר סופג.

הטינר ימיס את הצבע הטרי. ותתחיל את התהליך מחדש.

על השריטה הדקה, תשמש ממש במעט חומר.

אני אישית עוד אף פעם לא שייפתי לאחר הצביעה, אז אין לי ניסיון כדי להגיד לך מה האפקטיביות של תהליך זה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
קוד הצבע אמור להיות כתוב על הלוחית שעל סף הדלת (לפחות ככה זה אצלי) - ממליץ שתבדוק בספר הרכב איפה הוא ממוקם.

אתה יכול לברר ב-EBAY אם יש את הערכה לפי הקוד שלך - ואם לא צור איתם קשר באתר שלהם Paint4u.com.

כמו שאמרו פה - האחריות עליך.. אני עדיין לא השתמשתי בערכה שלי.

מקסימום תתקשר למוסך מורשה והם יגידו לך לפי הרכב היכן אמורה להיות הלוחית עם קוד הצבע ואולי אפילו יגידו לך איזה קוד צבע (: כמובן שתבדוק את זה על מנת לאמת שזה נכון.

למה אתה מחכה עם הערכה? תשתמש!!

מניסיון שלי אל תשתמש בלכה מהערכה, היא מתפוצצת מהר מאוד ולא תרומת בכלום לעמידות הצבע.

תשתמש רק בצבע, ובמידה והצבע לא יוצא לך מושלם ויש מריחות. תעבור מיד עם טינר וניר סופג.

הטינר ימיס את הצבע הטרי. ותתחיל את התהליך מחדש.

על השריטה הדקה, תשמש ממש במעט חומר.

אני אישית עוד אף פעם לא שייפתי לאחר הצביעה, אז אין לי ניסיון כדי להגיד לך מה האפקטיביות של תהליך זה.

החברה נראית רצינית, ושוחחתי איתם כמה פעמים והשירות שלהם ממש מעולה.

אם הלכה מתפוצצת אני אומר שעשית משהו לא כמו שצריך.

גם זה שלא שייפת לאחר העבודה זה אומר ששוב לא פעלת לפי ההוראות.

אני אמור לקבל את הערכה כבר בשבוע הבא ואני מכיר את הוראות כבר בעל פה....במקרה הזה אין מקום למחשבות ותהיות, הכל ברור.

אם תעבור סעיף סעיף אני באמת מאמין שהכל יהיה בסדר והלכה לא תתפוצץ ותגיע למצב גם שתצטרך ללטש עם הנייר מים מעט מהלכה בסוף התהליך כדי ליישר את פני השטח.

כמובן שדברי הם דיעה אישית שלי ואל תראה בזה כוונה להאשים אותך במשהו, זכותך המלאה להשתמש במוצר כאוות נפשך.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...