Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בימים לא שפויים אלו, אני רוצה שלחברה שלי יהיה קבוע בתיק משהו שיוכל להגן עליה חס וחלילה במידת הצורך.

עזבו רגע שכבר הוסבר בפשטות "לכי ישר לביצים, עדיף לגרום לנזק בלתי הפיך", אני רוצה משהו שיהיה קבוע בתיק שגם יוכל להוות איום כנגד תוקף פוטנציאלי.

למיטב זכרוני מהצבא, ספריי פלפל הרבה יותר חזק מגז מדמיע. פעם הסבירו לי שגז מדמיע אמנם נורא מציק ומגרד (חטפתי גם בעצמי, לא כאב אבל מאוד הציק) ויש אנשים שיכולים להתמודד איתו ולהמשיך בלי בעיה, לעומת ספריי פלפל שממש גורם לצריבה של העיניים ויכול לעוור בן אדם זמנית, מה שמקשה על התמודדות איתו. זכורה לי פעם אחת שבטעות השפרצנו ספריי פלפל של אחת החיילות בבסיס על הקיר, לא פגע באף אחד, אבל לא יכולנו אפילו להתקרב לחדר הזה יום שלם. וזה היה רק שפריץ אחד קטן.

מה אתם ממליצים? אני נוטה לכיוון הפלפל.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

כי שוקר זה בעיה בקניונים וכאלה, הוא גם בדרך כלל גדול יותר ויש לו מתג הפעלה שצריך ללחוץ קודם השימוש...

כמה אמור לעלות גז פלפל?

Always go sideways

פורסם

שוקר דורש הצמדות לתוקף, מה שלא כל כך מומלץ לנשים, אתה יודע גבר שמחפש לעשות נזק פשוט יסתער..

גז פלפל לעומת זאת אפשר לרסס ממרחק..

עולה סביב ה 150 ש"ח לגודל טוב.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

אני לא יודע עד כמה כואב הגז פלפל, אבל אני לא אשכח שהייתי ביסודי אחד הילדים מצא שיח של פלפל אדומים קטנים כאלו, בא לילד אחר ופיצץ את הפלפל הקטן הזה באצבעות שלו וכל המיץ בדיוק לתוך העין של חבר שלו, את הקפיצות והריצות שלו מכאבים אני בחיים לא אשכח!

מהה שגם שאפתי את הגז מדמיע, זה דבר מאוד מחניק וגורם לך להשתעל, אבל ברגע של חוסר שליטה אפשר להתעלם מהחנק אני חושב, הגז הפלפל ממש אי אפשר לפתוח את העיניים לזמן מסויים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
גז פלפל זה אחד האמצעים הכי יעילים. אבל למה לא שוקר? הרבה יותר מאיים ולא פג תוקף

מאיים? לא ממש :?

אלה אם כן יש לך שוקר באורך של לייט סייבר.

שוקר דורש הצמדות ברגע של מגה גם חברה שלו תקבל כמה עשרות אלפים של וולטים.

שוקר גם יכול להרוג אנשים שהם חולי לב או שיש להם קוצב לב. אני כימעט בטוח שלא הוא ולא חברה שלו לא רוצים להיסתבך עם הנושא הזה.

ולמה בתיק? הוא אמור ליהיות במקום נגיש, ולא ביחד עם, פלאפון,ארנק,תיק איפור,עוד תיק איפור,מסרק,ועוד כל מיני דברים לא נחוצים שיש בתיקים של בחורות.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם
"לכי ישר לביצים, עדיף לגרום לנזק בלתי הפיך".

לא הפיך ולא בטיח, כל גבר שצריך להגן על עצמו ישר מתכונן להגן על הביצים ועל הפנים, מעין אינסטינקט.

פצצה לאוזניים תתן תוצאה הרבה יותר טובה שכן בתוך האוזניים יש את מנגנוני השיווי משקל של הגוף, מכה מדוייקת (לא צריך אגרוף, יד פתוחה ולתת "סטירה" חזקה בדיוק על האוזן) ותראה את התוקף נופל ללא יכולת תגובה.

מכה לביצים זה לא נעים אבל ההתאוששות מכך מהירה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
האם זה חוקי?

להשתמש בגז פלפל זו תקיפה לכל דבר. האם זה חוקי? תלוי בנסיבות. אם מדובר בהתגוננות עצמית, אז כן, זה חוקי.

הבאסה זה שאחר כך לך תתחיל להתגונן בבתי משפט ולהוכיח שזו היתה התגוננות עצמית וברגע שחלפה הסכנה, הפסקת לתקוף.

כמו כן, מההיכרות שלי עם המין הנשי, הגז ישכב בתיק ובשעת צורך אין שום סיכוי שהיא תמצא אותו בתיק הקיטבג שהן סוחבות איתן.

רק תחשבו כמה זמן לוקח להן למצוא את הפלאפון בתוך הדבר הענק הזה. :-D

פורסם

שמתי לחברה שלי גז פלפל בתיק,

בתאכלס אני בטוח שבמקרה צרה היא פשוט תזרוק את התיק ותתחיל לרוץ.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
מכה לביצים זה לא נעים אבל ההתאוששות מכך מהירה.

זכור לך הפעם האחרונה שקיבלת מכה לביצים? אתה תמצא את עצמך על הרצפה כמה דקות עם קושי לנשום, ותתאפק לא לבכות.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בעיטה לביצים תשתק גם את וין דיזל ודה-רוק. במיוחד אם הבעיטה התלבשה למקום הנכון כמו שצריך.

מכה לאוזניים זה נחמד, לא נראה לי שהיא תצליח לתת אחת כזאת ישר לאוזניים במצב חירום.

אם כבר, מכה לעצם הלסת שנמצאת מתחת ללחי, גם יכולה לשבור את הלסת וגם להוציא משיווי משקל בגלל שהעצם הזאת מחוברת לבסיס האוזן והזעזוע שמהמכה יכול להפיל בן אדם שגם לא יצליח לקום פשוט מהעובדה שלא יהיה לו שיווי משקל.

שימוש בתרסיס זה אכן תקיפה לכל דבר ועניין, אבל כמו שאמרו פה זה רק למצב של התגוננות.

חס וחלילה מישהו החליט לתבוע, ברוך ה' יש לי סוללה של עורכי דין שתדאג לעניין הזה.

Always go sideways

פורסם

לא בטוח שאני מדייק, אבל נקודה ששווה לבדוק -

תרסיס פלפל מגיע בריכוז המותר לשימוש רק אחרי הסמכה או ע"י כוחות הביטחון. גז מדמיע לעומתו מגיע בריכוז נמוך יותר, לכן גם פחות אפקטיבי.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
זכור לך הפעם האחרונה שקיבלת מכה לביצים? אתה תמצא את עצמך על הרצפה כמה דקות עם קושי לנשום, ותתאפק לא לבכות.

בעיטה לביצים תשתק גם את וין דיזל ודה-רוק. במיוחד אם הבעיטה התלבשה למקום הנכון כמו שצריך.

מכה לאוזניים זה נחמד, לא נראה לי שהיא תצליח לתת אחת כזאת ישר לאוזניים במצב חירום.

.

בואו נצא לרגע מעולם הסרטים ונתחבר למציאות, מכה לביצים בהחלט כואבת אבל פרט לכמה שניות בודדות- היא לא משתקת וההתאוששות ממנה מהירה.

יתרה מכך כמו שכבר ציינתי, גברים מגנים על האיזור הזה באופן אינסטינקטיבי.

יש מספיק מקומות אחרים שיש סבירות גבוהה יותר לפגוע בהם והם ינטרלו תוקף ליותר מכמה שניות בודדות (אף, אוזניים ועוד לא מעט מקומות).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...