Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי למין מצב מוזר.

נמאס לי לחפש ZX(וולקן או 16V)הרוב במצב רע או דורשים עליהן מעל למגיע, אז מצאתי לאון 1.6 שנת 2002 ידנית.

אבל כל יום לפני שאני הולך לישון יש לי רצון לא מוסבר ל ZX.

תמיד רציתי רכב ספורטיבי, והנהיגה בZX מהנה ביותר!

אבל אני סטודנט(מכינה) אוקטובר מתחיל לימודים אקדמיים.

הרכב ישמש לנסעית קצרות לאוניברסיטה וחזור(5-10 דקות).

כל עוד יש לי כסף, שווה להשקיע בZX ?

תקשיבו אני יודע שזה שרשור מפגר, אבל אני פשוט במצב של לא יודע מה לעשות.

תשתדלו לעזור בבקשה.

תודה רבה.

Citroen volcane 2.0i

פורסם

תקשיבו אני יודע שזה שרשור מפגר, אבל אני פשוט במצב של לא יודע מה לעשות.

תשתדלו לעזור בבקשה.

תודה רבה.

היתה לי ZX וולקן.

זכורה מה-זה-לטוב.

אבל קצת קשה לזכור, כי זה היה לפני יותר מ-20 שנה!

אתה מדבר על לקנות רכב מאוד זקן, עם כל הקשור לכך.

אם בא לך תחביב על סף האספנות, על הכיפאק.

מבחינת פאן אין שומדבר ברכב מודרני שעדיף (אולי בלמים).

מבחינת בטיחות... נו, אל תעשה תאונה.

מבחינת אחזקה, מצא שמורה מאוד ולך למוסך שיודע/רוצה להתעסק. כאמור, רכב כזה הוא תחביב בפני עצמו, לא תחבורה.

נ.ב. בשביל תחבורה של 5-10 דקות קונים אופניים חשמלים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

פלואו נגע בנקודה הנכונה - אתה מדבר על רכב בן 20. גם לי הייתה וולקן 2.0 ידנית. מאוד אהבתי לנהוג בה. חזקה, זריזה והתנהגות פנטסטית. אבל זה נכון ביחס לאותה תקופה ואני לא חושב שהיום היא היתה מרגשת אותי כמו אז.

פורסם

הרכב מהנה גם עכשיו(בהשווה למה שהיה לי)

הרבה אנשים המליצו לי על הרכב כי הוא רכב ספורטיבי ב''כלום כסף'', כמובן שתחזוקה זה סיפור אחר.

אני חובב רכבים ובאמת לסכום הזה זה התמורה הכי טובה שיכולתי למצוא.

אני די בטוח שהלאון 1600 תשרת אותי ותרגיש לי טובה וספורטיבית,אבל החשק המוזר לZX לא עוזב אותי לרגע.

רכב חדשני יותר עם עיצוב או רכב ישן עם ביצועים.

''מרגיש כמו אישה שלא יכולה לבחור בגדים''

Citroen volcane 2.0i

פורסם

אני לא יודע מה התקציב שלך, ומה מצבך הכלכלי, אני רק אגיב לך מהניסיון שלי בתור סטודנט ובעלים של 306 ספורטיבית בעבר.

בתור סטודנט קשה מאוד לתחזק רכב, לא רק מהפאן הכלכלי (שבדרך כלל אין כסף זמין לתיקונים דחופים) אלה גם מבחינת חוסר טוטאלי של זמן להתעסק בזה. אם אתה הולך ללמוד תואר ובנוסף תשקול לשלב עבודה - פשוט כמעט בלתי אפשרי למצוא זמן לתחביבים שלך.

בגלל זה הייתי ממליץ לך להתמקד דווקה ברכבים היותר מודרניים שיתנו לך יותר נחת בגזרה הזו. ואם כבר יפול עלייך איזה יום פנוי בלי עבודה\לימודים\שיעורי בית\להגיש פרוייקט אז פנק את האוטו בשטיפה או צא איתו לטיול במקום להתרוצץ בפירוקיות ולחפש חלקים שבלעדיהם האוטו עומד כבר שבועיים. :idea:

פורסם
אני לא יודע מה התקציב שלך, ומה מצבך הכלכלי, אני רק אגיב לך מהניסיון שלי בתור סטודנט ובעלים של 306 ספורטיבית בעבר.

בתור סטודנט קשה מאוד לתחזק רכב, לא רק מהפאן הכלכלי (שבדרך כלל אין כסף זמין לתיקונים דחופים) אלה גם מבחינת חוסר טוטאלי של זמן להתעסק בזה. אם אתה הולך ללמוד תואר ובנוסף תשקול לשלב עבודה - פשוט כמעט בלתי אפשרי למצוא זמן לתחביבים שלך.

בגלל זה הייתי ממליץ לך להתמקד דווקה ברכבים היותר מודרניים שיתנו לך יותר נחת בגזרה הזו. ואם כבר יפול עלייך איזה יום פנוי בלי עבודה\לימודים\שיעורי בית\להגיש פרוייקט אז פנק את האוטו בשטיפה או צא איתו לטיול במקום להתרוצץ בפירוקיות ולחפש חלקים שבלעדיהם האוטו עומד כבר שבועיים. :idea:

+1.

תעזוב אותך וקנה משהו נורמלי, רצוי משהו שלא ישבית אותך אף פעם - ז"א רכב נפוץ שאפשר להשיג לו חלקים ברמה של לגשת למחסן ולהתקין אותם.

פורסם

זה אחד מיתרונותה של הוולקן,מאחר והיא חולקת מכלולים רבים עם הקונצרן פיג'ו - סיטרואן ,חלקים ומכלולים המשותפים לברלינגו ועוד אחרים שלא חסר ממנו בארצנו...

ה16V יותר מורכבת ולא חולקת יותר מדי עם שאר הרכבים מהקונצרן אשר שכיחים בארצנו.

פורסם

אם ZX היא המכונית שאתה רוצה, כדאי לחשוב גם בכיוונים אחרים:

בין 2000 ל 2002 נמכרו 306-ים עם מנוע 1.6 8 שסתומים ו 100 כ"ס עם גיר ידני.

הדגמים האלו נעלו צמיגים נמוכי חתך (יחסית) לתקופה (195/55 R15) ונהנו מניהוג משובח, נוחות מצויינת, חיסכון בדלק ואחזקה שוטפת זולה מאוד.

מידי פעם אפשר לדוג כאלה במצב טוב. אין המון כאלה.... אממה, במקרה ראיתי שיש עכשיו 306 אחת כזו בלוח יד-2 - ואם הרכב מבחינת מנוע\גיר\שאסי טוב, מדובר במציאה:

במודעה רשום שמדובר בשנת 2001, האצ'בק, יד ראשונה, 104K ק"מ, כחול מטאלי כהה.

רשום לא להתקשר בשבת: 054-2088049 - יוסי.

המחיר המפורסם הוא 9,900 ש"ח... מחיר בדיחה לרכב באמת מוצלח.

אני במקומך הייתי הולך לראות את הרכב ובמידת האפשר לנהוג עליו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק תודה רבה על היעוץ, לא יודע למה לא חשבתי לפני לבדוק את עיניין ה 306.

לפי הנתונים שרשמתה זאת באמת היתה מציע טובה, וזאת הבעיה, היתה :( .

לא מצאתי את המודעה ביד 2, כניראה הרכב נמכר(עברו 5 ימים)

אמשיך לחפש ואולי יתמזל מזלי וימצא לי משהוא כמו הפג'ו שצינתה.

אם יש לכם הצעות אשמח לשמוע.

תודה רבה ולילה טוב.

Citroen volcane 2.0i

• תוכן חדש...