Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב , היום נתגלה לי הדבר שחיפשתי כבר זמן רב.

איך להשאר ברומינג לרשת של סלקום (תחת כמובן גולן ) ולשים סוף לכל בעיות הנדידה והניתוקים שיש לגולן.

אז ככה , מה צריכים :

מכשיר אנדרויד מכל סוג (פשוט כבר זמן רב שאין לי אייפון ולכן אני לא יודע איך לבצע את הנ"ל באייפון) .

5 דקות של סבלנות .

מתחילים

במכשיר נכנסים לכל האפליקציות שלכם ומאתרים אפ שנקראת "SIM TOOLKIT" או בעברית "כלי סים"

מפעילים אותה ונכנסים לאופציה "ROAMING SERVICES".

בוחרים "SELECT MODE"

מעבירים למצב ידני.

יוצאים חזרה למסך הבית.

נכנסים להגדרות המכשיר

להגדרה של "רשתות לנייד" לרוב זה תת תפריט "עוד" במסך ההגדרות הראשי.

בוחרים מפעיל רשת ומורידים את הסימון מ "בחר אוטומטית" .

עכשיו המכשיר יחפש רשתות במשך כדקה (פה זה הסבלנות) .

בגמר החיפוש יתקבלו כמה אופציות .

מה שאנחנו מחפשים זה "GOLAN T" יתכן ויהיו 2 כאלה אז צריך לנסות מה יעבוד טוב יותקר.

בוחרים את "GOLAN T" הראשון או השני ויוצאים למסך הבית לראות את בר הקליטה.

צריך להופיע R קטנה שאומר שהמכשיר בנדידה .

נסו להיות ככה זמן מה ותראו שאין יותר נדידה בין רשתות וניתוקים (אין מה לעשות הרשת של סלקום עדיפה בהרבה מזאת של גולן).

אצלי השינוי והשיפור היה מיידי וזה כאילו עולם אחר.

מי שניסה מוזמן להגיב אם זה עזר לו או לא .

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

ההתעסקות עם הגדרות ה SIM ובחירת רשת ידנית הינן לא יותר מפתרון "מחברת" שהנציגים בגולן קופצים איתו כשאתה עולה מולם עם הבעיה. הבעיה ממש לא ייחודית רק למכשירי אנדרואיד והיא נטו בתשתית. היא התחילה מלפני חצי שנה, אם לא קצת יותר ומאז לא נראה שהם עושים משהו בכדי לסדר את זה.

אתה יכול לקבע את הרשת ל GOLAN T וזה אולי יפתור את בעיות הנדידה של המכשיר ואובדן התקשורת הספורדי, אך אצלי זה הפיל את האינטרנט לסירוגין והציג תופעות לוואי אחרות (Data Roaming מאופשרת במכשיר, מן הסתם), שפתירות רק באמצעות כיבוי והדלקה של המכשיר או יציאה למצב טיסה וחזרה ממנו. חבל, בלי כל זה הייתי נשאר אצלם, אך התניידתי ל 012 ומאז הכל טוב, ברוך המתקלט.

פורסם

עשיתי, עדיין היו ניתוקים.

מה שפתר את התקלה, זה ניוד קו ל012 מובייל

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כמו ל-Fat Bastard, גם אצלי היו ניתוקים (נקסוס 4) אחרי שעשיתי בדיוק את מה שכתבת וזה עדיין לא עזר.

ניוד ל-012 דווקא כן.

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

פורסם

012 זה אורנג בתחפושת , אתם סתם תומכים בחברה שבמשך שנים עשקה אותכם (לדעתי).

אם כבר אז לעבור לרמי לוי או הוט .. אבל כל אחד והשיקולים שלו.

ואחכ אנשים מתפלאים למה כל כך קל לדפוק אותנו כצרכנים .

כפי שכתבתי יש כמה אופציות של GOLAT T לבחור , בגלל מבנה הרשת הסלולארית יש צורך לעיתים לחפש שוב את הרשתות כי כל חברה צריכה בעצם 3 רשתות (בגלל חלוקת התדרים ואופי רשת GSM) .

לכן חיוותם תופעות כאלה (או שאתם על קו תפר בין רשתות או שבחרתם רשת לא אופטימלית).

אני גר בתל אביב ואצלי הפתרון הזה עושה פלאים .

פורסם

אצלי היו בעיות בשני מכשירים:

1. באנדרואיד של אמא שלי היו את הבעיות המוזכרות - ניוד ל 012 פתר את הבעיות.

2. באייפון של אח שלי (ההוא שאני מדבר איתו בארוחות שישי אצל אמא) הגדרות הגלישה (APN) של גולן היו נעלמות כל הזמן - שוב, ניוד ל 012 פתר את הבעיות.

פורסם
012 זה אורנג בתחפושת , אתם סתם תומכים בחברה שבמשך שנים עשקה אותכם (לדעתי).

אם כבר אז לעבור לרמי לוי או הוט .. אבל כל אחד והשיקולים שלו.

הוט ממש לא עשו את זה :roll:

זה בעצם צדיקים בתחפושת

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מאפיסטו - אני אומר לך שכל מה שאתה מגלה עכשיו, כבר נוסה ונחפר מכל זווית אפשרית, לפחות מבחינתי. זה לא עוזר ואני די משוכנע שאצלך זה רק עניין של זמן עד שתטיח את המכשיר בשולחן (בתקווה שלא).

פורסם
מאפיסטו - אני אומר לך שכל מה שאתה מגלה עכשיו, כבר נוסה ונחפר מכל זווית אפשרית, לפחות מבחינתי. זה לא עוזר ואני די משוכנע שאצלך זה רק עניין של זמן עד שתטיח את המכשיר בשולחן (בתקווה שלא).

נחכה ונראה , אני בהחלא אחזור לדווח .

יש עוד צעד שביצעתי ולא כתבתי , ביטול ניוד בין לאומי אבל אני לא חושב שיש לו משמעות .

אני ממש מתקשה להאמין (לא שאני חושב שאתם שקרנים חלילה) בתופעות השליליות שאתם כותבים כי היום זה היום הראשון שלא היה לי אף ניתוק ולא היה לי רגע שבוא רציתי משהו שמצריך דטא והטלפון היה בדיוק בנדידה .

הקליטה לא ירדה בשום פעם מתחת ל 5 קווים מלאים .

נחכה ונראה .

ולכל מניידי 012 .

לי היה חשבון באורנג בתוכנית של אלביט שזה אומר 80 שח כולל מעמ לחבילה ענקית מבחינת דקות \ סמס וגלישה וטלפון בסיבסוד כמעט מלא .

עזבתי אותם בשביל לתמוך בחברה קטנה שכזאת כמו גולן ועל אף שאני משלם יותר ומקבל פחות אין מצב שאחזור לאחת המפעילות הגדולות (אם גולן יצליחו לשבור אותי אז אדלג לרמי לוי ) .

אז שוב , אני לא צדיק וכל אחד עם השיקולים שלו .... אבל רק תחשבו טוב טוב לפני שאתם שוב משלמים כסף אחרי ש 10 שנים גנבו אותכם .

פורסם

יש לי שני קווים בגולן טלקום.

את אחד מהם אני הולך לנייד ל012, אבל זה לא קשור לסיבות שאחרים התנתקו (אין לי ניתוקים). אלא לעובדה שלגולן אין חבילה בסביבות 30-40₪ עם מעט דקות שיחה ואיזה 1-2GB אינטרנט. ל012 יש כזאת חבילה.

אז כן, הסים יושב על מכשיר אנדרואיד באחד הקווים שלי. אין לי ניתוקים בשיחות. ההודעות היחידות שמופיעות לי זה על נדידת נתונים. "איבדת חיבור נתונים משום שיצאת מהרשת הביתית שלך".

לא יודע, לא נתקלתי בבעיות בגלל זה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
עזבתי אותם בשביל לתמוך בחברה קטנה שכזאת

אני מאוד בעד לתמוך בחברות החדשות, הייתי מהראשונים שהצטרפו לגולן, ועד היום יש לי שם 3 קווים ש"חונים" בתוכנית של ה 10 ש"ח, אבל מרגע שגולן התחילו לפרוס את הרשת שלהם, האיכות התדרדרה. אז לתמוך בהם זה חשוב, אבל גם להוציא שיחות ולגלוש זה חשוב.

אני בעד גולן, כאמור, אבל אם הוא חי תחת האשליה שכולם יזכרו לו חסד נעורים רק בגלל התרומה שלו להורדת מחירי הסלולאר, גם על חשבון איכות הקישור הסלולארי, הוא טועה.

פורסם

מקווה שמישהו מגולן קורא כאן. העברתי 4 קווים לגולן מטעמי אידיאולוגיה, הניתוקים שברו את ארבעתנו. עברנו בחזרה לפלאפון ב 69 שקל לחודש. מוכנים לעבור לגולן ולשלם להם גם יותר, אבל לא על חשבון איכות הקליטה. חבל שעד שקם משהו טוב בבסיסו בסופו הוא מוצר נחות.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

הפתרון הוא לחזור לחברה נורמלית ולא להתעסק בהגדרות, כי זה לא יפתור את הבעיות המכרזיות שיש.

הייתי בגולן חודש וזה הספיק לי. לפחות בחיפה כמעט תמיד היו בעיות קליטה ואף פעם לא היתה לי קליטה מלאה של 4 קווים, מה שגרם למכשיר תמיד לחפש אנטנות חדשות ובסופו של דבר רוקן את הסוללה מהר יותר.

לעיתים הייתי מפספס שיחות עבודה וסמסים בגללם, שלא לדבר על איזורים פחות מרכזיים מחיפה בהם בדר"כ היה לי רק קו אחד (!).

חזרתי לאורנג' וכל הבעיות נעלמו. המסקנה - 'you get what you've paid for', עדיף לשלם טיפה יותר לחברה נורמלית כמו אורנג' ולקבל קליטה מלאה מאשר לחסוך כמה גרושים בחודש ולסבול.

עם כל האידאולוגיה שיש גם בי לגבי חיזוק חברות קטנות ועידוד תחרות, אני לא מוכן שזה יבוא על חשבון שירות לקוי.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

אבל למה לחזור לחברות החזירות ?

למה לא רמי לוי , youphone ?

רמי לוי = תשתית פלאפון , YOUPHONE = תשתית אורנג .

חברות ללא תשתית = ללא בעיות קליטה אבל לא משלמים לחברות החזירות.

אני ממש לא מבין אותכם.

עוד יום עבר עם נסיעות דרומה ואין בעיות קליטה , אינטרנט במהירות של 4.5Mb הורדה ו 3.5 העלאה .

אין ניתוקים אין בעיות , ממש מרוצה.

פורסם
עברנו בחזרה לפלאפון ב 69 שקל לחודש.

אשמח אם תואיל להרחיב מעט, איך השגת משהו במחיר כזה מהיונות האלו?!

אני כבר עומד לעבור חזרה מגולן למישהו אחר, ההתלבטות היא בין אורנג' (שלא הייתה לי טענה אחת כלפיהן מעולם) לבין זבאלהפון (שאליהן היו לי 15 שנה של טענות, אבל איכות הקו מעולה ואחלה גלישה).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...