Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יודע מתי תוצג המחליפה? יותר חשוב מזה, קיים סיכוי סביר ביותר שמנוע ה3.7 V6 יפנה את מקומו עבור 4 צילינדרים מוגדש.

מעבר לכך, איזו תחרות יש ל-Z? מהן החלופות?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חוזר לדיון , החזרתם את התרבות .

אתם מפספסים לחלוטין את המיתוג של ה-Z .

היא ממש לא כוונה לשחק עם בימרים , לא משפחתיות ולא תוקפות רינגים .

גם ה-370Z וגם ה-GTR , אמנם מכוניות בפני עצמן , אך מתחילת הפיתוח ועד השיווק היה מוטיב מנחה : פורשה .

לא אמרו להן להיות באיכות של פורשה , גם לא במורשת (לא שחסרה לניסאן מורשת קצרה) , אלא לתת ביצועים קרובים בחצי מחיר .

הן לא רק הצליחו בזה , הן גם סגרו פער בשוק מכוניות הספורט .

אם לא היו מייצרים את ה-Z , איזו ברירה הייתה לבעלים שקנו אותה כרכב ספורט?

היו 3 , אחת היא לרדת ל-S2000 (להזכירכם תומחרה ב-380 , בפועל ההנחות היו כמו של ה-Z) , השנייה היא לעלות לקאיימן S (אי אפשר אפילו לתמחר , המחירים נעים בין כפול לכפול וחצי על שטויות של גימור ואבזור) , השלישית היא לברוח מהקטגוריה (4x4 , ומעטים אולי יגידו "רנו ספורט כלשהי נותנת זמן יותר טוב עם דיפרנציאל") .

השינוי היחיד בשוק הוא ה-135M שיצאה לא מזמן , והנה היא נמכרת במחירים שאתם מדברים עליהם ועדיין היא לא נחטפת , אולי זה אפילו מראה שניסאן חכמים לשמור לעצמם נתח גדול יותר במקום לנסות להעלות מכירות על נתח קטן יותר .

סיכוי סביר ביותר שמנוע ה3.7 V6 יפנה את מקומו עבור 4 צילינדרים מוגדש.

למה אתה מרגיז? :evil:

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
אהבתי את השחצנות והיוהרה שנודפת מהתגובה שלך...

א. לניסאן יש מנוע VQ40DE שהוא במקרה 3.9 ליטר, דובר רבות על האופציה המעניינת של 370 דיזל, אולי אתה עסוק מידי בלהכנס בעצים עם הMR2\מיאטה\370 אפור עכבר שלך ולא שמעת על זה...

מה שמצחיק (ופה אני עובר לפסיכואנליזה) זה שאתה יודע היטב (כמו כולם) שכתבתי 390Z פשוט כדי להמחיש את הדגם העתידי (בשביל מתקשים כמוך), בלי שום משמעות מאחורי השם.

ב. כן, "הפסד", לא "נו טוב" אלא "הפסד" של רווח כספי ושל לקוח. אולי אתה כבר מנוסה רבות בעולם המנכ"לות עם כל העסקים שאתה מחזיק ויש לך מספיק כסף, אבל אני בטוח שניסאן ישראל ישמחו להרוויח עוד 60-80 אלף ש"ח.

עדיף שתשאיר את השחצנות מחוץ לפורום המכובד הזה.

504L: אכן גם לי הציעו מחיר סופי של 320 לידנית כולל איתוראן.

בחורציק, אני לא ממש יודע מי אתה אבל לעיתים, כך תלמד בחיים, עדיף פשוט להיאלם. ב- א'. מלשון נאלם דום. תבדוק על זה בגוגל.

נתחיל בזה שאתה מדבר שטויות רק כדי לא לצאת פרייאר ולהודות בטעויותיך.

א. על אף שנכתב 300,000 שח מתברר שההצעה שקיבלת היא 320,000. אז למה לא לדייק ?

ב. לניסאן אין מנוע 3.9 ליטר. המנוע vq40de שציינת ברוב חשיבות ובקיאות הוא מנוע 4.0 ליטר ולא 3.9. כך שטעית. אולי ה z החדשה תהייה 400z, מה דעתך ? אגב יש גם מנוע אחר במחסני ניסאן. 1.6 של הג'וק. אולי תהיה ניסאן 160z.....?:lol::-o:lol::-o

ג. בנוסף, לא הבנתי את ההערה שלך על העובדה שאני עסוק בלהיכנס בעצים...הומור/אינטליגנציה/בעיות מגדר כלשהן ? - לאן כיוונת פה ?

בכל מקרה לא זכור לי שעברתי תאונה כלשהי עם רכב כלשהו אי פעם...אתה מוזמן למצוא אותי בכל זאת בכבישי נהיגה או במסלול. תגיע עם הבימרית...116, כן ?

ולבסוף, אני באמת ובתמים חושב שזה הפסד גדול שלא הרווחנו אותך כבעלים של ניסאן 370z :oops:

not

אל תעלב ממני, אבל אני חושב שבחור צעיר כמוך (שנות ה - 20 המוקדמות אם אני צריך להמר) שניסיונו המוטורי הוא על נהיגה בפיזו 206 1.6, יונדאי i20 וכעת בימר 116 - לא בהכרח בשל לניסאן z. יש עוד כמה תחנות בדרך...

---

פורסם

השינוי היחיד בשוק הוא ה-135M שיצאה לא מזמן , והנה היא נמכרת במחירים שאתם מדברים עליהם ועדיין היא לא נחטפת , אולי זה אפילו מראה שניסאן חכמים לשמור לעצמם נתח גדול יותר במקום לנסות להעלות מכירות על נתח קטן יותר .

בהקשר למה שכתבת על M135i שאתה אומר שהיא לא נחטפת ואני מסכים.

היה כתוב היום בטורבו מגזין - "טורבו מגזין - במסיבת עיתונאים שהתקיימה ביום ד' 20.3.13 - הצהיר מר שחר שמש-משנה למנכ"ל דלק-מוטורס יבואנית ב.מ.וו ומיני לישראל, כי סה"כ נמסרו מתחילת השנה בישראל, 20 יחידות מדגם ב.מ.וו M135i "

20 יחידות? נשמע קצת מופרך.

פורסם

גם אני יודע על 6 כאלה.

לפני שנה וחצי הציעו לי את ה-370Z המפוארת (בלי מסך כי זה לא היה סטנדרט אז) ב-325K לידנית. שווה כל שקל למי שלא חשוב לו רכב פרקטי. אישית אני אוהב מנועים מוגדשים וה-Z מרגישה כמו וונדורה, אין מה לעשות :wink:

אם יוזילו אותן, מחיר המשומשות יצנח וזה מעולה (תלוי למי...).

לדעתי מבחינת תמורה לכסף בהשוואה בין 370Z ל-116I אין אפילו מה להשוות.

הבימר לא שווה יותר מ-120K, ה-Z נותנת תמורה מלאה למחיר.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אני חוזר לדיון , החזרתם את התרבות .

אתם מפספסים לחלוטין את המיתוג של ה-Z .

היא ממש לא כוונה לשחק עם בימרים , לא משפחתיות ולא תוקפות רינגים .

גם ה-370Z וגם ה-GTR , אמנם מכוניות בפני עצמן , אך מתחילת הפיתוח ועד השיווק היה מוטיב מנחה : פורשה .

לא אמרו להן להיות באיכות של פורשה , גם לא במורשת (לא שחסרה לניסאן מורשת קצרה) , אלא לתת ביצועים קרובים בחצי מחיר .

הן לא רק הצליחו בזה , הן גם סגרו פער בשוק מכוניות הספורט .

אם לא היו מייצרים את ה-Z , איזו ברירה הייתה לבעלים שקנו אותה כרכב ספורט?

היו 3 , אחת היא לרדת ל-S2000 (להזכירכם תומחרה ב-380 , בפועל ההנחות היו כמו של ה-Z) , השנייה היא לעלות לקאיימן S (אי אפשר אפילו לתמחר , המחירים נעים בין כפול לכפול וחצי על שטויות של גימור ואבזור) , השלישית היא לברוח מהקטגוריה (4x4 , ומעטים אולי יגידו "רנו ספורט כלשהי נותנת זמן יותר טוב עם דיפרנציאל") .

למה אתה מרגיז? :evil:

יש גם שמועות על היבריד ואפילו על דיזל...

בכל אופן אני מאוד מסכים איתך, במחיר הזה ובכלל אין לZ כמעט מתחרות. כפי שציינת, קאיימן עולה כפליים, גם היחידות הבודדות של ה4C שיגיעו ארצה יעלו כנראה הרבה הרבה יותר מהניסאן. מהצד השני מגאן קאפ, פוקוס ST הן לא באמת אלטרנטיבות לZ.

הכי קרובה לZ במחיר ובביצועים היא ה135 ואני לא בטוח שזה זה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

זה רק אני או שהגרסה הבסיסית יותר דלה ממאזדה 3 באבזור? :roll:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
זה רק אני או שהגרסה הבסיסית יותר דלה ממאזדה 3 באבזור? :roll:

אבזור?

חלק מהקונים מגיעים מכרכרות (מיאטה , S2000 , סובארו\איבו וכו') :lol:

זה שיש שם מסך באמצע מרגיש לי כמו אולם קולנוע .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

זוכרים את השרשור הזה?

אז עכשיו הוזלת המחיר הגיעה גם לבריטניה, שם נחתך המחיר ב-3000 פאונד ועומד כעת על 27,000 פאונד לדגם הבסיס, בעוד שמחיר ה-GT86/BRZ עומד על 25,000...

http://www.evo.co.uk/news/evonews/289639/nissan_370z_nismo_prices.html

מעניין אם משהו מהלך הרוח העולמי הזה יגיע גם לקרסו :roll:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

תענוג לבם.

וזה לגרסה המתוחה, לא למלאי שרוצים להפטר ממנו...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...