Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בנוסף למה שכתב לאון-מן: לעדי ושאר המאוכזבים שלא הוזמנו לצילומים. בתור מי שאירגן את האייטם לתוכנית ״טסט ראשון״, הרשו לי להסיר דאגה מליבכם. לא נשכחתם. יש סיבה מסוימת לכתבה ולפיכך הוזמנו בעלי המכוניות שהתאימו לכתבה האמורה. האייטם לא נגע כלל לבעלי סוסיתא, או אפילו רום 1300 (וכן, יש סיבה לכך שיש רום 1300 סטיישן אחת וטנדר סוסיתא אחד וארבעה רום 1301. בין הפותרים נכונה יוגרלו תקליט וחולצה...).

:wink:

אף אחד לא יכול להאשים אותנו באפליה. להזכירך עדי, אני באופן אישי הזמנתי אותך, את אבי ואחרים בפעם האחרונה שהייתה כתבה על פיברקלאב. כל אחד מכם מסיבותיו-הוא לא היה יכול להגיע אז. קורה. אז הזמנו אחרים. לשמחתנו, יש לא מעט חברים שמשתפים פעולה.

פיברקלאב, שאני בין מקימיו, שם לעצמו מטרה לסייע לכלל בעלי סוסיתא ורום ואכן לרבים סייענו וגם נמשיך לעשות זאת בעתיד. הן בחלקים, הן ביעוץ והן באירועים וכתבות שמקדמות את המטרות שלנו. כל מי שעושה במלאכה, עושה זאת בהתנדבות וללא תמורה. מי שמקבל, תורם באהבה לגדולים מהחיים ובהכרת תודה. אף אחד, משני הצדדים לא ראוי שיעמוד ויגיד: ״מגיע לי״ ובואו ונשאיר את זה ככה.

און ידידי,

לא זכורה לי הזמנה לתוכנית הטלויזיה בבוקר, וזיכרוני עדיין במיטבו

זכורה לי הזמנה אחת בלבד ביום שישי גשום לבוא ולהצטלם באזור חדרה !

אין לי טענות לאיש, פשוט הכותרת מטעה "צילום קבוצתי סוסיתות ורומים להכנת כתבה"

עדי גולדנברג 13399

פורסם
און ידידי,

עדי, הכותרת המקורית הייתה "הנשרים פשטו עם שחר":-) והיא נכתבה קצת בהומור כי אנשים התאמצו להיות שם בשש בבוקר והיה גם מי שבא עם הרום מהצפון אז בטח יצא הרבה יותר מוקדם. אך הכותרת נערכה על ידי מישהו.

לא אני אחראי לכתוב.

בברכה אריק

פורסם
און ידידי,

זכרונך מצוין, עדי. לכתבה הזו התכוונתי. ולא שאני שופט אף אחד, אבל אותו מועד לכתבה נקבע על ידי העיתון ולא היה מועד אחר. יתרה מזאת: ניתן לנו תנאי שיהיו שם לפחות חמישה או שישה בעלי מכוניות. היות ומדובר על מכוניות ישנות ולא צפויות, הזמנו עשרה אנשים. ערב האירוע, הבריזו ארבעה. כל אחד מסיבותיו-הוא ואין באמור כל כוונה לשפוט אף אחד. אני מדבר על העובדות.

אחרי פרסום הכתבה הוזמנו בעלי המכוניות שהופיעו להשתתף באייטם בערוץ 10 (וגם שם לפי תנאים שלהם).

אגב, אייטם נוסף שיועד ליומן שישי עם דני קושמרו נפל כי התנאים שהציבו אנשי מחלקת החדשות היו בלתי ישימים. גם קורה.

בשורה התחתונה אחזור ואומר: כל המטרה היא להעלות מודעות ולשתף כמה שיותר בעלי מכוניות. אותו אייטם ״מעורר המחלוקת״ היה אמור להיות על טינה בלבד. התעקשתי מול עורך התוכנית והתסריטאי שישותפו בו עוד בעלי מכוניות - וכך היה. אגב, מאותה סיבה נפל האייטם אצל קושמרו. הרעיון שלהם היה כתבה על השיפוץ של טינה. אני הצעתי כתבה רחבה יותר שתשתף כמה בעלי מכוניות. העורכת כל כך התלהבה מהרעיון, עד שהרעיון המקורי כבר לא קסם לה. ולמה זה לא קרה? כי בארבע אחר הצהריים הם הודיעו לי שהם רוצים לצלם את האייטם למחרת היום, בשעות עבודה, ולא ניתן היה לגייס את האנשים. אם הייתי דואג רק לעצמי, כמו אולי מה שאחרים שאנו מכירים היו עושים - הייתה כתבה על הטנדר שלי באולפן שישי. כבר אמרו לי יותר מפעם אחת שאני פראייר... :wink:

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

סגירת מעגל

מעשה שהיה. ובכן אחרי הצילומים הוזמנו ע"י רענן לקפה בבית הקפה בתחנת דלק דור אלון בגעש (מקום מושבו של מפגש השרון).

תוך כדי בא אדם נחמד מאד מלא התלהבות ושואל של מי הטנדר, שלי עניתי ואז החלה שיחה קולחת וידידותית ,איך בהיותו קצין בצנחנים נהג בטנדר כזה, או אולי זה , מי יודע. תוך כדי שיחה התברר שזה גם יום הולדתו. הצעתי לו מתנה ליום הולדתו והיא צילומים למזכרת וזה אחד מהם. מזל טוב איש נחמד שמחתי בשמחתך.

אריק

מפגש סוסיתות 22.5.13 017.jpg

פורסם

לאריק מזל טוב לאחיחך יכולה להגיד שלדוד יש יום הולדת הייתי מגיע ומרימים כוסית לחיים כי אני ואחיך חברים כבר שנים שיהיה יום נעים ביי אבי

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

:-Dטנדר סוסיתא12

פורסם

אבי היקר

נכון שאתה ואחי חברים שנים רבות, ואפילו רואים בתמונה כמה הילדים שלך אוהבים אותו. אבל האיש שצילמתי הוא בוודאות לא אחי , אמנם דומה לו, בזה אין ספק אבל בוודאות זה מישהו זר שהפתיע אותנו ליד השולחן כששתינו קפה וזו פעם ראשונה שאני רואה אותו.

בברכה אריק

פורסם

עשיתי "סדר" בתמונות אשר בטלפון וגיליתי עוד כמה תמונות מיום הצילומים ההוא. יום, שכאמור הייתה לו מטרה מסויימת. מטרה שתחשף בכתבה שתשודר ב"טסט ראשון" בעוד כמה תוכניות.

בינתיים - לצילומים.

מאי 5 001.jpg

מאי 5 007.jpg

מאי 5 005.jpg

מאי 5 002.jpg

מאי 5 003.jpg

מאי 5 010.jpg

מאי 5 004.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

• תוכן חדש...