Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 331
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום.

ראיתי לפי האתר של אפסולוט שיש צ'יפ לפיאט קופה 16VT.

אשמח לקבל פרטים עליו, בנוסף האם זה צ'יפ שדורש הלחמה פיזית למחשב או דרך שקע ?

בוקר טוב.

כפי שמופיע באתר החברה,הספק הרכב שלך יעלה מ 190 כ"ס ל 225 כ"ס.

גם המומנט עולה מ 29 ל 36 ק"גמ !

התקנת התוכנה דורשת החלפת רכיב ומתבצעת פיזית על השולחן.

הנסיון חינם ללא חיוב או התחייבות.

פורסם

פה אתם אומרים שהניסיון הוא חינם ללא חיוב או התחייבות.

אבל כשבאתי אליכם דרשתם כסף, לא נתתם להתנסות בתוכנה.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
פה אתם אומרים שהניסיון הוא חינם ללא חיוב או התחייבות.

אבל כשבאתי אליכם דרשתם כסף, לא נתתם להתנסות בתוכנה.

ערב טוב.

במקרים של התקנת תוכנה ,או במקרים של התקנת חומרה הנמצאת במלאי (כגון מחשבי ה 1.2) ,אנו יכולים ואף נותנים לבעלי הרכב , נסיון חינם ללא חיוב או התחיייבות .

במקרים בהם החומרה לא נמצאת במלאי ,לצערי ,איננו יכולים לתת את ההתנסות בחינם.

אם תצייני במה את מעוניינת,באיזה רכב ובאיזה מנוע מדובר,אנסה לעזור ככל האפשר.

אלי.

פורסם

הייתי לפני כחודש, הכל היה במלאי והייתם מוכנים להתקין אם אני אקנה.

דרשתם את מלוא הסכום ואמרתם לגבי התוכנה שאוכל להתחרט עד שבוע אבל על הקופסה לא נתתם זמן להתחרט.

הסכמתם לבוא איתי לסיבוב קטן קטן ברחוב שלכם בשעה 3 בצהרים, דבר שלא היה נותן לי יותר מידי ניסיון עם הקופסה.

מדובר על הפאביה האדומה עם הפסים, מנוע 1.2 TSI

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
הייתי לפני כחודש, הכל היה במלאי והייתם מוכנים להתקין אם אני אקנה.

דרשתם את מלוא הסכום ואמרתם לגבי התוכנה שאוכל להתחרט עד שבוע אבל על הקופסה לא נתתם זמן להתחרט.

הסכמתם לבוא איתי לסיבוב קטן קטן ברחוב שלכם בשעה 3 בצהרים, דבר שלא היה נותן לי יותר מידי ניסיון עם הקופסה.

מדובר על הפאביה האדומה עם הפסים, מנוע 1.2 TSI

היי טל.

במקרה של התקנת תוכנה ,אין "בלאי" לתוכנה ולכן אין בעיה לתת לך אותה לנסיון לשבוע ולחזיר את כספך במלואו במידה ולא תהיי מרוצה.

לא כך הדבר לגבי חומרה (מחשב ה TMC), שם אנו פותחים מחשב חדש מאריזתו המקורית ולא יכולים למכור אותו כחדש ,במידה ונעשה בו שימוש .

כפתרון לנסיעות מבחן קצרות,כמו זו שהוצעה לך ,"הקרבנו " מחשב TMC שתפקידו הוא לתת ללקוחות טעימה קצרה ממעלליה של הקופסא כך שבמידה ויאהבו אותה ,יוכלו לקבל מחשב חדש.

להזכירך ,גם חברת פולקסווגן המכובדת, מאפשרת ללקוחותיה נסיעת מבחן טרם קניה ולא מספקת להם רכב חדש עם אפשרות החלפה.

לשמחתי הרבה ,בשלושת השנים האחרונות , הצגנו שיפור משמעותי מוכח מצולם מדוד ומתועד בהספק המנוע ,המשלב אמינות מרשימה ועשרות לקוחות מרוצים.

לסיכום: במידה ותרצי לעשות נסיעת מבחן ארוכה יותר (עד שעתיים) אנא תאמי עמנו הגעה מראש ונשמח לתת לך אותה.

עשינו עסק?:wink:

פורסם

בהמשך לשאלתי, התוכנה לפיאט קופה מתבצעת ע"י הרכבה פיזית במחשב, אם אני ארצה להתנסות אני מאמין שזה זמן עבודה, במידה ואני אחליט שלא לרכוש בסוף האם אני יחוייב בתשלום?

אשמח גם לקבל מידע לגבי הגדישה שתעלה, כמה גדישה ואיזה פיק כי במנועים האלה יש אטם ראש יחסית עדין שלא בנוי לכל לחץ גדישה

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
בהמשך לשאלתי, התוכנה לפיאט קופה מתבצעת ע"י הרכבה פיזית במחשב, אם אני ארצה להתנסות אני מאמין שזה זמן עבודה, במידה ואני אחליט שלא לרכוש בסוף האם אני יחוייב בתשלום?

אשמח גם לקבל מידע לגבי הגדישה שתעלה, כמה גדישה ואיזה פיק כי במנועים האלה יש אטם ראש יחסית עדין שלא בנוי לכל לחץ גדישה

כפי שכתבתי קודם:

במידה ולא תהיה מרוצה -לא תשלם כלום!

לגבי גובה הגדישה ,אני מאמין שהיא תעמוד על 1.2-1.3 באר,תלוי במצב הטורבו ומצב צנרת הגדישה שלך.

פורסם

יש עדכון למנוע של סקודה סופרב 2013 1.8TSI מה עלות זמן התקנה האם יש בעיות בטסט אחרי עדכון לגבי חוקיות או לגבי עדכון ברישיון והאם יש השלכות אחרי העדכון לגבי המנוע לא הורס וכאלה תודה..

פורסם
יש עדכון למנוע של סקודה סופרב 2013 1.8TSI מה עלות זמן התקנה האם יש בעיות בטסט אחרי עדכון לגבי חוקיות או לגבי עדכון ברישיון והאם יש השלכות אחרי העדכון לגבי המנוע לא הורס וכאלה תודה..

בוקר טוב.

עדכונים למנוע הנ"ל ,אנו מבצעים כבר מספר שנים ,בהצלחה של 100 % .

עדכון התוכנה ,מעלה את הספק המנוע מ 160 כ"ס ל 210 כ"ס!

השינוי מתבצע דרך שקע הדיאגנוזה ,אינו מותיר עקבות ,אינו גורם נזק ועובר את הטסט בצורה מושלמת.

הנסיון חינם ללא חיוב או התחייבות.

03-5702345

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי חבר'ה

הייתי אצלכם לפני כמה חודשים

ושם נאמר לי שצריך לבצע בדיקה אם המחשב של הרכב מתאים לתוכנה ושזה עולה 400 שקל.

עוד נאמר שבמקרה שזה מתאים לא אשלם על הבדיקה ובמקרה שזה לא מתאים אז הלכו לי 400 שקל על כלום.

האם משהו השתנה? זה מאוד ביאס אותי כל העניין הזה.

הרכב המדובר סקודה פאביה 2005 מנוע 1.4 16V אוטומט 75 כ"ס.

• תוכן חדש...