Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דודג' צ'לנג'ר 70'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אחת כזו בארץ? מישהו ראה? למי שראה יש תמונה? לא בשביל שאני יקנה. אני עוד צעיר אבל לא ראיתי אותה מהרבה רכבי אספנות שראיתי בארץ. וזה הרכב המועדף עליי, אומנם אני עוד צעיר (17) אבל תמיד אפשר לקוות ולהגשים ;).

. . . Coming Soon

פורסם

תאמין או לא יש. יש אפילו מ69[!], ודוד של חבר שלי מייבא אחת משנת 73.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

אני לא יודע אם אתה מודע לזה, אבל רכב כזה אם תמצא למכירה והוא במצב סביר+ ירצו הרבה כסף.

וכשאני אומר הרבה אני מתכוון לרמה שאתה כבר יכול לקנות רכב קטן חדש או משומש בן 3 שנים בערך ולא קטן.

אלא אם כן השקלים מצויים בכיסך ואז.. למה לא ?

פורסם
תאמין או לא יש. יש אפילו מ69[!], ודוד של חבר שלי מייבא אחת משנת 73.

תיקון שלי, אני חשבתי שמדובר בצ'ארג'ר טעות שלי.:roll:

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם
מה ההבדל בין הצ'רג'ר לצ'לנג'ר?

הצ'ארג'ר התבסס על מכונית intermediate (דודג' קורונט), בעוד שהצ'אלנג'ר הקומפקטית יותר התבססה על הברקודה, שבמקור היתה גרסה ספורטיבית של הוליאנט/דארט.

בתחילת שנות השבעים הצ'אלנג'ר והברקודה(דור 3) השמינו כהוגן והפרש המשקל בינן לבין הצ'ארג'ר לא היה משמעותי כבעבר.

הדור השני של הברקודה(1967-9) הוא מכונית משגעת, מוצלחת מאד ודי קלה. מפתיע אותי שאף אחד עוד לא ייבא כזו לארץ.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אכן כן

Vanishing Point היה סרט עם פרסומת מעולה לצ'לנג'ר

Hemi 426, גיל רגיל ונדמה לי שהמנוע היה בעל 2 קרבורטורים

ושאלה לידע כללי: במקרה של 2 קרבורטורים, כמות הדלק הנבלעת היא כפולה? או פחותה מכפולה? איך העסק עובד?

שברולט קפריס 350, 88

פסח

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...