Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי 2 תושבות מנוע ביונדאי אלנטרה 2001 מכיוון שהיו קרועים, מהרגע שהתנעתי את האוטו הוא התחיל לרעוד המוסכניק טוען שצריך לנקות את בית המצערת.השאלה שלי איך זה כשנכנסתי האוטו היה תקין ושהחלפתי פתאום נוצר בעיה? אשמח לעזרה תודה.

פורסם

גם אצלי הייתה תופעה כזו. נכנסתי למוסך להחלפת תושבת. אחרי ההחלפה הרעידות היו גרועות משהיו לפני ההחלפה (אבל רעידות מסוג אחר). הסתבר שצריך להחליף חוטי הצתה וסליל הצתה - שאכן החלפתם פתרה את הבעייה. מקריות? לא יודע....

פורסם

מה שהכי מצחיק המוסכניק שטיפל לי בתושבות אומר לי שצריך ללכת למי שמטפל בהזרקות דלק שיעדכן לי את הטורים למנוע,שמעתי לו הלכתי למוסך וואלה איש טוב הסתכל על האוטו ואומר לי שאין שום בעיה שהגעת למוסך האוטו היה תקין אז כנראה שהתושבות לא מתאימות.

פורסם

*האם התשבות שהורכבו הן מקוריות, OEM או תחליפיות?

*האם במהלך הבדיקות חובר הרכב לסורק?

*האם המוסך הזה הוא מוסך מקצועי או כמה בלוקים בחצר האחורית? "מי שמטפל בהזרקות דלק שיעדכן לי את הטורים למנוע" הוא שטות מוחלטת, הצבת סל"ד סרק מתבצעת באמצעות בורג או שימוש בסורק והמכונאי מבצע זאת.

פורסם

הטיפול בוצע במוסך בתא אני מאמין שהתושבות לא מקוריות כי זה הגיע אם שליח,ואצלו במוסך אין לו סורק אז נסעתי למוסך אחר שיש לו סורק והוא אמר לי שחבל לי על הזמן ועל הכסף שהתושבות לא מתאימות כי באת בלי בעיה ויצאת אם בעיה.

• תוכן חדש...