Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי יונדאי אקסנט 2008 1.6.

לאחרונה מדיי פעם קורה משהו מוזר באוטו.

זה קורה פעם ב...

פתאום מרגישים שלאוטו אין כוח והוא ממש מתאמץ - זה קורה באמצע נסיעה - זה בא והולך .

אחרי ביקור במוסך החליפו לי וסת דלק (פירקו את הכסא האחורי ושם החליפו את החלק שהיה בתוך המיכל דלק ) - זה מה שהמחשב הראה (זה לא פתר את הבעיה )

כמו כן- שהאוטו עומד במקום ואני מעביר למצב D - אם אני עוזב את כל הדוושות האוטו צריך להתחיל לנסוע (במידה ועומד במישור). מדיי פעם קורה שהאוטו לא זז , רק שאני מתחיל לתת גז הוא מתחיל לנסוע ושומעים חריקות בהתחלה .

האם למישהו יש רעיון מה מקור הבעיה ??

האם זה נשמע כמו תקלת בלמים ?

תודה מראש לכל העונים

פורסם

בשרשור החדש כתבת שכשאתה מעביר לDrive ועוזב את הפדלים הרכב לא נוסע, נשמע כמו בעיה בגיר - דבר שיכול גם לגרום לרכב לאבד כוח...

פורסם

מה הקילומטרז' של הרכב?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תיבדוק שמן גיר !!!

או שההודעה הבאה שלך עלולה להיות "מכירים מכון טוב לשיפוץ גיר" ?

כי אם חסר, זה עולה כמה שקלים למלא. ואם יש נזילה, גם לא נורא לסדר את זה (בד"כ)

אבל שיפוץ.... זה זוועה כשאתה נתקל בזה באמצע החיים.

פורסם
תיבדוק שמן גיר !!!

או שההודעה הבאה שלך עלולה להיות "מכירים מכון טוב לשיפוץ גיר" ?

כי אם חסר, זה עולה כמה שקלים למלא. ואם יש נזילה, גם לא נורא לסדר את זה (בד"כ)

אבל שיפוץ.... זה זוועה כשאתה נתקל בזה באמצע החיים.

בדקתי - שמן גיר מלא - לא חסר טיפה.

ואתמול עשיתי בדיקה נוספת בעצת מישהו בעבודה .

חשדתי לבעיה בבלמים .

עמית לעבודה אמר לי לעשות את הבדיקה הבאה :

להעמיד את האוטו בירידה בשיפוע . לשחרר אמברקס ולשים N ואמר שהרכב אמור להתדרדר בקלות.

זה בדיוק מה שעשיתי ועמדתי בשיפוע דיי רציני, העברתי לN , שחררתי ארמברקס - והרכב לא זז (הרגשתי שדוושת הבלמים קשה)

הבעיה שזה לא קורה כל פעם , זה בא והולך .

אותו הדבר עם עמידה במישור והעברה למצב D ועזיבת כל הדוושות . פעם זה מתחיל לנסוע מעצמו ופעם לא

ושמתחילים לנסוע -מרגישים שקשה יותר לאוטו .

האם זה נשמע כמו בעיה בבלמים ? מי שיודע , אשמח אם תוכלו לכתוב מה מקור הבעיה לדעתכם.

• תוכן חדש...