Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגמר הגיעו 2 הדגמים, הללו.

על הריאו עוד לא הספקתי לבצע נהיגת מבחן בדגם הידני - אבל נהגתי על אחת כזאת אוטומטית (השאלתי ממשהו מהעבודה לנסיעה לצפון) חוץ מבעיה שלברך ימין אין מקום והוא נכנס בדשבורד (עוד משהו נתקל בבעיה הזו או שיש בעיה של כיוון הכיסא-הגה) עיצוב הקונסולה המרכזית הינה מעוגלת כך שמצמצם את המיקום לרגל...

מעבר לכך העיצוב, גודל הרכב מספיק גדול ומרווח לארבע מבוגרים וכרכב שני במשפחה אפילו לטיול סופ"ש שאין צורך במטען רב. אין הרבה צבעים מתאימים במלאי. צפי לאספקת לצבעים נופסים רק אמצע יוני.

הסוכנת מכירות לא ידעה לענות האם מערכת הסיוע בעליה (HAC) קיימת בדגם הבסיסי עיניין מוזר כיוון שמופיע בסעיפים הכלליים של הבטיחות ללא תלות בדגם. למי שרכש האם המערכת מותקנת?

שאלה נוספת האם מנוע ה-1.25 מסרס את הרכב כמו שהיה לי בנסיעת מבחן של הפיאסטה?

הסוויפט הרגישה חזקה, שובבה, נוחה,כיפית ליושבים מקדימה חבל שיהיה קשה להכניס קניה של הסופר מאחור... לא מדבר על מזוודת carry-on. לגבי העיצוב יש חלוקי דעות בבית לכאן וכאן (קצת מזכירה מיינור) אין חלונות חשמל מאחור, שליטה מוזרה על מחשב הדרך דרך לחצן בלוח המכוונים במקום מקום נגיש תוך כדי נהיגה, חיבור לאיי-פון?, מערכת שמע עדיפה. סביר להניח שצורכת פחות דלק למרות שמחשב הדרך במכונית המבחן עמד על 15.8 קמ/ליטר. צבעים מתאימים במלאי.

ידוע שהריאו נרכשות כרכבי ליסינג וכרכב שירות לקציני צהל וצפוי שהמחיר שלה בעת המכירה יהיה נמוך משמעותי למרות שידניות לא יהיו שם.

הרכב אמור לשרת כרכב משני עבורי לעבודה בקו השרון-ת"א ול-2 נהגות צעירות.

לסיכום:

ריאו-(+) מרווח לנוסעים ולמטען, עיצוב, אבזור (-) צריכת דלק, מקום לברך ימין (רק אצלי?), מלאי צבעים מתאים, שמירת ערך. חסרה בדיקה של נסיעה בידנית עם מנוע 1.25.

ספוויט (+) מנוע , צריכת דלק, שמירת ערך, עיצוב (דעות חלוקות), צבעים מתאימים במלאי (-) תא מטען בעייתי, קצת צפופה מאחור. אבזור.

פורסם

אני בחנתי מכוניות אלו (וגם את הפיאסטה הידנית החדשה) לפני כחודשיים, כשהתלבטתי בין מכוניות אלו (חדשות) לרכב גדול יותר אך גם ישן יותר.

גובהי 1.84 מ' ושלושתן לא היו מרווחות.

הפיאסטה והסוויפט היו נוחות יותר מבחינת מרחב נהג אך הפיאסטה נפסלה מפני שלא הצלחתי להגיע לתנוחת ישיבה נוחה ולא ניתן לכוון את גובה המושב.

לאחר כיוון כסא הנהג, הריו ללא ספק בעלת מרחב אחורי גדול יותר, אך שוב, תנוחת הישיבה והמרחב לנהג לא נראו לי...

הסוויפט היא הרכב אליו התחברתי יותר מכל השלישייה.

שים לב שמחיר הסוויפט 'גמיש' במקרה שאתה מביע רצינות, ואף ניתן לקבל הטבות שונות.

בהצלחה,

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

ד"א, תבדוק את עניין הביטוח, משום מה הצעות המחיר של הריו היו היקרות ביותר.

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

גם אני התלבטתי בסגמנט, בסוף הזמנתי את הסוויפט, אני גם 1.84מ'.

יש הנחה על הידני של 3K ש"ח עכשיו בכל הסוכניות על הסוויפט אם זה רלוונטי.

על "חבר" יש הנחה של 4K.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

נהגתי על שתיהן, אם תא המטען לא מהווה בעיה הייתי הולך על הסוזוקי מכל הסיבות שציינת, ובנוסף שמירת ערך ועלויות אחזקה נמוכות יותר.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אני רכשתי את הריו לאחר כול הבדיקות של הרכבים השונים.

לא יודע על אילו עלויות אחזקה נמוכות ביחס לריו רושמים פה, זה לא פרארי שיעלה יותר מרכבים אחרים, דווקא מניסיון של אנשים אחרים הסוזוקי עולה יותר במוסך מאשר הקיה.

אני מרוצה מאוד מהקיה, היה לי חשוב מאוד המרווח פנים והנוחות וקיבלתי את הכול בחבילה מאוד משתלמת ומאובזרת, בנוסף אחריות ארוכה ועיצוב מאוד יפה (לדעתי)

לגבי הירידת ערך - אולי זה נכון אולי לא, רק הזמן יגיד.

ד״א - על הנייר לסוזוקי מנוע ״עדיף״ וחזק יותר, בפועל היא לא מרגישה חזקה יותר מהקיה כלל וכלל.

היא הרבה יותר קטנה ומרגישה צפופה, הייתה לי גם הרבה פחות נוחה, ונהגתי עליה כשעה וחצי (לדוד שלי כזו 2012)

התא מטען זערורי.

אם כבר בנושא - שלא תחשוב ללכת לכיוון הi10, רכב זוועתי, מזגן חלש בצורה מעצבנת מאוד, ובכללי מרגיש מיושן.

• תוכן חדש...