Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

יש לי מכסחת דשא וחרמש (שתיהן עובדות על בנזין ושמן ביחד).

המכונות לא היו בשימוש בערך כשנתיים.

מה עלי לעשות ע"מ להשמיש אותן בכדי שיוכלו לעבוד כראוי? טיפול מסויים?

המכסחת דשא: 5 או 6 כ"ס עם מנוע של חברת briggs stratton

החרמש של חברת קאוסקי

תודה מראש,

פורסם

לדעתי המכסחת שלך היא ארבע פעימות ולא שתי פעימות. תבדוק את זה לפני שאתה מערבב שמן ודלק.

תחליף שמן במכסחת ותחליף את התערובת בחרמש ותנסה להניע. אם יש פילטרים שווה להחליף אותם.

יש לך חוברות כלשהן של הכלים?

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

לא, אין לי חוברות...

לגבי המכסחת - אני אבדוק שוב

תוספת - המכונות אוחסנו כשהן ריקות מנוזלים (לפחות החרמש).

פורסם

לחרמש לא אמור להיות מיכל נפרדד לשמן. ולמכסחת יהיה וזה אמור להיות שמן רגיל (4 פעימות).

לפני שאתה מניע תסובב את המנוע ידנית תראה שהכל שם זז כמו שצריך כולל מצערת.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

גלעד צודק: החרמש - 2 פעימות (דלק ושמן מעורבבים ביחד) והמכסחת היא 4 פעימות (דלק בנפרד מהשמן).

מה מצאתי עד כה:

- החרמש לא הכיל פילטר אויר וכל הקרבורטור מלוכלך...

- הפילטר אויר של המכסחת לא הוחלף במשך שנים

השאלות:

לגבי החרמש:

1. איך מנקים את הקרבורטור?

2. האם ניתן להשיג פילטר אויר?

3. בתוך מיכל הדלק ישנו פילטר, האם ניתן להחליף אותן?

4. מה לגבי הפלאג? להחליף או לנקות?

לגבי המכסחת:

1. איך מנקים את הקרבורטור?

2. מה לגבי הפלאג? להחליף או לנקות?

3. איך מרוקנים את השמן שנשאר?

4. האם ניתן להשחיז את הסכין?

מצורפות תמונות.

20130423_194255.jpg

20130423_194327.jpg

20130423_194413.jpg

פורסם

פלאגים הייתי מחליף בכל מקרה, לא יקר.

נקיון קרב' - הייתי עושה רק חיצוני, בלי לפרק (תעבוד כך שלא יחדור לכלוך לתוך הלוע) - ומנסה להניע.

פילטר אוויר - ציין איזור ואולי מישהו יוכל להמליץ.

אם הפילטר לא סתום, אין מה להחליף.

שמן מנוע במכסחת - למטה (מעל הסכין) יש בורג ריקון.

סכין במכסחת - אין שום צורך להשחיז. אם לא עבדו איתה מעל אבנים וכו', זה יחתוך דשא בלי בעיה.

קרב' במכסחת - יש לי אחת כזו זהה. בשנים האחרונות B&S עברו לקרב' יצוק מפלסטיק. חרא פטנט (לפחות הוא זול, יחסית). נוטה לאבד את היכולת לכיוונון של הטורים, בד"כ עושים קומבינה של לקבע אותו - או כבוי לגמרי או על טורים קבועים. למען האמת אפשר לעבוד כך שנים, כי גם כך מכסחת לא צריכה שינוי בטורים.

הכלים האלה הם בהמות, לא איזה TWINCAM TWIN TURBO VVTI או מערכת עדינה אחרת. סובלים התעללויות מאסיביות בלי בעיה. נסה לנקות בצורה מינימלית ולהניע. חבל להשקיע הרבה כסף (מכסחות בנזין, לאחר ירידת קרנם של משטחי הדשא הגדולים, ניתן לקנות ממש בזול).

פורסם
פלאגים הייתי מחליף בכל מקרה, לא יקר.

נקיון קרב' - הייתי עושה רק חיצוני, בלי לפרק (תעבוד כך שלא יחדור לכלוך לתוך הלוע) - ומנסה להניע.

פילטר אוויר - ציין איזור ואולי מישהו יוכל להמליץ.

אם הפילטר לא סתום, אין מה להחליף.

שמן מנוע במכסחת - למטה (מעל הסכין) יש בורג ריקון.

סכין במכסחת - אין שום צורך להשחיז. אם לא עבדו איתה מעל אבנים וכו', זה יחתוך דשא בלי בעיה.

קרב' במכסחת - יש לי אחת כזו זהה. בשנים האחרונות B&S עברו לקרב' יצוק מפלסטיק. חרא פטנט (לפחות הוא זול, יחסית). נוטה לאבד את היכולת לכיוונון של הטורים, בד"כ עושים קומבינה של לקבע אותו - או כבוי לגמרי או על טורים קבועים. למען האמת אפשר לעבוד כך שנים, כי גם כך מכסחת לא צריכה שינוי בטורים.

הכלים האלה הם בהמות, לא איזה TWINCAM TWIN TURBO VVTI או מערכת עדינה אחרת. סובלים התעללויות מאסיביות בלי בעיה. נסה לנקות בצורה מינימלית ולהניע. חבל להשקיע הרבה כסף (מכסחות בנזין, לאחר ירידת קרנם של משטחי הדשא הגדולים, ניתן לקנות ממש בזול).

תודה, שמר.

אני מתל-אביב

הסכין של המכסחת עברה התעללויות - בוא נגיד שדשא היא לא כסחה...

הקרב' במכסחת הוא ממתכת.

מצאתי סרטון שמתאר ניקוי קרב' - אם איזה ספריי הוא מנקה את הקרב'?

ArCAivgAyww דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
  • תוכן חדש...