Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה אתם מצטטים? .. האשפה לא תגיע לבד לפח, קדימה.

תגיד תודה כל עוד הכניעה והתסכול לא מגיעים לחדר המיטות :loco:

זה נקרא 'סאדו' ויש כאלה שדווקא בחדר השינה לא יתנגדו לקולר, שוט ותחושת נעלי עקב על הגוף.

Gn'f'R

פורסם
תגיד תודה כל עוד הכניעה והתסכול לא מגיעים לחדר המיטות :loco:

בשביל זה אני סופג את הכניעה והתסכול של הכלים :twisted: כדי למנוע את הכניעה והתסכול של חדר השינה :-P

אין WIN WIN אצל נשים 8)

פורסם

יש סיבה שבנות שואלות אותך שאלה, ואז עונות לעצמן תשובה לא טובה כדי לריב איתך?

יש סיבה שהן תמיד רוצות קליק אגוזים, סגול, אחרי סקס?

השאלות האלה אינסופיות, התשובה היא אחת:

wmzdameri0my.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

א. סטמפה של איכות מפי בחורה אחרת.

ברגע שמישהי שמה עליך את היד, מי זאת הכלבה הזאת? מי היא חושבת את עצמה?

:lol::lol:

גדול! :lol: :lol:

ב. בטחון עצמי גבוה יותר, במודע או שלא במודע (לרוב שלא במודע):

ראשית, יש לך גב להישען עליו במקרה ולא הצלחת להזרים אותה לשיחה (יש לך חברה לחזור אליה בכל מקרה / בכלל לא התכוונת לפלרטט איתה, יש לך חברה). שנית זה מתבטא גם בשפת גוף. אתה רגיל לקרבה קבועה. תחשוב על זה ככה - לא היית עם בחורה הרבה זמן, וכשאתה יושב ליד מישהי היא שמה לך יד על הירך. מרטיט נכון? ועכשיו דמיין שאתה נמצא עם חברה תקופה ארוכה... אתה רגיל לזה, נוגעים בך גם ככה כל יום. עכשיו, אני לא בא להגיד שאתה שם ידיים על ירכיים של נשים אקראיות, רק תחשוב על זה יותר בקטנה - השפת גוף שלך תשדר קרבה ואתה לא תברח אחורה בעקבות קרבה שלרווק נראית יתרה (כמובן שלא כוללת מגע), פשוט כי אתה רגיל. זה משדר ביטחון כלפי הצד השני.

ג. אתה נמצא קונסיסטנטית עם אישה כשאתה בזוגיות (אני מקווה:roll: ). אתה רואה דרך קבע כמה הן חסרות בטחון, כמה הן חושבות על כל דבר, כמה הן זוכרות כל תגובה ומנתחות אותה, כמה הן לא הדמות שמוצגת כלפי חוץ.. אז אתה מצליח לפרש את התגובות שלהן אחרת מאשר שאתה לא נמצא בזוגיות..

נ.ב.

נהייתה אופנה לא ברורה של בנות בפורום, אז אדגיש שאני לא שוביניסט, וזה כנל לשני המינים 8)

פורסם

נו חזרת אליה!?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בקצרה - זה עושה להן את זה שמישהי רוצה אותך. תהיה מכוער תתחיל עם מישהי, היא תשים עליך פס. תהיה מכוער עם חברה כוסי, תתחיל עם מישהי, היא תתעניין בך יותר.

דבר שני, כמו שנאמר פה - שפת הגוף שלך מקרינה ביטחון ואדישות מסוימת שביחד יוצרים אצל הבחורה משיכה. זה טבעי.

בנוסף לזה, אם אתה רווק ואתה לחוץ על לתפוס מישהי ואתה לא מאלה שתופסים כוסיות על ימין ועל שמאל, אתה לא תזרום חופשי ולא תתנהג בצורה שמושכת נקבות. כאשר אתה עם חברה, לא אכפת לך. אתה יכול להיות חופשי ולא לדפוק חשבון. זה כאמור, מושך נשים.

אגב, כל גבר חייב קצת

images?q=tbn:ANd9GcRuL5PL-wv6JFevpaxSokDZ-Ua1-WT-VGYVm5d36SRoyeGEH6_Z

:lol: (בהומור כמובן)

• תוכן חדש...