Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק שתדע אחרי שאתה חותך הרכב לא יהיה יציב בסיבובים, רק קפיצים מוכנים מחברה יעשו את עבודה.

כן אני כניראה יחפש קפיצים מוכנית מהחברה אני לא רוצה סתם להנמיך רוצה שיהיה לזה תפקיד.:?

טוב כמו שאני רואה בפורומים בחו''ל כולם עם בולמים רגילים. זה מה שגם אני יעשה, תודה רבה.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה לא יציב? כמובן שאין כמו קפיץ מוכן אבל לא אמורה להיות שום בעיה, גם צ׳יפ פוס חותך בפרוייקטים שלו אז...ואנדרי,אצלי חתוך חצי סיבוב,

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם
רק שתדע אחרי שאתה חותך הרכב לא יהיה יציב בסיבובים, רק קפיצים מוכנים מחברה יעשו את עבודה.

עזוב אותך, זה רכב אספנות אמריקאי

יותר גרוע מהמקור לא נראה לי אפשרי :roll::roll:

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

זה לא ענין של נוחות, הקפיץ יכול לקפוץ מהבית שלו.

אם אתה לא חותך סיבוב שלם הזוית של הקצה כבר לא מקבילה לבית והקפיץ לא מתיישב טוב בעריסה שלו.

כדי לכופף אותו יש צורך במכשיר מיוחד.

האתר הזה מסביר הכל, שימו לב לקפיץ השמאלי לאחר חיתוך , או לאמצעי בתמונה השניה זה בדיוק המצב שצריך להמנע ממנו.

spring-fit.png

spring-lineup.png

פורסם

זה בדיוק מה שאמרתי, בעצם אין נקודה שניתן לחתוך כך שזנב הקפיץ העליון יהיה בזוית מקבילה לכריכה התחתונה.

חייבים לכופף את הזנב.

פורסם

לא הבנתה אותי, הקצה חייב ליהיות מקביל ולא שטוח, ככה זה מגיע בקפיץ המקורי חדש לחלוטין.

התחתית שטוחה, והחלק העליון שלו לא שטוח אלה הקצה בדיוק מקביל לשאר הסלילים.

זאת אומרת שהתושבת שלו היא גם בזווית.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

קפיץ קצר יותר בלי שיהפוך לקשיח יותר (=חיתוך) יכול לגרום לנעילת בולם, בלאי מואץ, פגיעה ביציבות הרכב ועוד. כדי למנוע אתה צריך קפיץ שככל שהוא מתקצר הוא גם הופך לחזק יותר.

מדובר בבטיחות שלך אחרי הכל ואם הרכב לא מיועד לעמוד ליופי בתוך חלון ראווה ממליץ לך לרכוש סט קפיצים נורמלי.

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם
לא הבנתה אותי, הקצה חייב ליהיות מקביל ולא שטוח, ככה זה מגיע בקפיץ המקורי חדש לחלוטין.

התחתית שטוחה, והחלק העליון שלו לא שטוח אלה הקצה בדיוק מקביל לשאר הסלילים.

זאת אומרת שהתושבת שלו היא גם בזווית.

הביניתוך היטב, אתה אומר אותו דבר כמוני ובכל זאת טוען שיש שוני, מצחיק.

פורסם

גם אם יהיה ניתן לסדר את הזנב כך שיהיה שטוח ומתאים לבית, עדיין חיתוך הקפיץ יהיה רעיון גרוע, מאחר וצריך קפיץ קשה יותר

והחיתוך משנה את החוזק ב 20% כשצריך קפיץ חזק יותר ב 100%.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אינני נמנה על הפריקים של השיפוצים, אבל אפילו אני יודע שחיתוך קפיצים אסור בתכלית האיסור - הדבר יהפוך את הרכב שלך לפצצה מתקתקת.

אתה רוצה להנמיך? קנה קפיצים מתאימים.

• תוכן חדש...