Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מחירי רוב החלקים סבירים ואפילו טובים. העבודה מעט גבוה לטעמי אבל אלה המחירים המקובלים.

800 שקלים על עבודה זה המון... תראה אני לא יודע למה אבל אני לא רואה הבדל בין מה שהמכונאי במורשה עשה לעומת מה שמוסך לא מורשה עושה. הוא לא השתמש בכלים מתוחכמים שיש למוסך מורשה לטיפול ברכב.

אני מעריך שפעם הבאה אני פשוט אקנה את החלקים ואגש למוסך ואבקש מהם שיעשו את ההרכה וזהו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים

יש לי שאלה. שבועיים עברו מאז שהרכב עבר טיפול 90000 אלף ואני עדיין מגיע לסיטואציה שבבוקר הרכב לוקח לו כמה שניות עד שהוא מניע.

מסובב את הסטרטר ולוקח לו כמה שיהוקים עד שהמנוע מניע... הוחלפו מצתים אז למה זה עדיין ככה? חוטי הצתה יש להחליף?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בדוק את המצבר ואת התאריך שלו, וחזור לעדכן

היי עמוס

בדקתי את המצבר...

שנת ייצור 2011. ביצעתי בדיקה היום בחנות החלפים שאני קונה ממנה ציוד עם מד מיוחד שהיה מחובר למצבר.

התנעתי את הרכב והוא הראה לי שהמד הולך לכיוןן LOW.

אמר לי שהמצבר בדרך למות.

האם לחכות או כדאי להקים תרופה למכה ולרכוש מצבר?

פורסם

מחירי המצברים חזרו לשפיות (אחרי שטיפסו לשמיים לפני כמה שנים) ואפשר לרכוש מצבר סביר עם אחריות לשנה בקצת יותר מ-400 ש"ח (באזור המרכז). ועדיין מדובר בהוצאה שככל שתמשוך יותר זמן (ועדיף לקראת החורף) כן ייטב. הקיץ בפתח והנטייה של מצברים היא להתפגר בזמן מערכת קרה.

אני מניח שהאוטו אוטומטי. אם יש לך רכב נוסף בסביבה, ויש לך כבלים איכותיים, ויש לך קצת ידע איך לחבר אותם (כי התהליך הזה מסוכן לחסרי ידע) הייתי אומר שתמשוך עד החורף, כיוון שהקיץ לפנינו.

אופציה ב': אם לא אכפת לך יום אחד לקום בבוקר ולאחר לעבודה כיוון שהאוטו לא הניע, חפש ומצא מספר של מוכר מצברים מחברה ידועה ומחירים סבירים, כזה שנותן שירות באזור מגוריך (עד הבית בתוספת 50 ש"ח) באותו יום שהרכב לא יתניע - זה הזמן להחליף מצבר!

אם לא א' ולא ב' ואתה לא מנוי על שירותי דרך יעילים, ולאחר אפילו יום אחד לא בא בחשבון - הקדם תרופה (למרות שנשמע לי ששנתיים זה מוקדם מדי להחזיר את נשמת המצבר לבורא, אם כי הכל יתכן).

פורסם

היי

שאלה בנושא אחר- מהיכן יש אפשרות לקנות את השלט בנמצא בתוך המפתח רכב של הסוזוקי סוויפט? לא את הבית אלא את השלט עצמו? ומאיפה אני מתכנת אותו.

יום טוב.

• תוכן חדש...