Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מאיפה משיגים רוטב מוות (DEATH SAUCE) ?


oferh
שימו לב! השרשור הזה בן 1727 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

  • חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 216
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

סתם עדכון/הקפצה:

 

אז טעמתי את ה-ultra death sauce.

העיניים דומעות תוך 10 שניות,

אבל חוץ מזה לא חריף יותר מכל חריף אחר (כנראה שאני כבר חסין).

 

למרבה האכזבה הרוטב פשוט מגעיל! מין שילוב של פלסטיק עם גומי ועמילן,

בלתי אכיל בעליל.

 

בקיצור, חוץ מלתקוף את הריריות, הדבר הזה הוא פשוט קשקוש גמור.

לא הייתי צריך לשתות שום דבר כדי להעביר את התחושה וגם לא היו תופעות לוואי בצנרת.

 

לסיכום, קבלו מתכון לרוטב הרבה-הרבה-הרבה יותר טעים, שהוא עדיין חריף מאוד:

מרכיבים:

~250 גרם פלפל שאטה טרי

~10 שיני שום

כפית גדושה מלח

כפית כמון

כף שמן זית

[אם יש, להוסיף כמה פלפלי הבנרו]

הכנה:

קוצצים את הפלפלים, מוציאים את הגרעינים או משאירים אותם בהתאם למידת החריפות הרצויה,

וקולים על מחבת כ-5 דקות תוך כדי ערבוב, בלי שמן. זהירות, העשן גורם לשיעולים קשים.

 

מכניסים את הפלפלים לבלנדר יחד עם כמון, שיני שום קלופות וכוס מים,

וטוחנים כמה דקות טובות.

מסננים את הנוזל, (אפשר להשתמש גם בשאריות למאכלים אחרים, זה פשוט לא מתאים לרוטב)

מעבירים לסיר, מוסיפים את שמן הזית ומרתיחים בבעבוע עדין.

מעבירים לצנצנת וזהו.

 

אפשר גם לשחק עם תבלינים אחרים כגון מוסקט, פפריקה מתוקה, וכיו"ב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז ככה, אחרי שהתמכרתי לרוטב הזה, והפלתי את כל מי שמסביבי, המסקנות הן כאלו:

 

1. Pure Death Sauce - לא מאוד חריף. בהחלט מתרגלים אליו ואפשר לפזר בצורה נדיבה על כלמיני דברים. טעים אחושרמוטה. אני גומר בקבוק בחודשיים בערך. התמכרות יקרה.

 

2. After Death Sauce - זה הצד החריף. מספיקה לטפטף טיפה אחת לתוך כל מנה (תבשיל\מרק וכו') בשביל להוריד אדם לא מנוסה באכילת חריף לברכיים, ולאדם מנוסה טיפה זה בערך כל מה שאתה צריך בשביל אפקטיביות. כאן דווקא יש יחס עלות\תועלת מעולה כי בקבוק של זה יספיק לאדם שפוי לשנה, אז 50 ש"ח זה שום דבר. הבקבוק אצלי כבר איזה 4-5 חודשים וגמרתי אולי רבע.

 

יש גם Golden Death שחריף בערך כמו הפיור אבל טעמו אחר (פחות מוצלח לדעתי) וBeyond Death שחריף בערך כמו השני אבל עם ג'ינסנג, אז הוא קצת משונה. אני ממליץ על 1 ו2.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

 

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחרי ההיכרות שלי עם כמה מרטבים חריפים (טבסקו לסוגיו, Louisiana Gold, ועוד כמה), הבנתי שמבחינת הטעם עדיף סחוג אדום חריף עדין (זה עם תמונה של תימני זקן על הצנצנת), ורוטב סריראצ'ה (הידוע כצ'ילי תאילנדי חריף).



 

אולי בגלל שאני לא מחפש מקסימום חריפות (שתגרום לי לדם בתחתונים וחור באסלה), אני מחפש טעם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

 

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

 

אשמח להפנייה ספציפית לחנות בדרום ת"א, או לפחות שם רחוב.

 

יש חנות בשוק הכרמל תל אביב בצד של רחוב דניאל

ויש את מזרח ומערב בתוך שוק הכרמל די באמצע הסמטה מצד שמאל אם נכנסת מכיוון החנות הקודמת (מדרום)

 

מיובש תמיד יש להם, עם הטרי צריך לתפוס אותם ביום הנכון

 

הבאנרו ניתן להשיג מגידולי עין יהב, הסיטונאי הוא קבבי מהשוק הסיטונאי בצריפין, לא יודע לאיזה רשתות שיווק זה מגיע, זה מגיע לחנויות ספציפיות

השבוע הית כתבה בחדשות על עין יהב וההבנרו שלהם, שם נאמר שההבנרו יתחיל להגיע גם לרשתות השיווק הגדולות כמו שאר התוצרת של עין יהב שניתן למצא כמעת בכל מקום

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה.:not_worthy:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי בגלל שאני לא מחפש מקסימום חריפות (שתגרום לי לדם בתחתונים וחור באסלה), אני מחפש טעם.



 

 

תנסה את הרוטב הזה :

http://www.elyucateco.com/espanol/productos/salsas/habanera-roja.html

 

טעים, חריף, אבל לא יהרוג אותך. 8)

51 קג"מ :shock::lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סיפור קטן בהקשר של השרשור הזה:

כשהייתי בתאילנד, באחד מבתי המלון שהייתי בו הזמנתי מרק ירקות פיקנטי עם שרימפס. הגיעה מנה יפה וגדושה, אני - גיבור גדול שרגיל לאכול חריף - ניגשתי מייד למלאכה, התחלתי ללגום את הנוזל וכמעט ירקתי אש.

המרק אומנם היה פיקנטי בהגדרה, אבל חריף במציאות. אכלתי כמה כפות שהצלחתי, שתיתי הרבה מים בין כף לכף ובסוף הרמתי ידיים. יש דברים שגם אני לא יכול להתמודד איתם.

מה שכן, הזעתי כמו מטורף ושרבבתי את הלשון החוצה כמו כלב :oops:

לפחות ביציאה זה במפתיע לא שרף. נחמה פורתא.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הזמנתי 3 בקבוקים של originals BLAIR DEATH SAUCE.

הוא חריף. אבל מעוד מעוד טעים. חריפות עדינה ומלא טעם.

 

הרבה יותר טעים מהטבסקו שהוא סתם חריף.

 

 

השלב הבא להזמין את פיור או האפטר.

איזה אתם ממליצים?

 

אגב מי שמעוניין.

יש לי 2 בקבוקים של האוריגינל. שבסוף אין להם שימוש כרגע. אז מי שרוצה לקנות בפרטי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך כולכם מדברים על עלות של 50 ש"ח?

באיביי הכי זול שמצאתי את ה after death sauce זה בקצת פחות מ 25 $, מתקרב ל100 שקל.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=after+DEATH+SAUCE&_dlsa=0&_nut=0&_stpos=&gbr=1

מישהו יכול לכוון אותי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי מצאתי באיביי בריטניה ב 12 יורו בערך כולל משלוח.

הזמנתי, נטעם על מה כל הרעש:roll:

אופס, ליש"ט ולא יורו, 70 שקל בערך.

http://www.ebay.co.uk/itm/BLAIRS-AFTER-DEATH-Hot-Chilli-Sauce-NEW-DESIGN-/120853734730?pt=UK_Home_Garden_Food_SM&hash=item1c2371a54a#ht_1198wt_1144

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגיעו לי היום עוד 3 בקבוקים של האורגינל. היתה לי הזמנה כפולה בטעות.

אין לי מה לעשות עם 5 בקבוקים.

 

 

הטעם. חריף. מצד אחד עדין ומצד שני תוקפני וטעים בטירוף.

נתתי לכמה חברים לטעום. ורובם התלהבו ביותר.

חלק טענו חריף מדיי. וחלק טענו לא מספיק.

 

אני חצי פולני וחצי רוסי. אני מגיע ממשפחה לא חריפה. ואני התאהבתי בטעם!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • שנה מאוחר יותר...

אם החלטת להעיר את התרד אז תן לי לנער אותו עוד יותר

 

מאז הפעילות האחרונה שלי באשכול לפני כשנה התחלתי לגדל את הפלפלים בעצמי

 

התחלתי הבנרו גולדן והבנרו שוקולד, כיום אני מגדל כבר את הסופר-חריפים:

buth jolokia (AKA ghost pepper

trinidad scorpion butch "t

trinidad 7pot yelow

7pot ptimo

carolina reaper

fatalli ועוד כמה חריפים אבל לא סופר

 

מלבד ההבנרו והפטאלי שהם 100K-300K סקוביל, כל השאר הם 1-2 מיליון סקוביל

כמובן שאין בכלל השוואה בין טעמים אקזוטיים וארומה של פלפל אורגני טרי מול בקבוק רוטב משומר בחומץ ומלח

 

להלן כמה תמונות מגידול ההבנרו:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...