Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש איזור אפור בין הכיכר של "תגור" (נדמה לי שזה שם הרחוב) ל"הרב אשי" (אני לא סגור 100% על שמות הרחובות).

בכל מקרה, מדובר ב-5 דקות הליכה מהקניון, אבל יש. תזכיר לי להסביר לך איפה זה יוצא בדיוק כשניפגש.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

סתם להשכלה כללית, שם הרחוב הוא טאגור. זה שם משפחה הודי.

אין הרבה חניה חינם באזור, רוב המדרכות צבועות בכחול-לבן עם הגבלה לתושבי המקום.

אם מדובר בביקור של כמה דקות, מומלץ להצטייד בכרטיס חנייה ולחנות איפה שאפשר.

אם הביקור מתוכנן לכמה שעות, ישנן מספר אופציות חינמיות במרחק 5-15 דקות הליכה.

במפה המצורפת אתה יכול לראות את העיגול האדום - הכתובת היא "הרב אשי 18".

מרכז מסחרי קטן, סניף של בנק לאומי וסופרמרקט כלשהו, עם חניה פתוחה ובחינם.

האזורים המסומנים במלבן כחול הם אזורים אפורים, אבל שים לב לשלטים בצדי הכביש,

חלק מהם מוגבלים ע"י העירייה לשעות מסויימות. הרחובות "טאגור" ו"פיכמן" הם הכתובת.

קח בחשבון שהייתי שם פעם אחרונה לפני כחודש, כך שיתכנו שינויים.

[ATTACH]164609[/ATTACH]

אופציה נוספת היא לחנות בחניון התת-קרקעי של הקניון, לקנות משהו ולקבל חניה בחינם.

בהצלחה.

פורסם

יש מגרש חול קטן ברחוב ברודצקי, בין הכיכר עם רידינג למרכז המסחרי הישן.

קצת בעייתי לרכבים נמוכים ולפעמים מלא, אבל בחינם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם בגבעתיים התחילו לקחת כסף.

אם אני זוכר נכון, בקניון רמת אביב משלמים על השעה הראשונה והשנייה חינם (או שזה בדיזינגוף סנטר? :roll:)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
נבלות.

עכשיו אני מבין למה אני מעדיף לסוע לקניון איילון או גבעתיים.

עכשיו אני מבין למה אני שמח שלוקחים שם חניה.

זה מסנן את אלה שחושבים שהכל מגיע להם.

מקומם אותך התגובה הזו ? יופי, כי אותי מקוממת התגובה שלך.

לא מתאים לך לשלם על חניה אל תבוא, זה לא לחם אחיד, מפה ועד לקלל אותם, נראה לי מוגזם.

ד"א בעזריאלי זה חינם ? למה לא קיללת באותה הזדמנות אותם גם ?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
גם בגבעתיים התחילו לקחת כסף.

אם אני זוכר נכון, בקניון רמת אביב משלמים על השעה הראשונה והשנייה חינם (או שזה בדיזינגוף סנטר? :roll:)

בקניון גבעתיים השעתיים הראשונות חינם.

DERISH, תודה רבה לך. לפני כחמש שנים עבדתי במסעדה שהיה לה סניף גם בקניון רמת אביב. לעיתים רחוקות יצא לי לעבוד שם ועוד יותר נדיר שעבדתי בשעות הבוקר (מכיוון שהייתי סטודנט הייתי עובד לרוב בערבים) אבל בפעמים הבודדות שהגעתי לשם בבוקר חניתי בדיוק באזור שסמנת באדום. תמיד תהיתי האם זה סתם מזל שלא קבלתי דו"ח או האם זו באמת חניה חוקית (העובדה שכמעט ואין חניה באזור גרמה לי לחשוב שלא אפשרי למצוא באזור "מתנות בחינם").

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אני מקפיץ את השרשור בכדי לברר אם עדיין יש את החניות שהוזכרו בו.

אני אמור להיות שם בחמישי הקרוב בערב, לכ5 שעות או יותר. יש גם סיכוי שהרכב ישאר שם ללילה.

אשמח להמלצות על החניות, עדיפות גדולה ביותר לכמה שיותר קרובות לקניון.

תודה :-P

אשמח גם לדעת כמה עולה חניה בקניון עצמו.:arrow:

ל5-6 שעות או ליותר.

פורסם

משהו כמו 16 ש"ח לשעה (לא משתלם אלא אם אתה מתכנן לקנות בקניון בסביבות האלפיה ואז יש לך חניה חינם לחודש - יש איזה כרטיס VIP שמביאים לך במודיעין אחרי הקניה). אבל ברחובות הקטנים ליד מרכז טאגור יש חניות באפור.

פורסם

אני בא למרכז הרפואי שם ולא לשופינג.

אשמח לדעת איפה החניות שהכי קרובות, ואיפה החניות שהכי בטוח להשאיר בהן את הרכב ללילה.

• תוכן חדש...