Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברת מזרח מתחילה לשווק את ה C10, מכונית מיני מתוצרת גרייט-וול הסינית שתשווק בדגם ידני בלבד במחיר השקה (השקה זה אומר זול יותר, לא?) מיוחד ביותר של 80K ש"ח.:shock:

הזכרנו כבר שיש רק 2 כריות אויר?

בהצלחה במכירה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יאומן..הרי הם לא באמת חושבים שמישהו יקנה אז למה? כדי למכור לליסינג בחצי מחיר?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

מדהים. כנראה שהם לא מעוניינים למכור אפילו יחידה אחת.

אחרת אי אפשר להסביר למה הם מתמחרים ישר מול המיני והסופר מיני האירופאיות.

V5

פורסם

הח*א הזה באמת הולך להיכנס לליסינג? חברת הליסינג שתרשה לעצמה לרכוש את זה, לא תראה אותי כלקוח עד סוף חייה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בפריים ליס (זה הליסינג שלהם לא?) ב- 1000 ש"ח לחודש ;-)

השאלה היא מי הנהג שיסכים לקבל כזה רכב ולשלם שווי שימוש מופלץ על 80K ...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

היות ואף אחד מכם לא באמת נהג ברכב הזה וניזון מסטיגמות אז ההתלהמות לא במקום. זקני הפורום בוודאי זוכרים איך סובארו בראשית שנות השבעים נחשהב לרכב גרוע ולא אמין, כי פשוט לא הכירו אז רכבים יפנים.

אני לא אומר שזה רכב טוב, או שהתמחור שלו הגיוני.

אבל ההתלהמות שלכם קצת מוגזמת.

אם מביאים, כנראה שעשו סקר שוק וכן יצליחו למכור. למי? למה? בכמה? לא רלוונטי

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

והנה חזרנו לאותו סיפור על יפנים ושנות ה70. אני אחדש לך, עכשיו לא שנות ה70. תעשיית הרכב הסינית היא בדיחה ומתבססת על העתקות דגמים של יצרנים אחרים. עוד 30 שנה, כשאולי יהיה שינוי תבוא ותספר לנו איך פעם כולם צחקו על הסינים, סבבה?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

סליחה באמת ששכחתי שאם זו לא ״שקודה״ או ״ואגית״ אז רק טפשים יקנו אותה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
היות ואף אחד מכם לא באמת נהג ברכב הזה וניזון מסטיגמות אז ההתלהמות לא במקום. זקני הפורום בוודאי זוכרים איך סובארו בראשית שנות השבעים נחשהב לרכב גרוע ולא אמין, כי פשוט לא הכירו אז רכבים יפנים.

אני לא אומר שזה רכב טוב, או שהתמחור שלו הגיוני.

אבל ההתלהמות שלכם קצת מוגזמת.

אין שום קשר לאיך הרכב נוסע, מיני ידנית עם 2 כריות אויר ב 80K?

נשאלת השאלה, למה מי מת?

(והתשובה היא, ככל הנראה הנהג ונוסעי הרכב בשעת תאונה).

אם מביאים, כנראה שעשו סקר שוק וכן יצליחו למכור. למי? למה? בכמה? לא רלוונטי

נו, באמת, סקרי שוק?

חסרים סקרי שוק שגרמו ליבואנים לתחמר בצורה מפגרת ותוך כמה חודשים לבלוע את הגאווה, לקפל את הזנב ולהוזיל את הרכב בעשרות אחוזים?

אני יכול לחשוב סתם ברגע על 10 דגמים שכאלה רק בשנתיים האחרונות.

אם נתייחס לרגע לשרשור מקביל, מי יקנה את הבדיחה הזו ב 80K כשהוא יכול לקנות איביזה סטיישן ב 74K ש"ח?

בהשוואה הזו (ולא רק בה) רק סעיף הבטיחות פוסל את הגרייטוול על הסף.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
והנה חזרנו לאותו סיפור על יפנים ושנות ה70. אני אחדש לך, עכשיו לא שנות ה70. תעשיית הרכב הסינית היא בדיחה ומתבססת על העתקות דגמים של יצרנים אחרים. עוד 30 שנה, כשאולי יהיה שינוי תבוא ותספר לנו איך פעם כולם צחקו על הסינים, סבבה?

סביר שזה אוטו טוב, אולי יותר אמין מגרמניות של היום (משימה קלה) אבל כמו הקיא שהתחילה במחירים נמוכים וכמו כל סיני בעולם - ייצטרך להתחיל במחירי הכרות לא רק של האוטו אלא גם עם הייבואן, האחריות,מחירי החלפים וכו.

60000- 55 עם הרבה יותר תמורה מהאלטו ההודי והפנדה הפולנית נראה סביר.

פורסם

אמינה או לא וגם מבחינה בטיחותית אין לדעת, אבל פנסי ערפל, מגנזיום, סאן רוף, 96 כ"ס, ידנית שיכולה להיות גם זריזה וגם חסכונית ימכרו, אבל אין לדעת באיזה כמות.

צריך לראות אותה אולי מקרוב + נסיעת מבחן + סיקור מקצועי.

סה"כ חבילה לא רעה.

פורסם

רשימת האבזור הנדרשת אצל הישראלי המצוי.

המפרט עצמו כולל אבזור שאינו מופיע כסטנדרטי ברוב מכוניות הסופר מיני, כך לדוגמה כוללת ה-C10 גג נפתח, חישוקי סגסוגת ופנסי ערפל קדמיים.

אני דווקא חושב שיהיה לרכב שוק (אצל הערסים וכיו"ב).

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

• תוכן חדש...