Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

משתף את הפורום במודעה מצחיקה שנתקלתי בה היום :

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1afff1a41b6f7ee96711a89f708a3d21b93&Code=7713e2ef5bdf357d4046a480a825384e

הייתה אצל נהג זהיר ויש לה אפילו תא כפפות!

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

התחלתי לחשוב על לחפש אוטו חדש ונתקלתי במודעה הבאה:

http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=64317c62255a5c8889165b7a33d86ce1ef3

תמונות של גרנדה פונטו, חוץ מתמונת פנים הרכב - שדומה באופן מחשיד ליונדאי גטס.

גרנדה גטס?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

זה מבאס שאי אפשר להיכנס לקישורים של יד 2 כי הם כבר ירדו משם.

עדיף יהיה להעלות לכאן צילום מסך

• 8 חודשים מאוחר יותר...
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הוא שם רמקולים לפני יומיים :) השאלה היא, לפני יומיים ממתי? מהיום? מאתמול? מ2010?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אני כל פעם נדהם מחדש, מכמות האנשים הדבילים שיש במדינה שלנו. אבל, אתייחס לנקודה ספציפית, וזה התמונות שאנשים שמים באתר יד 2.

המטרה שלהם למכור רכב, כן? אז מה ההיגיון בלשים תמונות שהוא בשטיפה? להראות לנו שהוא דפק צחצוח לקראת המכירה? מה זה אומר על הרכב? ואיך אפשר בכלל לראות משהו דרך כמויות הקצף?

24242423424.jpg

ויש דוגמא יותר מפגרת, שאין לי כרגע בשליפה דרך להציג עם תמונות להמחשה: אנשים שמצלמים מגובה של לווין ריגול, או דרך ענפי עצים. וואוו, זה מטריף ובעיקר מגוכח.

• אהבתי 1

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

גם אותי זה תמיד "הדהים" XD והתמונה שלך רואים שהוא דפק לו ציחצוח עם מטאטה רחובXD

יש את האלה עם הלאנד קרוז(SUV כלשהו) "לא ראה שטח" ואז בתמונות אתה רואה תמונה שהוא מתפס על איזה שביל כורכר תלול

פורסם

עוד דוגמא. שימו לב לכישרון...על איזו מכונית מדובר בעצם? שנסרוק את כל רחבת החנייה? אה, מזל שיש שלט "למכירה" על המאזדה. והלוקיישן, רבותי, הלוקיישן...הנוף האורבאני הכעור בחלקים מסוימים בחיפה.

7676676.jpg6686868.jpg

פורסם

הנה, מצאתי סימוכין לטענותיי לגבי צילום דרך ענפים...מי מזהה אתה המכונית שלמכירה?787887.jpg

...מי מזהה על איזה עץ מדובר?

• תוכן חדש...