Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה מותג הרכב הכי יוקרתי בעולם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ז'יגולי בהחלט בין המובילות בעולם, אפילו יצא לי לראות כמה בקייב...

לדעתי מבין המותגים "העממיים" ולא האקזוטיים, מרצדס ללא ספק.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
לדעתי ז'יגולי ללא ספק

ואני הייתי בטוח שזה זפורוז'ץ. הרי הייתה בדיחה:

בא תייר מחו"ל לברה"מ, טייל לו להנאתו והתיישב על איזו אבן לנוח.

בום! וולגה נכנסת באבן, יוצא נהג עצבני: "הלכה משכורת של החודש!".

ממשיך לשבת לו ואז ז'יגולי נכנסת באבן. הנהג קופץ מהרכב ואומר: "10 שנים עבדתי כדי לקנות את הרכב, איזה באסה".

ואז כעבור קצת זמן באבן נכנס זפורוז'ץ. יוצא זקן, מסתכל על האוטו ועם פנים עצובות לאט הולך לכיוון האבן ומתיישב. יושב ואומר: "כל החיים אספתי כסף כדי לקנות א הרכב הזה".

ואז התייר הבין איזה רכב היקר ביותר בברה"מ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מזה ז'יגולי בכלל?

פעם ראשונה אני קורא את השם הזה.

ז'יגולי נשמע כמו רכב גרוטאות.

פורסם

נשמע כמו גרוטאה?!

ראית פעם במו עיניך את הרכב הזה? אני לא מדבר בכלל על לנהוג על אחת.

רכב אקזוטי, חלום!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
נשמע כמו גרוטאה?!

ראית פעם במו עיניך את הרכב הזה? אני לא מדבר בכלל על לנהוג על אחת.

רכב אקזוטי, חלום!

בחיים לא שמעתי על השם הזה.

• תוכן חדש...