Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לעבוד כטכנאי סלולר ויש לי את הנסיון והידע הדרוש ויש לי גם תעודה.

רציתי לדעת מה התנאים של עבודה כזאת?

ואיפה התנאים הכי טובים בחברות הסלולר? מכל הבחינות?

אני אשמח אם מישהוא מנוסה בעניין שיכול לשפוך קצת מידע רלוונטי לגבי העבודה הזאת ועד כמה אפשר להתקדם משם?

תודה

פורסם

אתה מתכוון לעבודה בתור טכנאי במעבדה שמתקנת מכשירים סלולאריים?

אם כן, אז במקרה יש לי חבר שעובד כבר הרבה זמן במעבדה הראשית של הוט-מוביל. השכר ההתחלתי לא משהו וגם אפיקי הקידום לא מאוד גדולים. באופן עקרוני הטובים עוברים להיות מנהלי מעבדה אבל מבחינה טכנית אין הרבה לאן להתקדם מעבר לשם, אולי להדרכה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האמת שזאת השאיפה היא להיות מנהל או לכיוון ההדרכה, אבל אני לא יודע אם הוטמובייל זה מדד טוב מבחינת שכר כי היא חברה די חדשה.

פורסם

כשהוא התחיל לעבוד שם זאת עוד קראו לרשת הזאת מירס והיא הייתה בבעלות מוטורולה (כך שגם הוא היה עובד מוטורולה). זה לא אומר שום דבר לגבי התנאים. דווקא בהרבה מאוד פעמים בחברות חדשות יש אטרף של גיוסים עם הקמת החברה, וכשצריך לגייס הרבה אנשים בזמן קצר אין ברירה אלא לשלם ביד נדיבה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למה לשלם ביד נדיבה, כשאפשר להנמיך ציפיות, משמע להתפשר על איכות האנשים, ולאלה שמגיעים, לשלם בוטנים.

זוהי דרכה של הוט (ורוב חברות התקשורת, אם לא כולן).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...