Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I20 או מאזדה 2 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשנת 2002 קניתי גולף ידנית מודל 1999. מכרתי אותה בשנת 2006.

גם כשקניתי וגם כשמכרתי הקונים עמדו בתור. בעצמי חיכיתי מספר חודשים עם הקנייה עד שמצאתי רכב טוב וידני.

מכיוון שיהיו לך מעט מתחרים - אני מאמין שיהיה לך קל למכור גם בעוד מספר שנים.

ובאמת, אני לא מבין את החשיבות של שאלת הסחירות. תקנה מה שאתה אוהב. אני הייתי מוכן להוסיף כסף, בין בקנייה או במכירה, בשביל לנהוג על רכב ידני.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי

אבא שלי מעוניין לקנות רכב והוא מתלבט בין מאזדה2 1500 2013 לבין יונדאי I20 1400 2013

על מה הייתם ממליצים?

מבחינת אמינות חיסכון וכוח מנוע.

תודה

2010-mazda3-sedan.jpg

MAZDA3 2010 GT 2.5L 170HP

פורסם

מבחינת המנוע המזדה חזקה יותר תודות למשקל הנמוך שלה,מבחינת אמינות שתיהם לדעתי דומות,יש כאלה לא מאט בצבא ולא מתלוננים עליהם.

היונדאי מגיעה מאובזרת יותר בגירסת בסיס,וגם החומרים להרגשתי טובים יותר,אישית זאת הייתה הבחירה שלי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
היי

אבא שלי מעוניין לקנות רכב והוא מתלבט בין מאזדה2 1500 2013 לבין יונדאי I20 1400 2013

על מה הייתם ממליצים?

מבחינת אמינות חיסכון וכוח מנוע.

תודה

שלום kibub,

שני הרכבים מצוינים וזוכים לביקוש גבוה בשוק, הן כחדשות והן כמשומשות.

מבחינת כוח המנוע, למאזדה 2 יש ביצועים טובים יותר והיא מאיצה טוב יותר מדגם ה-1.4 ליטר של ה-i20. ה-i20 המקבילה למאזדה 2 מבחינת ביצועים מגיעה עם מנוע 1.6 ליטר, אבל הדגם הזה אינו משווק כחדש מאז השנה שעברה.

מבחינת צריכת דלק, לשני הרכבים יש צריכת דלק דומה של כ-11 קילומטרים לליטר (ואף למעלה מכך בנהיגה רגועה). מבחינת אמינות, לשני הרכבים רמת אמינות גבוהה מאוד ועלויות אחזקה דומות.

כדאי גם לשים לב כי דגם הבסיס של ה-i20 מגיע מאובזר יותר מדגם הבסיס של מאזדה 2. יש לו יותר כריות אוויר, שליטה על הרדיו מההגה ועוד. כל אלו קיימים רק בדגם המאובזר יותר של מאזדה 2 (דגם דיינמיק).

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

אני חושב שמאזדה 2013 מגיעה רק בדגם הדינמיק (בכל מקרה אני מדבר על הדינמיק).

אז אני מבין שהמאזדה קצת יותר חזקה ויונדאי קצת יותר מאובזרת.

מה ךגבי שמירת ערך? איזה רכב שומר יותר על ערך?

למשל ראיתי שיונדאי 2010 עולה פחות ממאזדה 2 2010, האם זה אומר שמאזדה שומרת על הערך?

תודה

2010-mazda3-sedan.jpg

פורסם

הבעיה של שניהם זה שהם רכבים פופולרים בליסינג,ולכן המחירון שלהם כנירה לא באמת מייצג את המחיר האמיתי,לשאלה שלך פיתרון פשוט,כנס ליד 2 ותיראה מחירים של הרכבים בכמה שנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כשאתה קונה אחת מהן, תהיה מוכן לזה שכדי למכור אותן תצטרך לרדת לפחות ב10-15K מתחת למחירון, כי במחיר המחירון שלך, חברות הליסינג יציעו רכבים משנתון אחד מעליך. בקיצור, אלו לא רכבים שקונים כדי למכור אחר כך במחיר סביר, כי זה לא יקרה, כשאתה קונה רכב שנפוץ בליסינג, בד"כ (כי תמיד יש יוצאים מהכלל) זה יהיה כדי לנסוע עליה הרבה שנים.

בברכה,

בעל מאזדה 3.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו אני לא מסכים איתך.

אני חושב שהרבה היו מעדיפים לקנות מאזדה 2 מפרטי ולא מחברה או ליסינג.

ועובדה אני מחפש ביד 2 מאזדה פרטית ולא מליסינג ואין הרבה בכלל וגם אם יש כמה אז הם מרשים לעצמם לשים מחיר מופרז.

אני חושב שאם אני מוצא מאזדה 2 שנת 2010 יד 1 עם קילומטרז נורמלי מפרטית אני יכול למכור אותה בעוד 3 שנים במחיר מחירון והיא תחטף.

אגב גם אני עם מאזדה 3 ובגלל זה אני נוטה לכיוון המאזדה ולא יונדאי I20

2010-mazda3-sedan.jpg

פורסם

צר לי להיות הבוטה והישיר שבחבורה, אבל צריך להיות ממש עיוור בשביל לקנות מאזדה 2 חדשה מהיבואן.

רכב מיושן, לא חסכוני, לא בטיחותי, לא מאובזר, לא איכותי ולא מרווח. כמעט כל סופר-מיני אחרת בשוק תיתן לך תמורה טובה יותר לכסף, מה-i20 שכבר הזכרת, דרך קיה ריו ועד טויוטה יאריס. רק שני דברים אפשר להגיד לזכותה - היא זריזה והיא די מהנה לנהיגה. לא ראיתי שאלו שני דברים שמעניינים לך.

סחירות עתידית? בחייך... הנבואה ניתנה לשוטים וחלק מהם כבר אוכלים היום סרטים עם המאזדה 3 הפרטית שלהם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עשיתי עסקת טרייד אין - אני אמור להעביר את הרכב עד 22/7/13 כדי לא לספוג ירידה במחירון.

יכול להיות שיהיו יומיים-שלושה פער (לא בטוח) בין תאריך זה לקבלת הרכב החדש.

אם עוד לא יהיה רכב אפשר לשכור היום רכב קטן לשבוע בסביבות 1,000 ש"ח.

נראה לי שהירידה במחירון תהיה יותר גדולה.

מה דעתכם ?

פורסם

הנבואה ניתנה לשוטים- במקרה של ניבוי המחירון ע"י לוי יצחק צריך גם שוטה וגם סטלאן כי רק אלוהים יודע מהי החוקיות.

אם זאת, הערכה שלי בין 2000-3000 ש"ח.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כרטיסיית אגד לא תהיה זולה יותר? אפשר לחשוב, חופש גדול עכשיו, פחות אנשים על הכבישים גם ככה.

זמן טוב לקחת שלושה ימי מחלה אפרופו - אחלה חופשה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הסר דאגה מליבך, לאור שינוי המיסוי הירוק בתאריך 01/01/2013, לא תהיה ירידת מחיר של הרכבים המשומשים וייתכן שתהיה אפילו עלייה במחיר.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...