Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי סקודה פביה 2005.

לפני כשנה וחצי התקנתי מערכת גז ברכב ומאז הנורית של מערכת גזי פליטה דולקת באופן קבוע.

המתקין של מערכת הגז ניסה כמה פעמים לסדר שהיא לא תדלוק, אך ללא הצלחה. הוא בדק את גזי הפליטה והמכשיר הראה לו תוצאה מעולה. הנורית נדלקה כי הייתה חריגה גדולה מדי ביחסים בין אויר לדלק או משהו כזה.

הרכב נסע טוב במשך שנה וחצי עד שלפני בערך חודש הרכב היה משתנק מעט, בעיקר במצבים שהוא צריך כוח כמו יציאה מרמזור וכדומה.

אתמול בערב, אחרי שחזרתי מנסיעה ארוכה בלילה בתוך הרבה שלוליות, קצת לפני שהגעתי הביתה הרכב הרגיש כאילו אין לו בכלל כוח, מאוד חלש. לא היו רעשים מיוחדים וחום המנוע היה בדיוק כמו שצריך אז שיערתי שנכנסו מים לאנשהו וסתמו פתח יניקת אוויר או משהו בסגנון. בבוקר באתי להניע והאוטו עבד חלק. אולי גם הקור הרבה קשור, אבל אין לי מושג

נסעתי לעבודה וחזרה (בערך 130 קילומטר) ואז שוב קילומטר לפני שאני מגיע הביתה האוטו מרגיש שאין לו כוח אלא שהפעם הנורית של מערכת בקרת גזי פליטה שדולקת בשנה וחצי האחרונות התחילה להבהב.

למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

זה הורס את הרכב להמשיך לנסוע כך?

תודה רבה.

פורסם

תתכן אולי בעייה אחרת (שנגרמה או שלא נגרמה כתוצאה מההתקנה).

ראשית כל - צריך להתחבר עם סורק תקלות לרכב, ולראות אילו תקלות (קודי תקלות) מתקבלות ורק אז להמשיך.

alfa 156 2.5.

פורסם

יש לי סורק תקלות, אבל אני לא יודע מה אני אומר לעשות עם קודי התקלות שהוא נותן לי.

אתה מכיר אתר או מקום שאני יכול להכניס את קודי התקלות ולהבין מה הבעיה?

תודה רבה.

תתכן אולי בעייה אחרת (שנגרמה או שלא נגרמה כתוצאה מההתקנה).

ראשית כל - צריך להתחבר עם סורק תקלות לרכב, ולראות אילו תקלות (קודי תקלות) מתקבלות ורק אז להמשיך.

פורסם

אם תפרסם את מספרי קודי התקלות שקיבלת תוכל לקבל התייחסות מקצועית מקיפה יותר.

אני בטוח,שבמקרה הזה גם רון ידידנו יצטרף לשרשור וישמח לתרום מהידע והניסיון שלו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...