Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרבון עשית לבד על הדשבורד? ניראה טוב מאוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

O_O נתת לי פרספקטיבה אחרת על הפונטו. כפונטואיסט (הומצא כרגע, אהבתם? :-) ) אשמח לשמוע על פרוייקטים אחרים ואולי אפילו לחלוק איתך פרויקט (כלומר, לתרום מעצמי ובעיקר ללמוד ממך)

יכול להיות מעניין להפוך את האוטו הזה לרכב יותר מראוי

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

שבוע טוב לכולם!

תודה רבה על התגובות האוהדות!

קרבון עשית לבד על הדשבורד? ניראה טוב מאוד.

לבד, מעשה ידי להתפאר.

O_O נתת לי פרספקטיבה אחרת על הפונטו. כפונטואיסט (הומצא כרגע, אהבתם? :-) ) אשמח לשמוע על פרוייקטים אחרים ואולי אפילו לחלוק איתך פרויקט (כלומר, לתרום מעצמי ובעיקר ללמוד ממך)

יכול להיות מעניין להפוך את האוטו הזה לרכב יותר מראוי

נשמע מעניין, איזה פונטו יש לך ומאיפה אתה בארץ?

ממש יפה!

מה העלות?

כיסוי הגה, כ-50 שקל (סין)

מדבקת קרבון 4 דולר אם אני זוכר נכון. (איביי)

ריפודים 98 שקל (על גלגלים)

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

קודם כל יצא ממש יפה.

יצא ממש יפה, עבודה טובה :wink:

אהבתי במיוחד את ציפוי הקונסולה המרכזית במדבקת קרבון, שיהיה בקרוב הפרויקט הבא שלי ברכב :lol:

דבר שני, זה בקרוב הפרוייקט הבא שלי ברכב גם כן.

המלצות לרכישת מדבקת קרבון - בארץ או באיביי?

"Simply Clever"

מתגלגל ב 2005 Skoda Fabia I Sedan 1.4 16V Comfort

האשה ב Mitsubishi Lancer Classic 1.6 Executive 2007

פורסם

נראה מגניב, רק לא אהבתי את הכיסויים של המושבים כל כך. אולי כי יש אותם לחבר שלי על ה-206 שלו וכבר התרגלתי אליהם חח.

אם אתה באמת בן אדם שרוצה לעשות את הרכב שלו ייחודי וחתיך, תנמיך, זאת דרך חיים. 8)

פורסם

המלצות לרכישת מדבקת קרבון - בארץ או באיביי?

איביי מנצח במחיר.

אם תצליח למצוא בארץ במחיר של איביי - לך על זה.

אם אתה באמת בן אדם שרוצה לעשות את הרכב שלו ייחודי וחתיך, תנמיך, זאת דרך חיים. 8)

האמת היא שהרכב שלי לא חתיך ולעולם לא יהיה כזה (ועכשיו אני קצת מצטער שלא הייתי יותר בררן בנוגע למצב חיצוני)

אני משקיע בסביבת הנהג, אני יותר אדם של נוחות וגאדג'טים (וכל מי שראה את החדר שלי, ישר מבין את זה)

מתן.

פורסם

למה לא?

תכונת הBT חשובה לי. הlg מספק לי את זה במחיר הגיוני. יש גם עוד כמה פיצ'רים כמו הקלטה לכרטיס זיכרון.

הדבר היחיד שקצת מאכזב אלו שני כפתורי הניקל, צריך לחיצה החלטית כדי לגרום לזה לפעול.

• תוכן חדש...