Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 319
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אנחנו מאוד אוהבים את היטי (ואת המותג), רק לא אוהבים את היבואן שמנהל אותו - בצורה חאפרית, עם שירות מחריד ומתחת לכל ביקורת.

אני מניח שצ'מפיון מוטורס לא קוראים בפורום הזה, אבל אני מציע בכל זאת להיזהר - הדברים שאתה כותב בציטוט מעלה ובכל ה- 7 עמודים של השרשור הזה יכולים להכניס אותך לצרות צרורות, בדמות תביעת דיבה ענקית. אתה צריך לציין עובדות ודברים אמיתיים שקרו לך, איזו הוכחה יש לך לכך שהיבואן הנ"ל מנהל את כל המותג בצורה "חאפרית, עם שירות מחריד ומתחת לכל ביקורת?" אתה פה מכליל את כל הלקוחות, אני מניח שאין להם שום בעיה להביא לבית משפט לקוחות מרוצים...

לעניינו: קודם כל מה רע בלרכוש רכב משומש כמעט חדש? קח אותו לבדיקה במכון או במוסך, תעשה השוואה בין מד המרחק לקבלות טיפולים במוסך. בצורה כזאת הפונטו איבו 135 כ"ס נכנסת למשוואה כמו כפפה ליד, לרכב הנ"ל יש 5 דלתות והוא פרקטי ונוח, עם גיר ידני ואבזור בשפע כמו שאתם אוהבים.

אם אתה עדיין נעול על סקודה ומעוניין להביא רכב בייבוא אישי, קח בחשבון שאומנם תוכל לטפל בכל מוסך מורשה משרד התחבורה, אבל מה יקרה אם תהיה חלילה תקלה שתצריך אותך לנסוע לבדיקה מעמיקה יותר אצל צ'מפיון? אתה אומר שהשירות לא טוב ואז לא עשית כלום.

הסיווק הידנית היא אופציה מצויינת, אז מה אם הדשבורד עמוק והפלסטיקים בתחתית לא משהו? גם הפלסטיק בפאביה מסביב לרדיו דיסק עלוב. הכפתורים של המזגן נראים רע מאוד, מי הגאון שחשב עליהם? בכל זאת רכשת 2 פאביות כאלה. אני יכול להודיע לך ולכולם שאם אני אחליף את הפאביה לרכב אחר, זה ככל הנראה לא יהיה סקודה - סתם כדי לגוון. אולי מאזדה, סוזוקי, הונדה... מה רע ביפניות? כרכב יומיומי שנוסע מנקודה A ל- B מדובר במכוניות מעולות ואמינות. אם אתה רוצה הוט האץ', כן הייתי ממליץ לפזול לכיוון האיטלקיות.

אני יודע שאתה מעריץ את סקודה כמותג ואת כל קבוצת VAG, אבל אולי הגיע הזמן לגוון ולרכוש רכב יפני? תחזיק ברכב החדש משהו כמו 3-4 שנים, תמכור ואז אולי תחזור לגרמניות. אולי עם הזמן הנושא הזה יישכח, בינתיים ייצאו להם כל מיני דגמים חדשים ואז תקנה מהם. מה בנוגע לפוקוס? ביררת לגבי האסטרה הידנית - האם יש ייבוא?

פורסם

אני אחרוג ממנהגי ואענה לגופו של כותב ולא לגופו של עניין, אני כלל לא מכיר אותך, אני מתרשם אך ורק מדברים שאתה עצמך כותב ולפני שניגש לעניין, אומר שהדברים נאמרים כנקודת השקפה שונה עבורך ולא כביקורת או לעג.

על פניו, נראה שאתה מוליך את הוריך בדרך חטחטים מוטורית שגורמת להם עוגמת נפש רבה והפסדים כלכליים מרובים וכל זה רק על מנת לספק את הגחמות האישיות שלך.

אני לא מכיר את הוריך, אני לא יודע אם אבא שלך הוא בחור צעיר ברוחו ובנפשו ובאמצע משבר גיל ה 40 דוקא מתאים לו OPC מגניבה שכזו, או מיטו ספורטיבית, או שלחילופין, אולי הוא קשיש חביב בתחילת שנות ה 70 שלא מבין מה הבן שלו רוצה ממנו אבל בשביל לרצות אותו, "זורם" עם השגעונות שלו.

אתה עוד מעט נוסע לחו"ל, הרכב ישרת את ההורים וכמו שכבר אמרתי בהודעה קודמת, הגיע הזמן לחשבון נפש ולהבין איזה רכב ישרת את הצרכים והרצונות של רוכשי הרכב, לא של הבן שלהם שנמצע 5000 ק"מ משם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כן ,אבל בכל מקום הוא מצייןן שסקודה זה ה רכב , ככה שכמו בשרשור ההוא שגם היה ב-YNET ,זה או שתסדרו לי כמו שאני רוצה או שתחליפו לי למה שאני רוצה או שאלכלך קצת ,אבדוק אופציות אחרות בכאילו עד שבסופו של דבר אקבל את יחס הVIP שמגיע לי בתור מעריץ נלהב ומספר אחד בארץ של סקודה .

פורסם
אני אחרוג ממנהגי ואענה לגופו של כותב ולא לגופו של עניין, אני כלל לא מכיר אותך, אני מתרשם אך ורק מדברים שאתה עצמך כותב ולפני שניגש לעניין, אומר שהדברים נאמרים כנקודת השקפה שונה עבורך ולא כביקורת או לעג.

על פניו, נראה שאתה מוליך את הוריך בדרך חטחטים מוטורית שגורמת להם עוגמת נפש רבה והפסדים כלכליים מרובים וכל זה רק על מנת לספק את הגחמות האישיות שלך.

אני לא מכיר את הוריך, אני לא יודע אם אבא שלך הוא בחור צעיר ברוחו ובנפשו ובאמצע משבר גיל ה 40 דוקא מתאים לו OPC מגניבה שכזו, או מיטו ספורטיבית, או שלחילופין, אולי הוא קשיש חביב בתחילת שנות ה 70 שלא מבין מה הבן שלו רוצה ממנו אבל בשביל לרצות אותו, "זורם" עם השגעונות שלו.

אתה עוד מעט נוסע לחו"ל, הרכב ישרת את ההורים וכמו שכבר אמרתי בהודעה קודמת, הגיע הזמן לחשבון נפש ולהבין איזה רכב ישרת את הצרכים והרצונות של רוכשי הרכב, לא של הבן שלהם שנמצע 5000 ק"מ משם.

להערכתי הדאגה מוקדמת. כפי שכבר כתבו כאן האפשרות שיש לנו כאן ענין בסוג של שיפור מיקום מול היבואן ולא מעבר לכך, סבירה למדי.

פורסם

קראתי את כל השרשור הזה.. ברור שכל הדברים מדברים מהבטן .. אני מצדיק את אדי

גם אני הייתי חסיד של אירופאיות ועוד כאלו צרפתיות , מוכרח לציין כי לא אכלתי מרורים מאף אחת מהן , גם אני ואישתי חסידים של הידניות והפסדנו כסף ולא מעט כדי לעבור לידניות אחרי שחשבנו שהתברגנו ואנו יכולים לנהוג באוטומטיות. ... ניחה זאת לא המטרה .

אני לעומת זאת לא יכול שלא לסנגר על היפניות , היתה לי סיוויק ידנית במשך שנתיים וחצי , חסכונית, מהירה, גיר 6 מהירויות עם חלוקה אידיוטית מושב אחורי צפוף , תא מטען קטן ונמוך , תנוחת נהיגה נמוכה שמעצבנת חלק מהאנשים,

אבל מנוע תאב סל"ד, ונוחות נסיעה שלא מביישת אירופאיות !

איכות הרכבה לא גרועה אבל גם לא מסוג "הפלסטיקים תמיד חוזרים למקום", ונוסיף על מחירי חלפים חסרי פרופורציה למה שהם באמת.

מהנה? כן היא מאוד מהנה לנהיגה לפי לפחות .

רק על בסיס של תא מטען , תנוחת ישיבה נמוכה, ומושב אחורי צפוף - אישתי שנאה שנאת מוות את הסיוויק - אבל הרכב הזה לא ביקר במוסך פרט להחלפת שמן ופילטרים

מניסיוני בחיים, הרכבים היפנים פשוטים הרבה יותר , מבלי למחשב שם כל דבר שזז , רכבים של מותגים יפנים שנמכרים / מיוצרים באירופה / דיי נותנים פייט טוב לאירופאיות שהם מתחרים מולם.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם
יקירי, לא טוב לך - אל תתערב / אל תגיב.

אחרי עשור עם צ'מפיון (ו-7 רכבים), אני ציפיתי ליחס הולם יותר - בהתחשב בעובדה שהנזק נגרם על ידם. צרף לכך את העובדה שרב מוחלט מחבריי / מכריי קנו גם הם רכבים מהיצרן / יבואן, כך שנזק ממש לא נגרם להם, רק רווח - ולא קטן בכלל. אם רק היה ליבואנים המקומיים את החוכמה לשמר לקוחות ולהתייחס אליהם כראוי, צ'מפיון (כמשל) לא הייתה מככבת ברשימת התלונות - פה / בעיתונות.

מי שגורם את הנזק ואך ורק אנשי היבואן / מותג. במקום לדאוג ולשמר לקוחות (לא משנה הוותק כרגע), הם מעדיפים להתייחס כמו נבלות, לעשות רוח ולברוח ממצב נתון. נתנו להם אין ספור אופציות לשפר ולפתור את הבעיה - הם לא צלחו באף אחת מהן. הרכב בילה בין מוסכים בתקופה מצטברת של מעל חודש, כאשר בין לבין התניידתי ברכבי השכרה (מחרידים) שראו וזכו לימים מוצלחים הרבה יותר - מקווה שזה גם ענה על שאלותיך, דניאל.

אכן כן, התחלנו מכיוון המשפחתיות (בראבו / פוקוס) ואז נתברר שאפשר לעשות ויתורים קלים (ולא כואבים) ולפנות לשוק אחר - ההוא האץ'. היום לא הספקנו להגיע לענייני הרכב מפאת סידורים קודמים בבית, כך שזה ידחה לשבוע הבא - בו צפויות לי נסיעות מבחן בפוקוס ובסיוויק הידניות.

ידיד אל תעשה החלטות מתוך כעס.

גם אני סבלתי מבעיה מעצבנת מרכב שנקנה אצלהם וכבר אחריי תקופה קצרה עשה בעיות בגלל התקנה מקומית לא כמו שצריך ( מתאם למערכת שקיצר את המחשב של הרכב ).

פשוט השארתי את הרכב במוסך למשך כמעט שלושה שבועות וקיבלתי מהם רכב חלופי עד שפתרו את הבעיה.

גם אני לא חושב לקנות את הרכב הבא שלי מהם וזה לא בגלל השירות אלה שאני מחפש רכב שונה.

פורסם

יש חדש...?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

למתעניינים שכאן:

הרכב נמכר - במחירון מלא. לא בבעלותינו יותר מהצהריים. די מצער ועצוב, אבל הגיע הזמן להמשיך הלאה...

אתמול בוצעה נסיעת מבחן של כשעה בפוקוס 1.6 הידנית, לאחריה הוזמנה פוקוס שכזאת (5 דלת' / גימור "ספורט").

תודה ענקית לדדי - על הסבלנות והרצון הרב לסייע. חבר יקר, המון המון תודה, על כל העזרה שנתת ונותן עד לקבלת הרכב 8)

תודה גם ללירן (נציג נסיעות המבחן של פורד) על האדיבות, השירותיות וההבנה - ועל נסיעה ארוכה מהרגיל.

כאן מיצינו וסגרנו את הת'רד / הנושא. תודות למי שבאמת ניסה לסייע ופנה גם בפרטי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא סוגרים כ"כ מהר ובטח לא ב"הוראה" שלך!

אני לא מבין, למי בדיוק מכרת רכב עם תקלה מהותית? לאדם פרטי? חזרה ליבואן?

לפחות פרסם את מספר הרישוי של הרכב שלא נקנה אותו בטעות.

פורסם

הרכב נמכר חזרה ליבואן. מעבר לזה - לא אכנס ברשותך (חלק מסגירת המעגל מולם).

לגבי מספר רישוי - גם לזה לא אכנס. על הרכב יש מדבקת רינג אדומה בכנף קידמית שמאלית - לא קשה לפספס.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לא סוגרים כ"כ מהר ובטח לא ב"הוראה" שלך!

אני לא מבין, למי בדיוק מכרת רכב עם תקלה מהותית? לאדם פרטי? חזרה ליבואן?

לפחות פרסם את מספר הרישוי של הרכב שלא נקנה אותו בטעות.

תמיד סוגרים ככה מהר מעגל, תעבור על השרשורים הקודמים של הבחור.

קודם פותחים שרשור מתלהם, מפעילים לחץ על היבואן ואז סוגרים את העניין בשושו ובחדרי חדרים. מה שנקרא, את הכביסה המלוכלכת לכבס בחוץ אבל את הגיהוץ לעשות בתוך הבית.

כל הכבוד ל-RS שלמד איך לנצל את השיטה ותנחומי לחברת ש.שלמה רכב, שעדיין לא יודעת לאיזה בור נפלה.

פורצה יובה!

פורסם
לגבי מספר רישוי - גם לזה לא אכנס..

מה זאת ההתנהגות הזאת?

פתאום טובת היבואן שלפני שניה השמצת אותו, יותר חשובה מטובת חברי הפורום?

אל תידאג, אני שם את העניין למולי, האג'נדה שלי בחיים תהיה שאף שרשור שקשור לפורד שלך לא יפתח פה.

לך נצל מישהוא אחר!!!

למען האמת, שכח מזה, אתה במעקב!

יש לי בחילה...

פורסם

יניב היקר, נחתם חוזה משפטי בין שני הצדדים. לא מצפה שתבין, אבל מצפה שתכבד את העובדה ואיני יכול למסור יותר מידע בנושא.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

RS - פעם אחת - קורה, פעם שניה - צירוף מקרים, פעם שלישית - זה שיטה.

נטל ההוכחה עליך.

מה שבאמת מעניין אותי בשיטת ה"תחזיק אותי" - האם גם העזיבה מהארץ היא משהו בסגנון שאתה עושה למישהו...נגיד להורים...

סתם, חושב בקול...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...