Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

ברשותי פלאפון מילניום ששירת אותי נאמנה 11 שנים!!!

גם שנפל מקומה 4 והיתפרק לרסיסים, הורכב מחדש ועבד ללא בעיה.

בזמן האחרון התחיל להראות סימני עייפות.

האנטנה נשברה,המסך מרצד ולא תמיד נלחצים הלחצנים של המספרים.

בדרך לא דרך, קיבלתי מכשיר שמור ביותר!

זה שבצבע האפור.

ברשת פלאפון צחקו ולא הסכימו להחליף בינהם.

לא הפסיקו לחפור לי למה אני לא קונה אייפון דרכם {למרות שהסברתי להם שאני בן הראשונים שהיה לו אייפון בירושלים בסוף2007 שאנשים לא ידעו לבטא את המילה בכלל}.

בכל מיקרה הטלפון הזה חשוב לי כי יוצא הרבה פעמים שאני לוקח אותו איתי ולא את הטלפון השני שלי,כי מעט אנשים מכירים את המספר שלו, והסוללה מחזיקה שבוע! זה טלפון שני שלי.

והשאלה המתבקשת היא, מי יכול לעזור ולעשות ניתוח,להוציא את החלק שבו צרוב המספר ולהעביר אותו לחדש?

בפלאפון מסרבים לעזור {אולי כי אני נימצא במסלול של 5 שקל בחודש וזה מכעיס אותם כי אי אפשר לדחוף לי חבילת דור 3 ושאר חמוצים}

תודה

DSC02221.jpg

DSC02222.jpg

DSC02223.jpg

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

יש לי גם אחד כזה, ברשת אורנג.

כמה נפילות הוא עבר, והוא עדיין עובד (כרגע במגרה).

יכול להיות שיש לי דיבורית קבועה לרכב עבורו.

בהצלחה.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

מקרה לא פשוט שדורש טכנאי מיוחד במינו, שילוב של ותק וידע טכני עם סנטימנטים וראש גדול.

בפורום השכן יש בחור בשם עוז, בעל מעבדת המחשבים "מאסטרהוד" שבדרך בית לחם 31 בירושלים. אם תסתכל בגוגל סטריט-וויו תוכל לראות את האופנוע שלו חונה שם בכניסה לסמטה... מציע שתרים לו טלפון ותספר את הסיפור שלך, אולי הוא יוכל לעזור או להפנות אותך למישהו רלוונטי. 02-6506001 (אין צורך לציין מי הפנה אותך).

בהצלחה.

פורסם

תחליף בין הלוחות של שניהם, פעולה שלוקחת כ10 דקות בכול מעבדה.

בלי קשר לנושא, אם אתה מבקר מדי פעם בשער שכם, יש שם בחור שמוכר כאלו חדשים ב20 שקל, שווה לך לקנות כמה ולשמור בתור חלקי חילוף.

אודי A4

דימה.

פורסם

אין דבר כזה לא מסכימים.

ע"פ חוק הם מחוייבים לתת לך שירות. או לדאוג לחלופה באותה רמת שירות וללא שינוי במחיר (גם אם מדובר בלהביא לך מכשיר חדש).

אם תחפש קצת באינטרנט תמצא מידע בעניין (שכחתי את שם החוק המדובר). תנסה לאיים בפנייה בכתב למשרד התקשורת, או לחלופין- פשוט שלח פקס למשרד התקשורת עם הסיפור שלך ותראה שמהר מאוד פלאפון תבוא אליך על 4 למלא את משאלות ליבך.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

ya_pl - אין שום בסיס לטענתך. הם חייבים לספק שירות סלולרי, לא מכשיר, בודאי לא כאשר המכשיר סיים את האחריות לפני 10 שנho.

המלצתי, אם מה שחשוב לך הוא המxפר ולא המכשיר עצמו - קנה מכשיר בסיסי ב-150 ש"ח ונייד את המספu לסים של גולן (10 ש"ח לחודש כולל 60 דקות שיחה) או מכשיר דור שלישי בסיסי ב-400 ש"ח ונייד לתוכנית ה-10 אג' לדקה (בלי דמ"ש) בהוט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לספריאל,

לאחי גם היה מכשיר ישן, אבל בסלקום.

כשסלקום ההחליטו להשבית את הרשת הישנה (שאז היתה מקבילה לCDMA של פלאפון) היא התחילה לגרום לאנשים להחליף מכשיר במכשיר תומך בGSM ע"י שימוש באמצעים שונים.

כשנשארו אלה שלא השתכנעו ולא החליפו את מכשירם- משרד התקשורת חייב את סלקום לתת מכשירים תומכי GSM (הם קיבלו מכשירים מאוד פשוטים) כתנאי לסגירת הרשת הישנה. והיא סיפקה.

אם זו לא דוגמא, אז מה כן?

הוא רוצה ויש לו מכשיר מסויים. הוא לא רוצה חדש. אז למה להכריחו לקנות חדש?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

ya_pl - אתה צודק לגמרי לגבי סלקום וה-TDMA.

ואכן, גם כאשר פלאפון תחליט לסגור את רשת הCDMA שלה היא תחוייב לבצע בדיוק אותו דבר ולתת ללקוחות מכשירי UMTS פשוטים במקום מכשירי CDMA.

אבל פלאפון עדיין לא הכריזה על סגירת הרשת.

ולכן אין שום בסיס לדרישה שהעלית.

העצה של Ave נכונה - החלפת לוח האם בין המכשירים תגיע לתוצאה הרצויה.

בהצלחה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

החלפת לוח האם לא תעזור כיון שעם הלוח בא ה-ESN, (שב-CDMA מקביל ל-IMEI ב-GSM). לכן המכשיר לא יפעל עם לוח אחר אלא אם פלאפון יעדכנו את המספר, מה שקשה לי להאמין שהם יעשו (אבל אפשר לנסות).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

sperial תקרא במדוייק מה שהבחור רוצה, התבלבלתה טיפה :)

החלפת לוח(שמירה על ESN ישן) זה בדיוק מה שהוא מחפש.

אודי A4

דימה.

פורסם

צודק - פיקששתי את המשפט האחרון בהודעה הראשונה. מכל מקום - למרות הרגשות הייתי עובר לטלפון מודרני ברשת מוזלת. כרגע יש גם מבצע ב-YouPhone ואם הבחור משתמש הרבה בשירותי מגה ודור-אלון מדובר בעסקה מצויינת כאשר כל מכשיר דור שני שעולה 150-200 ש"ח יעשה את העבודה (על רשת אורנג').

פורסם
מקרה לא פשוט שדורש טכנאי מיוחד במינו, שילוב של ותק וידע טכני עם סנטימנטים וראש גדול.

בפורום השכן יש בחור בשם עוז, בעל מעבדת המחשבים "מאסטרהוד" שבדרך בית לחם 31 בירושלים. אם תסתכל בגוגל סטריט-וויו תוכל לראות את האופנוע שלו חונה שם בכניסה לסמטה... מציע שתרים לו טלפון ותספר את הסיפור שלך, אולי הוא יוכל לעזור או להפנות אותך למישהו רלוונטי. 02-6506001 (אין צורך לציין מי הפנה אותך).

בהצלחה.

איזה בחור תותח.ניסה לעזור, אבל אמר שאין לו ציוד במעבדה לעשות זאת.

הוא משתמש במוטורולה סטארטק. טוען שאין לו מה להשתמש בפלאפונים אחרים.

הוא לא יכול לעזור.

ספריאל, אני אוהב את המכשיר הזה.

נוח,קל,מחזיק שבוע בין טעינה לטעינה.

זה מכשיר שני שלי, משני,לא ראשי

הייתי בפלאפון היום שוב,והם אמרו שאין להם את הציוד לצרוב מספר למכשיר כזה.

וניסו בלי סוף שאקנה אייפון. אולי דיי?!

נבדוק בדווידקה בירושלים, נקווה שלא יצחקו עליי

ספריאל, אני אוהב את המכשיר הזה.

קל,נוח, עושה עבודתו נאמנה. מחזיק שבוע בלי טעינה.

מכשיר משני שלי,לא ראשי.

דימה תודה.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

אנימדבר על מכשירים שעוים 180-200 ש"ח.קטנים, קלים, אמורים להחזיק שבוע ויותר בין טעינות - מעין גרסאות מודרניות של ה-3100 האגדי.

ד"א - בדיוק עכשיו הוצאתי מהמגירה 3100 ושני V3 עתיקים כדי שבן שלי יקח אותם לטיול שנתי. בתקוה שהסוללות הישנות לא ישבקו.

פורסם

V3 היה לי שיצא, 3 אלף שקל מכשיר! מאוד אהבתי{איך התלהבתי מהמקשים הצרובים יעני על המכשיר}, אבל את הסטארטק אהבתי יותר.{לא ניתן להשגה היום בכלל, אם יש למישהו, אני כאן!!!}

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

סטארטק היה מחוץ לתחום שלי (כלכלית) - באותה תקופה השתמשתי בנוקיה 232 ובהמשך באריקסון GF768 ו-T10- את שלושתם קיבלתי "חינם" עם התחיבות לחברה.

את ה-V3'ים קיבלתי באורנג' במציר נוח מאוד כאשר הדגם כבר לא היה חדש, ומדובר בעדקה מצןיינת בזכות איכותן הגבוהה של המכשירים.

• תוכן חדש...