Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נסו להתערב ולצלם מישהו מנסה לאכול כפית של קינמון ...

בהתערבות שכזאת דווקא ניצחתי :twisted:

אבל זה היה משמעותית פחות דרמטי מהבחורה בסרטון.

פורסם

כולכם הצחקתם אותי ! :lol:

כמה התערבויות מעניינות משלי מהתקופה האחרונה :

1) רשמתי צ'ק על סך 10 אש"ח (לדרמטיות , גם ככה הוא הולך להפסיד) ושמתי אותו על השולחן לעיניי הקורבן , המשימה :

לשתות 5 בקבוקי קולה ליטר וחצי תוך שעה אחת.

הטמבל התיישב מול הבקבוקים עם כוס חד פעמית והחל לשתות . אנחנו יושבים בצד עם קפה וסיגריה 8) .

סיים את הבקבוק השלישי כעבור 40 דקות והחל עם הבקבוק הרביעי ,כשהגיע לכמעט חצי וללא שום התראה

מוקדמת יצא מפיו מתז של קיא למרחק 2 מטר שנמשך כמה שניות אלוהיות .

2)יצאתי טמבל בעצמי וחשבתי שאני הוכל להתמודד 5 שניות כאשר כרית האצבע שלי מעל להבת מצת,

אחרי 3 שניות קפצתי כמו ילדה קטנה לתקרה.

3)ההתערבות משבוע שעבר שהכניסה לי 3 אלף מרשרשים :

הסכמתי להסתובב יום שלם עם כתר של נסיכה על הראש .

פאק איט , גם ככה זה היה יום חופש מהעבודה , התנאים :

הוצמד אליי מלווה לכל היום להשגיח שאני לא מרמה

אסור לי לגלות שזו התערבות

חובה לקיים שגרת יום רגילה

אני יכול לרשום 5 פוסטים חדשים רק מהחוויות של אותו יום , אבל אני אתן לכם את ההיי לייט :

נכנסתי לסופר פארם לקנות את הכדורים הורודים שלי כשביציאה אני נתקל בלא פחות מהמנהל שלי :oops:

פאק!! מה הוא עושה כאן ?! גם הוא בחופש?!

"ערן ?,מה נשמע?"

"שלום X,מה שלומך?"

"מצויין,מצויין . (בלה בלה בלה דיבורים ) תגיד ..למה יש לך כתר על הראש ?.."

"אויש , איזה פאדיחה . הייתי בגן של הילדה,חגגנו שם יומולדת,כנראה שנסחפתי קצת בהשתתפות"

"כל הכבוד לך ! אתה אבאל'ה אמיתי ! "

"טוב ,אני חייב ללכת. נתראה מחר"

"להתראות, רגע ערן !! "

"כן ? , מה ?"

"למה אתה לא מוריד את הכתר ?.."

" כי אני נסיכה אמיתית :wink: "

Gn'f'R

פורסם

אם הייתי המשגיח, על השורה האחרונה הייתי פוטר אותך מההתעבות, ניצחת!

התערבות אחד המפחידות:

נכנסים 4 חברים למסעדה

המטרה שכולם אוכלים מה שבא להם

מזמינים חשבון ו3 יוצאים

אני האחרון שיוצא, בלי לשלם.

אם אני נתפס, אני משלם על הכל וחוטף את הבושה

אם מצליח לצאת, הם נכנסים, מתוודים למלצר, משלמים לו ומשלמים לי סכום דומה

הם יצאו, נישארתי מול השולחן והחשבון, הוצאתי ארנק כאילו אני משלם ואז משחק אותה מדבר בטלפון ויוצא

750 שח הרווחתי , זה היה בג׳ירף

כן, אכלנו טוב...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
ערן מי זה החברים האלה שלך שנותנים לך על דברים כאלה 3 קילו מרשרשים, אני מוכן לרוץ בעירום במרכב העיר תמורת הסכום הזה :shock:

אני מצטרף לרוץ גם בעירום אבל מוסיף כתר של נסיכה על הראש;)

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

"למה אתה לא מוריד את הכתר ?.."

" כי אני נסיכה אמיתית :wink: "

אוי הרגת אותי עכשיו! :lol:

אבל האמת, סססס-אמא של כולכם. בגללכם ישבתי עכשיו חצי שעה לראות סרטונים של אנשים אוכלים ושותים דברים מופרעים ביוטיוב. אני אומר לכם, היוטיוב הזה וויל בי די אנד אוף מי...

הנה מישהו אוכל ביס קטן מהפלפל הכי חריף בעולם (מומלץ לצפות עד הסוף):

http://www.youtube.com/watch?v=1tRq8ExAHzk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ערן מי זה החברים האלה שלך שנותנים לך על דברים כאלה 3 קילו מרשרשים, אני מוכן לרוץ בעירום במרכב העיר תמורת הסכום הזה :shock:

אני גם מוכן לפגוש את הבוס שלי.

אני מוכן לרוץ ערום ועם כתר של נסיכה (לאו דווקא על הראש) במשרד של הבוס שלי...

אבל לא בשביל 3 אלף. בשביל 3 קילו.

ערן, קרעת אותי פה! :lol:

אני לא נוהג להתערב על שטויות. רק פעם אחת התערבתי בתיכון שאוכל לשתות בקבוק ליטר וחצי קולה בשלוק, על כלום.

ניצחתי.

לא חוזר על זה שוב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני לא נוהג להתערב על שטויות. רק פעם אחת התערבתי בתיכון שאוכל לשתות בקבוק ליטר וחצי קולה בשלוק, על כלום.

ניצחתי.

אחי הגדול יכול לשתות בקבוק שלם של כל סוג של שתיה קלה,רצוף,בלי שום "תקלות\תופעות לוואי" לאחר מכן :)

שאלתי פעם איזה רופא ונאמר לי שיש אנשים שמרגישים בגרון\בלוטות הטעם\חרטא אחרת רק כשמסיימים לשתות.

הוא (אחי) פעם הגדיל לטעום פעם אחת קרטון של ספרינג עגבניות (הקטנים שמוכרים בסופר,של 1 ליטר) (כן,יש דבר כזה),גמע 3/4 קרטון ופלט "איזה מגעיל,מי קנה את זה?" :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

וואלה, לא יודע, לי היו כאבי בטן תופת מהסיפור הזה.

עם מים אגב אין לי בעייה, כנראה שגם לא עם מיץ למרות שלא ניסיתי.

בטירונות במדבר, הייתי צמא, אז הורדתי את כל המימייה שלי פעם אחת. 5 דקות אחרי זה, קראו לכולם, ואמרו לנו לשתות מימייה שלמה... אני הייתי היחיד ששאל "מה, שוב?!" ובין הבודדים שהצליח להוריד מימייה שלמה (היחיד שהצליח להוריד 2...)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני גם מוכן לפגוש את הבוס שלי.

אתם יותר זולים ממהגרי עבודה דרומיים :lol: ,

אני מוכן לתת 3K לכל אחד מכם שיעשה זאת . אני למשל הייתי דורש מינימום 30K + ביטוח שיניים על העבודה הזו,

תמורת עשירייה נוספת הייתי מצרף בונוס : ריקוד הגאנגם סטייל בכיכר העיר

תזרקו לי עוד עשירייה ואני מצרף איתי גם מהגר עבודה דרומי ערום לריקוד.

Gn'f'R

פורסם

אני מוכן לתת 3K לכל אחד מכם שיעשה זאת .

אני מריח התערבות?! :lol:

6. במסעדה התערבנו עם חבר אם הוא מצליח לשתות 5 קעריות של רטבים נטו, אחד אחרי השני, עם קש!

זה התחלק ל-4 קעריות עם רוטב ויניגרט + 1 עם רוטב אלף האיים. אם הוא מצליח כל אחד שם 5 שקלים (בערך 10 אנשים)

ואם לא הוא מביא לכל אחד 5 שקלים. זה צולם אבל יצא לא טוב. הקמצן הזה שתה 4 ויניגרט יחסית מהר אבל דווקא באלף האיים

הוא נשבר! אחרי זה הוא הקיא את כל מה שאכל באיזה 100 ומשהו שקל כולל עוגת תפוחים בגודל חצי שקל שעלתה שם 40 שקלים!!!

קיבלנו אנחנו וגם המלצריות הצגה חינם חחח ובגלל שהוא הקיא את הנשמה ויתרנו לו על החוב :wink:

7. בשיעור ערבית בחטיבה, התערבנו כמה פעמים בשיעור אחד המורה אומרת ששש... (שקט). יצא כמה מאות פעמים!

8. בטירונות (זיקים) בשבוע הראשון היו לנו מים ממש קפואים, בחוץ בלילה היה קפוא ומתוך מחלקה של 60 איש אף אחד לא התקלח.

חבר שלי מהאוהל אמר שאם אני נכנס הוא שומר בלילה במקומי. מתאים לי! עכשיו כדי להזדרז (בכל זאת טירונות ואין הרבה זמן)

רצתי ערום עם ה-M16 שלי (הרובה כן...) ומגבת על הכתף ישר מהאוהל למקלחות מרחק של 30-35 מטרים.

בריצה חזור אני נתקל ב-מ"מ. חשבתי זהו, אני גמור. הוא ממש התעצבן, אבל ממש! צורח לי "בוא הנה חייל!!!" אני ניגש אליו בריצה. לא שכחת משהו חייל? ישר אני מצדיע! הוא מיד עוד יותר מתחרפן... "משהו אחר!!!" אני: אהה הבגדים, חשבתי יהיה יותר מהר ככה... ואז תוך כדי המשפט אני מבין מה שכחתי, את הנשק. קיבלתי שעה או שעתיים ביציאה והוא זכר את השם שלי עד סוף הטירונות. העיקר ניצחתי בהתערבות 8)

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...