Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

אני חדש פה אז אם אני עובר על חוקי הפורום או משו דומה תסלחו לי :wink:

אני מתלבט בקניית רכב חדש בין הקיה ריו שיתרונותיה הם 7 שנות אחריות ואחזקה זולה יותר לבין הסיאט שיתרונותיה הם תא מטען קצת יותר גדול וגב של פולקסוואגן

מה אתם אומרים ?

פורסם

למה אתה מתכוון גב של פוולסוגן?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם יהיה מכות יגיעו מלא אנשים בואגיות ויהיה מעניין :lol:

בכל מקרה שני רכבים שונים בתכלית, זה תלוי בדרישות שלך מהרכב.

פורסם

כמו שאמרו - שתי כלי רכב ממש ממש ממש שונים, מאוד תלוי במה אתה מחפש ומה חשוב לך (צריכת דלק ? אמינות ? )

נשמע שאתה נוטה לריו ידנית, למדתי על אחת כזאת - רכב נחמד.

פורסם

למה שונים בתכלית? הם מאותה קטגורייה.

לטעמי הריו עדיפה על פני האיביזה בכל פרמטר למעט העיצוב המוצלח של האיביזה והביצועים עם מנוע ה 1.2TSI.

אגב, אני לא רואה בגב של פולקסווגן שום יתרון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם מפריע לך עניין הבאגז אז לך על הסיאט אבל אם זה משהו שלא קריטי מבחינתך אז הייתי הולך על הקיה ריו - נחשבת אכותית יותר וגם כמו שכתבת בעצמך יש את עניין האחריות הארוכה יותר

פורסם

אני בכלל בספק אם תא המטען של האיביזה גדול יותר משל הריו. הריו החדשה אצלי 3 ימים:-D ולדעתי היא חבילה משתלמת יותר מהאיביזה, מה גם שהיא במבצע עכשיו, אבל כמו שאמרו לפני - בסופו של דבר זה תלוי מה אתה מחפש.

פורסם

עיצוב זה עניין של טעם,אך בגירסה האוטומטית הריו לדעתי מובילה בתחום הפנים,הדש בורד רך והשילוב צבעים בז/ שחור לדעתי עדיף מהשחור שיש בסיאט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין מה להתווכח לדעתי, הסיאט הרבה יותר יפה מבחוץ ואם מדברים על הדגם 1.2TSI הביצועים גם יותר טובים, אבל מבפנים נורא משעממת והייתי מעדיף את הריו.

פורסם
אין מה להתווכח לדעתי, הסיאט הרבה יותר יפה מבחוץ ואם מדברים על הדגם 1.2TSI הביצועים גם יותר טובים, אבל מבפנים נורא משעממת והייתי מעדיף את הריו.

הוא מדבר על הדגם של סיאט במבצע... לא TSI

למרות שאני בעלים של איביזה היתי חושב על הריו, רק בגלל המחיר האטרקטיבי שיש עליה עכשיו ושהיא פחות המונית.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

אם מדובר על איביזה בעלת מנוע ה 1.4 הותיק - אני לא רואה כאן שום יתרון לאיביזה, אפילו הייתי אומר שיש נוק-אווט לקיה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...