Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים צהריים טובים . אשמח לייעוץ שיעזור לי לקבל החלטה . הייתי באולם התצוגה של פיאט בתל אביב וננעלתי על שני רכבים. ( אני מתכוון לקנות גיר רגיל בלבד) . האופציה הראשונה פיאט פונטו איבו. למה כן? קומפקטי , חסכוני , צעיר , נח. למה לא? מגיע רק עם טאסות , ריפוד סקאי פשוט , בלי פנסי ערפל. האפשרות השניה פיאט קיובו . למה כן? ריפוד נח ונעים לעין , מרווח מאד , מאובזר , פנסי ערפל , מגנזיום, גגון. למה לא? כרווק אולי קצת גדול מדי . מה דעתכם ( או כמו שחיים הכט נוהג לומר: ״ ומה אתם ... הייתם עושים?..״)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

דווקא קיובו עם דיזל יכולה להיות אופצייה מאוד מעניינת וחסכונית. לא יודע לגבי טרנספורמציה של הסלון, אבל אם ניתן להפוך משטח טעינה לשטוח זה יכול להיות מאוד פרקטי למשפחה (מצד השני אתה רווק אז להעביר ציוד או תכולת דירה רגישה שאתה לא סומך על הסבלים).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אלה שתי מכוניות שונות לגמרי, לצרכים שונים. לפי מה שאתה מתאר, הפונטו איבו יותר מתאימה...

ד"א, קיובו עם ג'נטים מגנזיום זה לא משהו מרשים בעיני :) לא נראה לי שיקול רציני.

פורסם
פיאט קיובו . למה כן? ריפוד נח ונעים לעין , מרווח מאד , מאובזר , פנסי ערפל , מגנזיום, גגון. למה לא? כרווק אולי קצת גדול מדי .

רווק עם רכב מסחרי קטן שקנה אותו מכספו (כלומר, לא הכריחו אותו לקחת אותו מהעבודה)?

זה turn off כמעט כמו רווק שגר עם ההורים.

לך על הפונטו, אלא אם אתה מתכנן להמשיך לישון באלכסון...

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

גנטים מגנזיום לא עושים עלי רושם, כנ"ל ריפוד ופנסי ערפל.

הייתי קונה את הקויבו, כי היא יותר פרקטית, יותר נוחה ויותר מרווחת.

מה יחשבו עלי ואיך זה יראה כלפי חוץ - ממש , אבל ממש לא מעניין אותי.

פורסם

:shock:

אצלי בכלל הרכב הראשון היה דובלו

גם אני הייתי אתמול באולם של פיאט והיובו מצאה חן בעיני בכלל המרווח,תא מטען מאוד נוח להעמסה,ישיבה גבוהה,מאחור ללא ספק המושבים של פונטו עדיפים אך כמה אתה מסיע מאחור?

הבעיה שיכול להיות שהיא תהיה חלשה יחסית, כמעט 200 קילו יותר מהאיבו,פחות בטיחותית.

אם פער הכוחות לא מאוד מורגש,אישית הייתי הולך על הקיובו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קיובו בלי ספק, הרבה יותר "אוטו" מהפונטו.

מי שלא נאה לה המראה הטנדרי שתלך, זה מבחן טוב לכמה כסף תיאלץ לבזבז על אביזרים חסרי תוחלת בהמשך החיים איתה :-D

הקיובו היא מועמדת רצינית להחליף את הרומסטר שלי (רק שאצלי כבר יש ערימת ילדים...).

פורסם

אמרו כאן עד לפני כמה שנים שסטיישין זה רק לאינסטלטורים ושיפוצניקים...

המבנה של קיובו/רומסטר/C3 פיקאסו זה סוג של גירסת סטיישן למכונית סופר מיני, רק עם יותר מרווח, תוך שמירה על מימד אורך קצר מאוד.

פורסם
קיובו בלי ספק, הרבה יותר "אוטו" מהפונטו.

מי שלא נאה לה המראה הטנדרי שתלך, זה מבחן טוב לכמה כסף תיאלץ לבזבז על אביזרים חסרי תוחלת בהמשך החיים איתה :-D

הקיובו היא מועמדת רצינית להחליף את הרומסטר שלי (רק שאצלי כבר יש ערימת ילדים...).

אבל זו בדיוק הטענה!

רכב כזה לבעל משפחה זה מתבקש, הרבה יותר שימושי/יעיל מרכב סופי מיני סטנדרטי.

רכב כזה לרווק שנוהג בו לבד זה מוזר/ביזארי.

על פי ההגיון הזה, קח כל דייט חדש שלך למסעדת פועלים סטנדרטית באיזור התעשיה, לבש את הגינס שקיבלת מהבן דוד לפני עשור כי הוא מאס בו (או טוב מזה, את הטרייניג שאתה ישן בו) ותקנחו בארטיק קרח מהמכולת.

יש שלבים בחיים/בזוגיות שהתנהלות שכזו מתאימה ונכונה, יש שלבים בחיים שלקנות פיאט קיובו זה המהלך הנכון, לדעתי לרווק זה מהלך מוזר משהו.

אבל לפגוש רווקה שבחרה לנהוג בקיובו :lol:

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

אני לא מסכים איתך הקיובו חיצונית ניראית הרבה יותר מושכת וצעירה מהפיורינו,הפיורינו ניראה רכב עבודה,הקיובו בצבע זועק כמו ירוק במיוחד בגירסה המפוארת ניראה כמו רכב צעיר מאוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

על פי ההגיון הזה, קח כל דייט חדש שלך למסעדת פועלים סטנדרטית באיזור התעשיה, לבש את הגינס שקיבלת מהבן דוד לפני עשור כי הוא מאס בו (או טוב מזה, את הטרייניג שאתה ישן בו) ותקנחו בארטיק קרח מהמכולת.

שי

אני לא ממש מבין את ההקבלה הזו.

דייט זה דייט ואוטו זה אוטו.

האוטו אמור קודם כל לשמש אותך ביום יום (וביום יום אתה לובש ג'ינס מבן דוד ואוכל במסעדת פועלים) ולעשות רושם על מישהו/מישהי זה תפקיד משני מאוד.

כל אחד יכול להרשות לעצמו להחזיק הרבה סוגי בגדים, ולהתחבש בהתאם לנסיבות. רכב לעומת זאת רובינו מחזקים רק אחר, ולכן נראה לי ממש משונה לבחור אותו לפי מה שתחשוב עלי בחורה בדייט.

כשיוצאים לטיול עם 4 חברים הקיובו יותר נוח. כשצריכים להעביר רהיטים מאיקה הקיובו מתסדר עם זה בקלות, הפונטו לא. ועוד הרבה מאוד שימושים ומשימות, שגם רווק צריך מדי פעם.

מכוניות כמו פונטו יש מיליונים על הכביש, כולן דומות אחת לשנייה. פונטו זה רק 4 גלגלים, ללא שום ערך מוסף.

קיובו בצבע שונה מלבן נראית הרבה יותר מיוחד.

פורסם

תודה לעונים עד כה. ארחיב מעט ואסביר . אני אחד שאוהב את כל ה״גאגאטים״ כמו פנסי ערפל, מגנזיום וכיו״ב . וכשאני קונה רכב חדש אני רוצה לקנות רכב מאובזר. עד לאחרונה פיאט אכן מכרו גרסה מיוחדת לפונטו איבו שכללה איבזור מלא כולל גג פנורמי , סאנרוף, כסאות ספורט. המבצע נגמר ובאופן הזוי בזמן שבכל יבואן רכב אחר מוכרים רכבים מאובזרים כסטנדרט ,בפיאט אין בכלל רכבים מאובזרים למעט הקיובו . באולם תצוגה יש אמנם פיאט פונטו איבו אחת גיר רגיל ואחת אוטומטית אך שניהם לא מאובזרים אפילו ואין אפשרות לרכוש אותם מאובזרים. הם באים עם ריפוד מביש אפשר לומר , טאסות ומלבד שכלולים חשמלים רגילים שבאים עם כל רכב חדש אין כל אבזור. הקיובו לעומת זאת נמכרת עם ריפוד נח יפיפיה , מגנזיום , פנסי ערפל ומבחר צבעים גדול . אגב למקרה שתהיתם הפונטו איבו נמכרת כרגע רק בצבע שחור או לבן ( הזוי לחלוטין עד מביש). פשוט כי זה מה שיש במלאי.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אם חשבת לקנות קובו רק בשביל לקבל ג'נטים ושאר איבזור שלא קיים בפונטו, אז קנה סופר מיני אחרת, שמגיעה יותר מאובזרת בגירסה הבסיסית. רובן לא פחות טובות מפונטו.

מההודעה הראשונה הבנתי שאתה מתלבט בין שתי צורות מרכב.

• תוכן חדש...