Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החברה הייתה ונכשלה..והיא אשכרה ישבה יומיים לפני ולמדה את החוברת שנתנו להם.

לטענתה לכחצי מהשאלות לא היתה תשובה בחוברת שחולקה/לא דיברו על הנושא בשיעורים.

אז איך אפשר לעבור את זה? האמת שאני לא זוכר שעשיתי אי פעם, בטח שלא מבחן, ובטח שלא אחד מכשיל.

פורסם

זה בדיוק כמו תאוריה, רק עם קורס לפני. שתחפש חוברת לימוד תאוריה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

איך אפשר להכשל, באמת שאני לא מבין.

האמת שהיא צודקת בטענות שלה. גם אצלנו, המרצה לא עבר בכלל על תמרורים ורוב שאר נושאי המבחן.

אני לא למדתי לפני המבחן, אבל מומלץ לעבור על תמרורים.

פורסם

אני לא חושב שמישהו אצלינו נכשל, המרצה דאג לסייע לבחור את התשובות הנכונות. "יאללה יום שישי, רוצים ללכת הביתה, 10 זה ג".

בל מקרה די סבלתי. לתאוריה לא ממש למדתי וסתם עברתי אותה. פתאום מצאתי את עצמי מחזיק ברישיון יותר מחמש שנים ומגיע לרענון (משכתי את זה).

במקום לגרות את המוח, לעשות סימולציות עם מצבים ולספר על תאונות וטעויות, עברו איתנו על תאוריה ומה הגובה של מטען שאפשר לקשור על הגג. זה קצת הפתיע והגיש בזבוז זמן. פעמיים 6 שעות בימי שישי...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

להיכשל?!

כשאני עברתי את הבדיחה הזו, המרצה היה עובר בין הנבחנים, ואומר להם: 10 זה ג', 12 זה א', וכולי וכולי.

פשוט בדיחה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אפרופו רענון, שמעתי ברדיו, בתוכנית של שמעון פרנס, "עונג שישי" על מישהו בשם אורי צחי, שמעביר את ההדרכות האלה. מבדיקה ביוטיוב, נראה שהבן אדם פשוט משקיע, ובא מתוך שליחות. אני חושב שהסיפור שלו מאוד מעניין.

מסתבר שיש את זה פה. בתוכנית של 30/11. בערך בדקה האחת עשרה. תהנו.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
להיכשל?!

כשאני עברתי את הבדיחה הזו, המרצה היה עובר בין הנבחנים, ואומר להם: 10 זה ג', 12 זה א', וכולי וכולי.

פשוט בדיחה.

אז אני מבין שאצלינו המרצה היה יחסית קשוח, שאנשים החזירו את המיבחן הוא היה מיסתכל ואומר תנסה שוב את 9 ו 12, הוא חזר על זה כמה פעמים לכל נבחן שטעה עד שכולם עברו

פורסם

שאלה אמיתית, על הרישיון שלי כתוב תוקף עד ל2014. (הוצאתי אני חושב ב2007).

אני חייב לעשות את הרענון עד ל2014 או ברגע ששולחים לי את העניין בדואר?

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

עשיתי את הקורס במסגרת הצבא, רוב הקורס היה מורכב מנהגים. היו גם כמה נדחפים לא קשורים (כמוני) ובין הנדחפים הייתה גם קצינה.

בסוף המבחן הבחור שהעביר את הקורס קרא לי ולקצינה, נתן לנו את התשובות של המבחן, וביקש שנבדוק את המבחנים.

יצא לי לבדוק את המבחן של עצמי..

בסוף הסתבר שהמרצה הוא רס"ר משמעת לשעבר, וזיהה את שרוך ההדרכה שלי.

מכל המבחנים שנבדקו, היה רק מבחן אחד שהיה צריך להכשל, בגלל תשובה לא נכונה אחת מעל המותר. המרצה העביר את המבחן הזה בסוף.

נראה לי באמת לא אפשרי להכשל..

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

זה המבחן הכי בזוי שעושים במדינה הזו לדעתי, מעבר לכך שהשאלות שהיו בחוברת - התשובות שהיו לי על הדף היו שונות במקצת מה שאומר שאתה צריך טיפה להיות הגיוני בשביל לדעת את התשובות, חצי מהמבבחן לא היה על מה שלמדתי בכלל, רובן שאלות הגיון, והכי מצחיק שעוד משלמים בשביל זה 220 ש"ח.

שלא נדבר על הרשיון שאתה צריך לחדש שזה עוד 417 ש"ח.

פשוט בזיון.

אה וכן, זה המבחן הכי קל ושטותי שיצא לי להתקל בו..אל תלחץ, תחזור טיפה על השאלות בשיעור ותקשיב לה כי יש חוקים שהשתנו / התווספו קצת מאז שהוצאת רשיון.

Opel Adam S 2017

פורסם

ביזיון זו ההגדרה הכי מדוייקת שאני יכול לחשוב עליה. בזבוז יום עבודה, בזבוז עלות הקורס, פשוט בזבוז מיותר לחלוטין.

אני שמח שהייתי צריך לעבור את זה רק בגלל שהייתי צריך לחדש רישיון ולא כי הצטברו לי נקודות, אם כי הייתי מעדיף שייקחו את המבחן האדיוטי הזה וידחפו אותו למקום שהשמש לא זורחת יותר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...