Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשברה לי התושבת, הייתה לי במשך 3 שנים תושבת פשוטה שקניתי בתחנת דלק, רק שהיום היא עולה 100 שקל.

מישהו יודע איפה אפשר לקנות תושבת פשוטה שמתאימה לאייפון 4?

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני קניתי את זו לפני כמה חודשים. זו בהחלט הזרוע הטובה ביותר שהייתה לי עד היום, והיו לי הרבה.

יש לך גם את זה ואת זה, אבל את 2 האחרונות לא ניסיתי.

הזמנתי אחת מהן

נקווה שתהיה בסדר.

פורסם
תושבת נורמלית ? או מהסוג שלוקח לך כמה ימים להבין איך להרכיב, ואתה צריך להגיד תודה אם זה לא נשבר בדרך ?

הרכבה פשוטה מאוד ,תושבת לא התנתקה מהשימשה גם בימים חמים מאוד .

בינתיים תקין במשך 3 חודשים .

למוצר מצורף מיני תושבת להתקנה בין תריסי המזגן (לא מומלץ).

לא יודע לומר לך אם זה הכי איכותי ,כי לא היו לי אחרים להשוואה ,אבל בשביל המחיר ששילמתי ,בינתיים איך אומרים :

"זה פ'סדר"

בברכה

מוטי

פורסם
הרכבה פשוטה מאוד ,תושבת לא התנתקה מהשימשה גם בימים חמים מאוד .

בינתיים תקין במשך 3 חודשים .

למוצר מצורף מיני תושבת להתקנה בין תריסי המזגן (לא מומלץ).

לא יודע לומר לך אם זה הכי איכותי ,כי לא היו לי אחרים להשוואה ,אבל בשביל המחיר ששילמתי ,בינתיים איך אומרים :

"זה פ'סדר"

בברכה

מוטי

צריך למרוח רוק או משהו על השמשה לפני שמדביקים את זה?

פורסם
צריך למרוח רוק או משהו על השמשה לפני שמדביקים את זה?

ממש לא ! ישנו מעין מנוף הסטה שגורם לוואקום חזק .נגמר עידן הרוק :wink:

ברכה

מוטי

פורסם
ממש לא ! ישנו מעין מנוף הסטה שגורם לוואקום חזק .נגמר עידן הרוק :wink:

ברכה

מוטי

קניתי את זו:

http://www.ebay.com/itm/Universal-Clip-On-Car-Mount-Holder-Bracket-for-Samsung-I9100-GPS-MP4-iPhone-4S-5-/140863931446?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item20cc250436

היא באותו סגנון ?

זה מיועד לדשבורד או לשמשה?

פורסם

תקשיבו, אני רואה את עצמי קצת כ"מומחה" לתושבות למכשירים סלולריים, אני יודע בדיוק מה לבדוק, מה מעצבן, מה לא נתפס לשמשה ומה חשוב לבחור כשקונים תושבת. עברתי הרבה תושבות שהוזמנו באיביי, בכל אחת שהזמנתי הייתה בעייה אחרת. אני יכול להגיד לכם בלב שלם שזו התושבת הטובה ביותר שקניתי עד עכשיו, אני משתמש כה כבר כארבעה חודשים ולא מצאתי בה בעיה אחת.

הנה כמה בעיות שיש בתושבות לטלפונים ואין בתושבת שהמלצתי עליה:

1. וואקום לא חזק מספיק - גורם לנפילת התושבת מהשמשה.

2. וואקום שנחלש אחרי שהייה בשמש - אומנם בקיץ אחרי שמש ישירה הוואקום קצת נחלש, אבל אחרי נסיעה של כמה דקות שהרכב מתקרר הוואקום נהיה כמו חדש. בכל מקרה, שלא כמו בתושבות אחרות, לא צריך להוציא מהשמשה ולהדביק שוב, אחרי כמה דקות זה מסתדר לבד.

3. בזמן נהיגה התושבת מתנדנדת או זזה - נגרם בד"כ בגלל זרוע תושבת ארוכה מדי, כמה שהזרוע יותר ארוכה ככה היא תתנדנד יותר. לכן עדיף תושבת עם זרוע כמה שיותר קצרה.

4. היכולת להניח את הטלפון במצב אופקי או אנכי.

5. התושבת עושה רעש בזמן נהיגה - קרקושים בזמן נהיגה מחלקי הפלסטיק.

6. הנחת הטלפון בעריסה - בהרבה מהתופסנים של המכשירים יש ספוג שתופס את המכשיר, לא תמיד הוא אכן תופס ולפעמים הספוג מתקלף כתוצאה מהכנסה והוצאה של המכשיר.

פורסם
תקשיבו, אני רואה את עצמי קצת כ"מומחה" לתושבות למכשירים סלולריים, אני יודע בדיוק מה לבדוק, מה מעצבן, מה לא נתפס לשמשה ומה חשוב לבחור כשקונים תושבת. עברתי הרבה תושבות שהוזמנו באיביי, בכל אחת שהזמנתי הייתה בעייה אחרת. אני יכול להגיד לכם בלב שלם שזו התושבת הטובה ביותר שקניתי עד עכשיו, אני משתמש כה כבר כארבעה חודשים ולא מצאתי בה בעיה אחת.

הנה כמה בעיות שיש בתושבות לטלפונים ואין בתושבת שהמלצתי עליה:

1. וואקום לא חזק מספיק - גורם לנפילת התושבת מהשמשה.

2. וואקום שנחלש אחרי שהייה בשמש - אומנם בקיץ אחרי שמש ישירה הוואקום קצת נחלש, אבל אחרי נסיעה של כמה דקות שהרכב מתקרר הוואקום נהיה כמו חדש. בכל מקרה, שלא כמו בתושבות אחרות, לא צריך להוציא מהשמשה ולהדביק שוב, אחרי כמה דקות זה מסתדר לבד.

3. בזמן נהיגה התושבת מתנדנדת או זזה - נגרם בד"כ בגלל זרוע תושבת ארוכה מדי, כמה שהזרוע יותר ארוכה ככה היא תתנדנד יותר. לכן עדיף תושבת עם זרוע כמה שיותר קצרה.

4. היכולת להניח את הטלפון במצב אופקי או אנכי.

5. התושבת עושה רעש בזמן נהיגה - קרקושים בזמן נהיגה מחלקי הפלסטיק.

6. הנחת הטלפון בעריסה - בהרבה מהתופסנים של המכשירים יש ספוג שתופס את המכשיר, לא תמיד הוא אכן תופס ולפעמים הספוג מתקלף כתוצאה מהכנסה והוצאה של המכשיר.

התושבת שלך מאפשרת כיוון האייפון במצב אנכי ולא רק אופקי ?

כבר הזמנתי את זאת, מה דעתך ?

קישור: http://www.ebay.com/itm/Universal-Clip-On-Car-Mount-Holder-Bracket-for-Samsung-I9100-GPS-MP4-iPhone-4S-5-/140863931446?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item20cc250436

פורסם

אהלן,

כן, את שלי אפשר לכוון לשני המצבים ונראה לי שגם את שלך, במוצר שהזמנת יש בורג כיוון שאחרי שאתה מסובב את הזרוע למצב אופקי או אנכי אתה נועל את הבורג.

פורסם

האמת זה מצחיק, עברתי כמה וכמה תושבות בחיי, יקרות ונחשבות יותר ופחות. בסוף הכי טובה שקניתי זה משהו שמצאתי באייס בסביבות ה-50 ש"ח. תושבת אוניברסלית שעברה איתי כבר שלושה מכשירים, החל מה-3GS ועד לאייפון 5.

• תוכן חדש...