Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין שאתה מעוניין רק באנדרואיד אבל אני לא חושב שיש כרגע מכשיר אנדרואיד שיודע לעשות את מה שאתה רוצה.

הייתי בחו"ל שבוע ולקחתי איתי את הנקסוס 7 ואת האייפד 3. כמה מסקנות:

1. אל תקנה אייפד בלי GSM, כי אין לו GPS וזה מונע אפשרות לנווט גם אם אתה מחובר עם tethering.

2. לקריאת PDF-ים, שום דבר לא מתקרב לאייפד.

3. לקריאות ebooks, דפי אינטרנט או אימיילים, שבעה אינץ' הוא גודל הרבה יותר טוב ונוח.

4. ליצירת תוכן (עריכת מסמכים וכו'), אין משהו שיכול להחליף אייפד עם מקלדת (חוץ מsurface אבל לו יש בעיות אחרות).

לiOS יש אפליקציות תוכן טובות, אני לא בטוח שזה המצב גם באנדרואיד.

5. אנדרואיד\iOS - זה לא באמת משנה. אני מעדיף אנדרואיד בברור עקב אפליקציות גוגל עדיפות (יוטיוב, נגיד?) ואינטגרציה עדיפה עם שירותי גוגל ובכלל מערכת נוחה וזורמת יותר, אבל הייתי יכול להסתדר עם שתיהן בשביל לקבל את החומרה הנכונה. בסופו של דבר את רוב הזמן אני מבלה בקריאה\צפיה ולא בשימוש במערכת עצמה.

כלומר, אני מעדיף אייפד עם iOS מאשר גלקסי טאב 2 עם אנדרואיד.

6. טאבלט 7" וטאבלט 10" משלימים - לא מחליפים - זה את זה.

אם אתה מתעקש על אנדרואיד (ואני יכול להבין למה), שתי האופציות הסבירות היחידות כרגע הן הנקסוס 10 (מכשיר מדהים ואני זומם להשיג אחד, אבל אין לו סלולר והform factor שלו קצת פחות טוב מהאייפד לקריאה - הוא צר וארוך יותר) והאסוס TF700T (כמעט תחליף לפטופ, המקלדת שלו גאונית, אבל המסך נחות לעומת הנקסוס 10\אייפד ואין לו סלולר והוא לא nexus, והמקלדת עולה עוד 150 דולר).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...