Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי BMW e46 318i שנת 2000.

-בהנעה ראשונה המנוי רועד ולאחר 2 דקות חוזר לעבוד רגיל (אין שום מנורה שמראה על תקלה)

-בריחת מים,בעיה מאוד מוזרה,הוחלף פלאנג אחורי+משוואת מים,לאחר בדיקת וואקום,המד יציב לאורך 15 שעה!

הוחלף פקק ונעשת בדיקה ויזואלית לנזילות!(אין שום נזילה בשום מקום) אבל כל יום-יומיים יש חוסר של מים!!!

אף אחד לא יודע מה הבעיה?

האם יש קשר בין רעידת מנוע יעלמות מים?!?

(ניתן לשאר שהמים חודרים לראש מנוע???(למרות שאין שום מנורת שדולקת?)

תעזרו בבקשה?

פורסם

קודם כל, שים לב לא לכתוב בפורום עם סימני קריאה וסימני שאלה איפה שלא צריך, בשביל זה יש את הפסיק (,) אחרת ימחקו לך את ההודעות.

בקשר להעלמות של המים, בדקו לך את הפקק של הרדיאטור?

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

כן,הפקק הוחלף לחדש.

ושוב פעם בוצע בדיקת לחץ למערכת קירור לאורך 10/15 דקות,המערכת עומדת בלחץ ולא מראה סימני בריחה.

פורסם

איך עשו בדיקת לחץ אחרי שהחליפו את הפקק? (אני מתכוון לפקק של המילוי מים).

כמדומני בדיקת לחץ עושים דרך איפה שממלאים את המים (אני לא יודע איך זה עובד ברכב שלך), ולא ניתן לבדוק כשהפקק סגור.

עשו לך בדיקת לחץ הפוך?

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

הייתה נזילה בפלאנג האחורי,לאחר שהוזמן החלק והוחלף,ביצעו בדיקת לחץ (פקק ישן) ועדיין המערכת עמדה בלחץ ללא שום נזילות או ירידת לחץ.

לאחר יומיים,בדקתי את המים והיה חוסר,הוספתי.לאחר יומיים בדקתי שום פעם ושוב פעם הוספתי.

הגעתי למוסך,נעשת בדיקת לחץ נוספת,המערכת אטומה ללא שום נזילות או ירידת לחץ.הוחלף פקק חדש.

לאחר יומיים,בדיקה נוספת ושוב חוסר מים.

אינני מבין איך זה הגיוני שאין שום נזילה ואין שום סימני מים מתחת לרכב ועדיין יש חוסר מים די רצינית (עד חצי ליטר מים)

-המוסכניק בחור אמין ובבעלות גם רכב מסוג שלי,הוא חושד שמדובר על בריחת מים לראש מנוע או מנוע עצמו,בגלל שיש רעידות בתחילת ההנעה ראשונית (לאחר כמה דקות עוברת הרעידה) האם יש קשר כל שהוא?

-חשבתי שאולי מדובר על חימום עצמו שנימצא מאחורי המנוע בתוך הדש בורד,אבל אין שום סימני מים על השטיחים בסלון וגם לאחר החלפת הפלאנג נעלם ריח של מי קירור מהסלון.

פורסם

היתה לי בעיה דומה בקסנטיה...

הבעיה היתה חדירה של מיים למנוע אחרי עמידה של מס שעות. הרעידות היו בעצם עבודה לא עגולה של המנוע בגלל המים.

תוכל לדעת אם אכן לפי מצב הפלגים.

• תוכן חדש...