Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרות לקיחת רכב לטסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא אמיתי.
זה כן אמיתי.

קצת סובלנות כלפי דברים חדשים ושונים לא תזיק לאיש.

אני משתמש בשירות כזה כבר 7 שנים, את אריה אני מכיר דרך אמי שמכירה אותו עוד 5-6 שנים אחורה.

ולהעביר את הרכב לוקח יותר מ20 דקות. לנסוע למכון, לחכות בתור, לא תמיד לעבור על הפעם הראשונה, לתקן את הריג'קטים (קורה לפעמים, לא?), להגיע למקום העבודה, למצוא חנייה באמצע היום לפעמים לוקח יותר זמן.

(כמובן שדברים כאלה עדיף לעשות מפה לאוזן, ולא ללכת על מישהו שלא מכירים :roll:)

ממליץ בחום

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

צחוק צחוק, יש בזה משהו.

הבעייה שקשה לי להאמין שלמישהו שלא מוכר כלל, ייתנו את הרכב להעביר טסט.

מילא שיש שירות של יבואן הרכב (ששם בעצם גם לא מכירים אישית את מי שלוקח פיזית את הרכב, אבל אם זה ממקום מוסכם/ידוע - אז זה בסדר).

אז מה ההבדל בעצם ? (אני תוהה איתכם)

alfa 156 2.5.

פורסם

^ ההבדל:

כשאתה נותן למוסך היבואן את הרכב שלך אתה (ברוב המקרים) מקבל רכב חלופי, ובמקרה וקרה משהו שלא נדע שלא עלינו בן פורת יוסף אז אתה כבר יודע לאן תלך להתלונן ולהפוך שולחנות כי מישהו שפשף לך את הטמבון.

פה, לעומת זאת, אתה רואה רק אימייל ומספר טלפון. עד כמה שיהיה אמין ובעל ניסיון ונהדר אריה שאין לי איתו היכרות אישית ואיני יכול לחוות את דעתי עליו, ההודעה הראשונה והמעט מסתורית שלו היא שעושה לך את הריג'קט.

פורסם

התגובות קצת קשות, לא צריך לקטול את הבחור.

סה"כ הרעיון אחלה וכבר קיים בשוק כמו שנאמר לעיל.

לא מעט נהגים בוחרים לבצע את הרישוי השנתי בצורה הזאת.

אבל יש דרך. הביצוע של פותח השרשור לוקה בחסר.

אם מדובר בפנסיונר

(אדם מבוגר)
אז מצויין -

המלצה שלי - אם אין לך אתר אינטרנט - אתה לא קיים.

תפתח. תעלה כתובת (משרד או אפילו מקום מגורים...) תמונה, מספרי טלפון והמלצות מלקוחות עבר ובהצלחה.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בטסט ליין ירושלים, גם אם יש לך שירות כזה בחינם, לא שווה לעשות שמה טסט, אין מצב לעבור שמה בטסט ראשון, גם עם רכב שיצא עכשיו מהחברה.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

אמנם לא בארץ אבל גם אני לא מעביר את הרכב טסט בעצמי אלא המוסכניק שלי, זה אדיר האמת:

הוא מגיע אלי הביתה ולוקח את הרכב, נוסע למוסך ומוודא שמה שצריך להיות תקין אכן תקין, מעביר אותו טסט ומחזיר לי אותו הביתה.

זה טוב במיוחד עבור מי שיש לו רכב ״בעייתי״ כי המוסכניק דואג לכך:

לחבר יש X5 עם מערכת בלימה מקדימה שנלקחה מפורשה, היא בולמת מצויין אך לא עוברת טסט עקב שימוש במתאם, המוסכניק לקח ממנו את הרכב, התקין מערכת בלימה מקורית של X5, העביר טסט, החזיר את מערכת הבלימה שהוחלפה ושלום על ישראל (או הונג קונג במקרה הזה).

לחבר אחר עם חלונות מושחרים במיוחד הוא החליף חלונות ושמשה אחורית (כן, מה שקראתם), העביר טסט והחזיר את החלונות המשוחררים למקומם.

מאוד נוח ויעיל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...