Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות מה שרשמתי פה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=435806 ושבנוסף אתמול נשבר לי אחד הצירים של המסך (חלק מתכתי), רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב הנייד הזה של דל http://ksp.co.il/?store=kspnazarta&uin=16036

התקציב 5000 פלוס מינוס ומחיפושים המפרט כאן הוא הטוב ביותר שראיתי.

חשוב לי מחשב מהיר ושיהיה חזק גם עוד הרבה זמן כי אני לא מחליף כל יומיים מחשב נייד ובנוסף שירות טוב במידה ואצטרך.

השאלה היא האם יש דגם אחר שעדיף על הדגם הזה?

אשמח לתגובות.

פורסם

שירות טוב אומר לדעתי להתרחק מכל מי שמקבל שירות ממעבדות "טלדור" שזה אומר אייסר/פקרד בל/HP ועוד. למה? חפש הודעות שלי בפורום.

מכיוון שאתה מוכן לשלם עבור איכות ואמינות, אמליץ לך לשקול את סדרת ה- THINKPAD של לנובו. אני מקליד שורות אלו על T420 שבינתיים (שנה וחצי) מפגין אמינות מצויינת. השירות, אם תדרש לו, ניתן על ידי "מעבדות IBM" שמומלצות ברשת, וגם אני זכיתי לקבל מהם שירות יעיל ומהיר.

אופציה נוספת לשקול - אחד מהמחשבים מהסדרות המובילות של סמסונג, שהם גם איכותיים וגם מקבלים שירות מאותן מעבדות IBM.

:turn-l:
פורסם

המפרט של המחשב הקודם חזק עדיין יחסית להיום כי קניתי את המחשב הכי חזק לפני 5 שנים. עכשיו המחשב הזה עובד לאט, לא יודע האם זה בגלל שהוא בעצם לא חזק באמת או אולי משהו בו עייף. פירמוטים אני עושה כל הזמן כדי לחדש אותו.

בכל מקרה אני חושב שאני מבין למה אתה מתכוון בשאלה הזו אבל מאוד חשוב לי מחשב מהיר ושבגלל שהוא חזק חומרתית הוא יעמוד בהתעללות מצידי ויהיה חזק גם עוד כמה שנים (יחסית).

אני בגישה כזו שאם אני קונה משהו אז אני אקנה משהו טוב ולא רק בשביל לסגור פינה.

לגבי T420 הוא מרגיש לי חלש מידי למה שאני רוצה וכל המחשבים החזקים של לנובו ממש יקרים.

השירות של DELL נופלים מיחס לשירות של IBM?

לגבי סמסונג, ראיתי את הדגם הזה http://ksp.co.il/?uin=16361 שגם נראה טוב אבל קצת מבאס שהמסך לא FHD. לדגם כזה התכוונת?

תודה על התשובות.

פורסם

כי אני אגיד לך שהמפרט של המחשב הקודם שהיה לך, יחסית להיום הוא מחורבן ביותר,

כול מחשב היום ב-2000 שקל טוב פי כמה וכמה מהמחשב שהיה לך.

לא אומר לך מה צריך או לא צריך לעשות עם הכסף שלך, אבל אין צורך לקנות מחשב 4 ליבות עם 8 זיכרון ראם בשביל פעולות ווינדואס בסיסיות פלוס.

פורסם

הגיוני שמחשב מלפני 5 שנים לא יהיה שיא הטכנולוגיה אבל עדיין יש לו מעבד 2.5GHz וזכרון 4GByte 800MHz ובכל מקרה המטרה היא לשדרג למשהו טוב מהרבה שיחזיק הרבה זמן כולל כל השינויים העתידיים.

המחשב לצורך סרטים FHD, גלישה, תוכנות ומשחקים. למרות שאני לא איש משחקים, כשקניתי את המחשב הנוכחי שיחקתי עליו בהתחלה ואעשה זאת גם עם המחשב החדש.

בכל מקרה זה התקציב והמטרה לקנות את המחשב הטוב ביותר האפשרי.

פורסם

אני לא יודע לגבי השירות של DELL.

לי, ה- T420 לא מרגיש חלש, אבל הוא כבר דגם ישן.

נתתי את המלצתי על יצרנים ונותני שירות - לגבי מפרט ודגמים, ניתן למומחים ממני לדבר.

:turn-l:
פורסם

אהלן,

דבר ראשון, מה השימושים שלך במחשב? אינטרנט? משחקים? תוכנות כבדות? סרטי HD?

הדגם שהבאת הוא דגם INSPIRON שמיועד לשוק הביתי, הייתי ממליץ לך לפזול לכיוון הדגמים "העסקיים" כגון VOSTRO של DELL. בדגמים העסקיים יש דגש על איכות הרכבה ועמידות גבוהה יותר.

לגבי המפרט, שוב, המלצה שלי, הטכנולוגיה היו ממתקדמת כל כך מהר שעוד שנתיים שלוש יהיו פיצ'רים חדשים שלא יהיו במחשב הזה ואתה תרצה אותם. תקח מחשב עם מפרט קצת יותר "חלש" (חלש במרכאות, כי גם המחשב הזה יחזיק לך שנים בכיף), ז"א 4 ג'יגה זיכרון ו CORE I5 ותוסיף עוד סטיק זיכרון במידת הצורך, אולי ללא כרטיס מסך נוסף אם אין לך צורך בו וללא מערכת הפעלה אם יש לך מאיפה להתקין לבד.

בסופו של דבר תוכל לחסוך לדעתי בין 1000 - ל 1500 ש"ח. מה לגבי זה למשל:

http://www.notebookclub.co.il/products/dell%20sell%202012/vostro-3560-ba3210m.htm

פורסם

למיכו,

אתרום מנסיוני עם דל/ לנובו.

מה שהבאת בקישור בהודעת הפתיחה, האינספירון 7520 (ספיישל אדישן), הוא די מוצלח, כביכול "רמה" אחת מעל אינספירון הרגיל. הוא מגיע עם מסך מט, לתשומת ליבך. בעיניי זה פלוס ענק (מסך מט).

מה שלא מצא חן בעיניי במחשב שהבאת, זה הדיסק הקשיח שלו. מה זה הדבר הזה 5400 סל"ד? לדעתי צריך להיות 7200 סל"ד/ כונן SSD. לידיעתך- הרבה פעמים הכונן הקשיח מהווה צוואר בקבוק למחשב עצמו מבחינת הביצועים. אפשר להוציאו מהמחשב, באם תקנה אותו, ולשים במקומו כונן קשיח טוב יותר.

כיוונים אחרים:

יש לך את דל ווסטרו 3560. על פניו נראה מצויין, ומנסיון אישי גם בנוי היטב ועם רושם לעמידות גבוהה משמעותית ביחס לאינספירון הרגיל.

החסרונות? יש לו מקלדת לא מלאה, ז"א ללא מקשי הספרות שמימין. לשיקולך.

עוד חיסרון- רמקולים פשוטים יותר. באינספירון ספיישל אדישן הרמקולים ומערכת השמע הם של Skullcandy.

עוד כיוון- ופה אני משוחד, זה דל Latitude E6530 (יש לי כזה).

אחרי שתראה אותו בעיניים ותשתמש בו- רק אז תבין איכות מה היא. הסדרה של לטיטיוד (בדגש על תת סדרה E6xx0, אך גם מהסדרה E5xx0) בנויה היטב, איכותית מאוד ודי מודולארית לצורך התאמה לדרישות שלך (ניתן להוסיף סוללה/ כונן קשיח/ פלאש/ יציאות נוספות במקום הצורב DVD).

המפרט שיש לי: i5-3360m, מעבד גרפי nvidia nvs 5200, כונן פלאש, 8GB DDR3 1600Mhz.

המפרט המדובר עלה לי בארה"ב 920 דולר (דל עודפים) +120 ש"ח חריטת עברית למקלדת (מקלדת עם תאורת מקשים, ופה יש למחשב מקלדת מלאה. להבדיל מהווסטרו).

המחשב מגיע עם אחריות בינ"ל ל3 שנים באתר הלקוח למרות שנרכש בארה"ב. ותקפות השירות אומתה מול יעל פתרונות (נותן השירות של דל בארץ).

כמו כן, יש לנו גם E5420. גם הוא מצויין, אך קצת פחות מוצלח ביחס לסדרה E6000.

בנוסף, אני מצטרף להמלצה גם על ניידי לנובו מהסדרה העיסקית שלהם, THINKPAD. הם גם מצויינים, אך קצת פחות מעוצבים (בלשון המעטה), וגם יקרים יחסית (לפחות ביחס לדל עודפים בארה"ב).

בהצלחה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

ממליץ על סדרה LATITUDE זה מחשבים ברמת ביזנס, אמינים וחזקים למדי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה לכולם על ההמלצות.

בסוף קניתי את המחשב שנתתי בהודעה הראשונה. הוא נתן לי את הטכנולוגיה המתקדמת ביותר עם כל מיני פיצרים קטנים שנתנו לו יתרון על המתחרים באותה הרמה באותו הסכום.

• תוכן חדש...