Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בפונטו ספייס 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש!

כפתור בצד שמאל של הדשבורד הוא לכיוון זוית פנסי הדרך, 0 הוא הוא רגיל, 1-3 מורידים מטה את הפנסים בהדרגה. הוא בשימוש בזמן העמסת משקל על הרכב, חלקו האחורי ישקע מטה והקדמי יהיה מעלה יותר ופנסי הדרך יסנוורו.

לגבי מנורת הדלק, הסיבה שהיא נדלקת מוקדם היא שהדלק משמש גם לקירור משאבת הדלק, לכן תשתדל לא לנסוע עם מנורת דלק דולקת.

לגבי מצב CITY, הוא מתבטל אוטומטית ברגע שעוברים את מהירות 50 קמ"ש, גם אם המנורה של הCITY נשארת דולקת.

זה נכון

פורסם

תודה רבה על המידע.

למישהו יש המלצה לחומר טוב לנקות את הריפודים? יש כרגע ריפודים שחורים אבל אני רוצה להוריד אותם ולהישאר עם הריפוד המקורי, יש דרך טובה לנקות אותם?

פורסם

טוב אז ההגה באמת מרגיש מנותק אחרי 50 קמ"ש, ואני משתדל שלא להגיע למנורה.

איפה ממלאים נוזל שמשות ברכב? זה בצד ימין צינור צר נכון? (סתם בשביל להיות בטוח כי לא רשום שם כלום)

הרכב עבר אתמול ניקוי תא מנוע ניקוי פנימי וחיצוני ולבסוף עשיתי לו וקס, 3 שעות של עבודה אבל התוצאה שווה את זה.

מישהו יודע איפה אפשר להשיג באיזור חיפה וילון אחורי מקורי? (ההוא שרשום על פונטו\פיאט) לאוטו דיפו יש?

אני גם הולך לרכוש טסאות חדשות ועוד כמה דברים כדי להשלים את המראה של האוטו, למישהו יש המלצה למקום זול מלבד אוטודיפו? כמובן שבאיזור חיפה.

קסנון חוקי ברכב הזה? אני שואל גם בגלל שיש לו עדשה וגם בגלל האופציה לכוון את הפנס, וגם כי ראיתי רכב כזה עם קסנון וזה לא מסנוור בכלל.

פורסם

הנה קצת תמונות בשביל התחלה, צילמתי גם בפנים ובמנוע לפני ואחרי כדי שתבינו איזה הבדל משמעותי, אבל בינתיים הנה כמה בשביל התחלה.

xinhiodmgdzz.jpg

yt5mzytuqkfy.jpg

mz1ezuxonjty.jpg

http://rjgzdatnyyjm.jpg

פורסם

היה לי לפני זה שני קטנועים, לפני כן (כשנתיים) היו לי סוויפט עתיקה ופיאסטה משובצרת עתיקה, אתה יכול לחטט לי בפרופיל לראות אותם.

טוב לגבי וילון מקורי מצאתי, קניתי גם חומר מיוחד שמחדש פגושים, ואחרי שהתנסיתי בעבר עם הרבה מוצרים הוא באמת אחד מהמוצלחים, הרכב אחרי וקס וחידוש פגושים נראה חדש.

פורסם
היה לי לפני זה שני קטנועים, לפני כן (כשנתיים) היו לי סוויפט עתיקה ופיאסטה משובצרת עתיקה, אתה יכול לחטט לי בפרופיל לראות אותם.

טוב לגבי וילון מקורי מצאתי, קניתי גם חומר מיוחד שמחדש פגושים, ואחרי שהתנסיתי בעבר עם הרבה מוצרים הוא באמת אחד מהמוצלחים, הרכב אחרי וקס וחידוש פגושים נראה חדש.

אומרים משופצרת "שיפור פני צורה"

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

מיכל נוזל שמשות בצד ימין. פקק כחול.

יש לי ספייס 01 elx כבר יותר מ - 3 שנים.

חוץ מראש מנוע ששופץ פעמיים [...] ולא באשמתי [הרכב לא התחמם בכלום ומטופל כמו שעון. "בלאי טבעי" לפי המוסכניק הכי טוב של פיאט בארץ - חיים ממוסך שמשון ביהוד. הכל ברכב בסדר.

כרגע אני עם 220,000 ק"מ, הרכב סוחב מצויין, הכל תקין ועובד. באמת אחלה רכב.

צריכת דלק ממוצעת בתוך ירושלים 1/13.8

מחוץ לעיר נטו 1/18

ממוצע שלי 1/15

מחשב הדרך אופטימי בכ - 10%, אני מדדתי בשיטה הישנה והטובה.

המחירים במורשה יקרים כמו בכל רכב אחר - אל תצפה למשהו זול "כי פיאט זול לאחזקה".

יש להחליף נוזל קירור לפארפלו.

לגבי ההגה תשתמש בסיטי חופשי, רק יש להזהר לא להחזיק את ההגה במצבי הקיצון שלו אפילו לרגע. זה הורס [ולא משנה אם זה במצב סיטי או לא. בשניהם התיגבור חשמלי].

בהצלחה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

בקשר לטיפולים אני אישית לא מטפל במוסך, אני קונה חלקים ומתקן עם חבר שהוא מכונאי.

חוסך המון כסף, יישור קו עלה לי באיזור ה500 שקל ואפילו קצת פחות.

• תוכן חדש...