Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במוסך בו אני עובד נתקלתי לא מעט בביטנה שעוטפת את המצבר מכל צדדיו במיוחד בפאסטים, מה למעשה תפקידה ועד כמה זה באמת חשוב (חלק מהפועלים זורקים את זה לפח בזמן החזרת המצבר)?

הכוונה למוצר הזה למי שלא הבין: images?q=tbn:ANd9GcS3W3ouHjV0tBNPc1cKpmnIA4D3aNy6e6fTzPVacXZ7TOqGSXNm

אין כמו קמארו עצבנית

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תפקיד הביטנה לבודד את המצבר מהחום השורר בתא המנוע. הביטנה הזו מותקנת גם ברכבי גולף דור 4 ולא רק בפאסאט.

סלח לי אבל זו טיפשות של המוסכניקים שזורקים את הביטנה, מי בכלל מאשר להם לזרוק חלק ששייך לבעל הרכב ?

איזה כייף לי :)

פורסם
(חלק מהפועלים זורקים את זה לפח בזמן החזרת המצבר)

לא נותר לי אלא לקוות שלא רחוק היום עד שהמוסך הזה ייסגר. החאפריות הישראלית במיטבה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

המטרה של זה זה לבודד חום, וגם כנראה לשמור על רכיבים בסביבה במקרה שחס וחלילה מתפוצץ המצבר.

הגרמנים אוהבים לחשוב צעד קדימה וזה מצויין. (השקעה של כמה גרושים, למרות שזה מקרה 1 למיליון שיתפוצץ מצבר או מצבר ינזק מהחום).

אם אני לא טועה ב406 שהייתה לי היה מעטפת פלסטיק.

פורסם

גם בגולף 3 שנת 96 אצלי יש את המעטפת הזו, כנראה באמת לשמור על המצבר מטמפ' חיצוניות ופנימיות קיצוניות וכו'.

פורסם
תפקיד הביטנה לבודד את המצבר מהחום השורר בתא המנוע. הביטנה הזו מותקנת גם ברכבי גולף דור 4 ולא רק בפאסאט.

סלח לי אבל זו טיפשות של המוסכניקים שזורקים את הביטנה, מי בכלל מאשר להם לזרוק חלק ששייך לבעל הרכב ?

זה בטח אותם "מוסכניקים" שאחרי פירוק והרכבה נשארים להם כמה ברגים בצד...

הם פשוט חוסכים משקל לרכב...

אני מקבל חום מכאלה "מוסכניקים".

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כי בכל הרכבים שאין להם את זה, המצבר מתפוצץ לפחות פעם בשבוע.

אולי כדאי שיתחילו במקום זה, לעטוף את צינורות הגומי, כדוגמאת צינור הנשם ושרבול הפלסטיק של המדידי שמן, גם להם החום לא עושה טוב.

לי זה ניראה כמו עוד קטע שיווקי, בדומה לכיסויי הפלסטיק המצנצים שמכסים לנו את המנוע.

חוץ למגרום לקונה הפוטנציאלי ליתלהב מחתיכות הפלסטיק המיותרות האלו אין לזה שום צורך להפך.

פורסם
כי בכל הרכבים שאין להם את זה, המצבר מתפוצץ לפחות פעם בשבוע.

אולי כדאי שיתחילו במקום זה, לעטוף את צינורות הגומי, כדוגמאת צינור הנשם ושרבול הפלסטיק של המדידי שמן, גם להם החום לא עושה טוב.

לי זה ניראה כמו עוד קטע שיווקי, בדומה לכיסויי הפלסטיק המצנצים שמכסים לנו את המנוע.

חוץ למגרום לקונה הפוטנציאלי ליתלהב מחתיכות הפלסטיק המיותרות האלו אין לזה שום צורך להפך.

החום מקצר את חיי המצבר ולכן מנסים תמיד לבודד אותו.

יש רכבים שהמצבר ממוקם מעבר ל-"קיר אש".

פורסם
החום מקצר את חיי המצבר ולכן מנסים תמיד לבודד אותו.

יש רכבים שהמצבר ממוקם מעבר ל-"קיר אש".

הי

ה"ביטנה " שנמצאת סביב המצבר תפקידה בידוד - חום אך בעיקר קור ,

טמפרטורה גבוהה קור / חום גורמת לנזק למצבר , טמפרטורה נמוכה גורמת גם לקושי בהתנעה .

מכאן דאגו תמיד בהחלפת מצבר שיחזירו את הביטנה למקומה :-) .

בברכה

אבי פרשטמן

מנהל שווק ומכירות

מצברי שנפ/B]

פורסם

אני לא מבין איך הדבר הזה יכול לבודד את המצבר.

קור - אחרי לילה שלם, כל חלקי המצבר יגיעו לטמפרטורה החיצונית, עם ובלי העטיפה הזו.

חום - אחרי נסיעה של שעתיים רצוף, הבידוד הזה לא יעזור והמצבר יגיע לטמפרטורה שמתחת למכסה המנוע.

אולי זו הסיבה שרוב היצרנים אינם מתקינים את הדבר הזה?

דני

פורסם

לגבי קור אני מסכים איתך, לגבי החום, הבידוד הזה בהחלט יבודד וישמור את מעטפת המצבר בטמפ' נמוכה יותר מתא המנוע ובנסיעה תא המנוע דווקא מתקרר.

זה עובד בדיוק כמו מגיני חום של מערכת פליטה או בידוד של קיר אש אשר מבודד חום וגם רעשים.

פורסם
הי

ה"ביטנה " שנמצאת סביב המצבר תפקידה בידוד - חום אך בעיקר קור ,

טמפרטורה גבוהה קור / חום גורמת לנזק למצבר , טמפרטורה נמוכה גורמת גם לקושי בהתנעה .

מכאן דאגו תמיד בהחלפת מצבר שיחזירו את הביטנה למקומה :-) .

בברכה

אבי פרשטמן

מנהל שווק ומכירות

כפי שכתבתי בתחילה תפקידה לבודד אך ורק מפני חום תא המנוע ולא קור.

פורסם
אני לא מבין איך הדבר הזה יכול לבודד את המצבר.

קור - אחרי לילה שלם, כל חלקי המצבר יגיעו לטמפרטורה החיצונית, עם ובלי העטיפה הזו.

חום - אחרי נסיעה של שעתיים רצוף, הבידוד הזה לא יעזור והמצבר יגיע לטמפרטורה שמתחת למכסה המנוע.

אולי זו הסיבה שרוב היצרנים אינם מתקינים את הדבר הזה?

דני

אני לגמרי איתך.

גם שאנו לושבים מעיל בחורף, זה לא שהמעיל מחמם אותנו.

הוא פשוט שומר את החום שהגוף מייצר.

ולכן אין שום קשר בין בידוד המצבר לבין הקור, הוא בטוח לא מייצר קור.

ואחרי שעתיים של נסיעה הבידוד הזה רק יפריע לפינוי החום מתחת למכסה מנוע.

אם זה כבר מבודד משהו זה את הפלוס של המצבר.

פלג_

פורסם

בשביל לבודד את הפלוס של המצבר לא צריך ביטנה או קופסאת פלסטיק אלא רק גומייה או כיסוי פלסטיק על נעל הכבל של המצבר כפי שעושים בהרבה רכבים.

כנראה שאתה יודע טוב יותר מייצרן הרכב את הסיבות להתקנה של הביטנה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...