Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עקב סיבות אישיות, המילאנו מועמדת למכירה, אין בליבי לתאר לכם את הצער שאני מרגיש ברגעים אלה.

האוטו מושקע ברמה הכי גבוה שיש, הן מבחינה חיצונית, פנימית והן מהבחינה המכאנית.

הסיפור של האוטו הוא שהיו נסיונות לייבא את האוטו לארץ ע"י בעל הרכב אך הרכב נתקע במכס והוחזר להאנגר בקפריסין שם ישב 10 שנים, עד שבתחילת שנות ה-2000 בעל הרכב מצא עולה חדש שבא מרוסיה שיכל להביא לו את הרכב, 3 שנים הרכב היה על שמו של העולה, ואז הועברה הבעלות לשמו של הבעלים המקורי.

הרכב ישב הרבה זמן בגלל שהבעלים לא מצא כמה חלקים חשובים (משאבות בלם מרכזי וABS ועוד), ובסוף נמכר לי, במצב לא טוב, ואני עבדתי על הרכב בסביבות החצי שנה עד שחזרה לכביש אחרי המון דם יזע ודמעות.

הרכב כאמור יד 3, על השעון 87,036 מייל , מנוע 2.5 V6 ידנית עם קרוב ל-160 כ"ס הנעה אחורית עם גיר מחוזק LSD שממוקם במרכז הרכב, כיסאות חשמליים, סאנרוף חשמלי, מערכת שמע עם 6 רמקולים (בא מקורי מהחברה), 4 חלונות חשמל, הרכב מאוד מאוד יוקרתי אפילו לזמננו.

הרכב הוא היחיד בארץ מדגם זה, תהפכו את הארץ ולא תמצאו כי אין.

האלפא האחרונה שיוצרה לפי רבים.

על הרכב הושקעו סכומים מאוד גבוהים כדי להביא אותו לרמה שהוא נמצא היום, הרכב לא מושלם עדיין אבל מעולם לא היה כ"כ קרוב להיות מושלם כמו עכשיו.

אז מי שמעוניין באקזמפלר הנדיר הזה ומוכן לשלם את המחיר: 45,000 ש"ח מוזמן ליצור קשר.

אם לא עניתם על הקריטריונים הנ"ל אנא חסכו ממני את הטלפון שלכם, בעקבות המצב שנוצר גם אין לי כ"כ זמן, במיוחד לא למבזבזי זמן.

050-8346706

נ.ב

בקישור הבא מפורט חלק מהליך השיפוץ שעברתי איתה, עם תמונות, מוזמנים להציץ:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=386231&highlight=%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%90%D7%A0%D7%95&page=10

תמונות:

wol_error.gifתמונה זאת הוקטנה. לחץ על כותרת זאת על מנת לצפות בתמונה בגודלה המקורי. גודל התמונה המקורית הוא 800x600 והיא שוקלת 63KB.img4835j.jpg

Uploaded with ImageShack.us

wol_error.gifתמונה זאת הוקטנה. לחץ על כותרת זאת על מנת לצפות בתמונה בגודלה המקורי. גודל התמונה המקורית הוא 800x600 והיא שוקלת 218KB.img4830x.jpg

wol_error.gifתמונה זאת הוקטנה. לחץ על כותרת זאת על מנת לצפות בתמונה בגודלה המקורי. גודל התמונה המקורית הוא 800x600 והיא שוקלת 67KB.img4824z.jpg

wol_error.gifתמונה זאת הוקטנה. לחץ על כותרת זאת על מנת לצפות בתמונה בגודלה המקורי. גודל התמונה המקורית הוא 800x600 והיא שוקלת 91KB.img4820t.jpg

wol_error.gifתמונה זאת הוקטנה. לחץ על כותרת זאת על מנת לצפות בתמונה בגודלה המקורי. גודל התמונה המקורית הוא 800x600 והיא שוקלת 75KB.img4819f.jpg

wol_error.gifתמונה זאת הוקטנה. לחץ על כותרת זאת על מנת לצפות בתמונה בגודלה המקורי. גודל התמונה המקורית הוא 800x600 והיא שוקלת 76KB.dscf9325.jpg

wol_error.gifתמונה זאת הוקטנה. לחץ על כותרת זאת על מנת לצפות בתמונה בגודלה המקורי. גודל התמונה המקורית הוא 800x600 והיא שוקלת 91KB.dscf9319.jpg

wol_error.gifתמונה זאת הוקטנה. לחץ על כותרת זאת על מנת לצפות בתמונה בגודלה המקורי. גודל התמונה המקורית הוא 800x600 והיא שוקלת 191KB.dscf9299j.jpg

wol_error.gifתמונה זאת הוקטנה. לחץ על כותרת זאת על מנת לצפות בתמונה בגודלה המקורי. גודל התמונה המקורית הוא 800x600 והיא שוקלת 165KB.dscf9294.jpg

wol_error.gifתמונה זאת הוקטנה. לחץ על כותרת זאת על מנת לצפות בתמונה בגודלה המקורי. גודל התמונה המקורית הוא 800x600 והיא שוקלת 138KB.dscf9285.jpg

wol_error.gifתמונה זאת הוקטנה. לחץ על כותרת זאת על מנת לצפות בתמונה בגודלה המקורי. גודל התמונה המקורית הוא 800x600 והיא שוקלת 135KB.dscf9282a.jpg

wol_error.gifתמונה זאת הוקטנה. לחץ על כותרת זאת על מנת לצפות בתמונה בגודלה המקורי. גודל התמונה המקורית הוא 800x600 והיא שוקלת 113KB.dscf9270v.jpg

wol_error.gifתמונה זאת הוקטנה. לחץ על כותרת זאת על מנת לצפות בתמונה בגודלה המקורי. גודל התמונה המקורית הוא 800x600 והיא שוקלת 101KB.dscf9265a.jpg

wol_error.gifתמונה זאת הוקטנה. לחץ על כותרת זאת על מנת לצפות בתמונה בגודלה המקורי. גודל התמונה המקורית הוא 800x600 והיא שוקלת 95KB.dscf9327t.jpg

wol_error.gifתמונה זאת הוקטנה. לחץ על כותרת זאת על מנת לצפות בתמונה בגודלה המקורי. גודל התמונה המקורית הוא 800x600 והיא שוקלת 143KB.img4875a.jpg

פורסם

שלום

מעוניין להחליף ברכב אספנות

ktm duke 125 2012

1100 ק"מ

חדש לגמרי,אחרי טיפול 1000 בחברה

הצעות בה"פ

{שווי האופנוע 30k }

יונתן

2011-ktm-duke-125-picture.jpg

מחפש מינימוק בכל מצב בלי קשר לדת צבע ונפח מנוע

פורסם

בטי למכירה!

רנו 12 TL

שנת 1976

נפח 1289cc

ידנית 4 הילוכים

בשעון כתוב 76,865 ק"מ

יד 7

תוספות:

- מזגן שצריך להוסיף לו מעט גז, כרגע הוא חלש אך בשיאו הוא מצוין. מומלץ אף להוסיף וונטה שקיימת אצלי, כל החיווט קיים.

- רמקולים בקופסאות מאחורה, מכשיר רדיו AUX USB זול

- הצתה אלקטרונית

- כסאות של קליאו שעדיין לא רופדו בעור שחור

- שעון חום

- בנפרד כסאות של רנו 5 ספורט שניתן לרפד ולהתקין (מומלץ מאוד)

- לוח שעונים מפורט הכולל מד לחץ שמן, סל"ד, חום מנוע וכו' (לא מותקן)

- גלגל הגה של מודל 1969-75 (ההגה המקורי קיים)

תיאור כללי:

מתניעה, המנוע (לא מקורי, הוחלף ב2010) שומר על סרק ומרגיש בריא מאוד (נזילת שמן צרפתית)

עברה פחחות וצבע ב2009 שכללה החלפת פחים. כיום יש לה מעט חלודות שטחיות, פגושי ניקל עם נמשים.

מטופלת כראוי, כל הברקסים חדשים, צמיגים במצב טוב. רדיאטור נקי - לא מתחממת כלל.

נוחות נסיעה פנטסטית, רכב כיפי, נוסטלגי, וגם אמין מאוד! שימשה כרכב יחיד כשחיכינו לרכב חדש מהחברה, ולא איכזבה.

דפקטים:

- פגושים מנומשים

- גריל שבור

- פלסטיקה בפנים זקוקה למעט רענון

- רצפה מעט חלודה

- דפיקה קלה על הכנף השמאלית אחורית

- נזילת שמן שגרתית

- חוסר גז במזגן

- חימום פנימי מנותק

מחיר: 4,500 שקלים (עם טסט - 5,200), הרכב נמכר בעקבות כניסה לפרויקט חדש ולכן אין גמישות במחיר. הרכב נמכר כמו שהוא, אבקש לא להתמכח.

נמצא בקרית טבעון.

טל' לבירורים; 0525-394745 אסף

0526-444525 איתמר

1.JPG

2.jpg

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

8.JPG

IMG_1606.JPG

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

מחיר: 4,500 שקלים (עם טסט - 5,200), הרכב נמכר בעקבות כניסה לפרויקט חדש ולכן אין גמישות במחיר. הרכב נמכר כמו שהוא, אבקש לא להתמכח.

אסף חמודי !

תשנה מיד את המחיר לדולאר, מה קרה לך שתייתה נפט ???הרנו 12 ידוע כרכב המצטיין בכל הסידרה ! המזגן שהתקנת עלה יותר. ומה עם הצבע ? לא עדיף לך לקחת הלוואה 5 אלף ולמכור ללא לחץ ? אגב אני חייב לציין את היושרה שלך, זה נכס נדיר אתה מפרט את כל הליקויים זה נדיר !

אני מנחש שאתה הולך על ציטרואן אולי דשבו?

מה שלא תעשה שיהיה בהצלחה !!!במחיר את טועה בגדול תחשוב על התוספות הנדירות :-P:-P:-D

פורסם

רכב אספנות מהסוג הזה, לא מחזיר את הערך למרות התוספות, זה נטו השקעה שהיתה בזמנו בשבילי ובשביל הרכב. המחיר הוא הגיוני מאוד ונוח עבורי ועבור המוכר.

מאחר וכולנו יודעים שזה המחיר ההגיוני לרכב שכזה, דילגתי על השלב שאני כותב 8,000 שקל ויורד בכמעט חצי.

בשלב זה אני גם לא מפרסם ביד2 כי חשוב לי שהרכב ישאר בידי אספן מוכר.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

אני רק יכול להגיד כל הכבוד שיש עוד אנשים כמוך- ולהגיד לך בהצלחה!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

פורד אנגליה 1963 משופצת ועם טסט לעוד חודשיים.

הרכב מניע ונוסע.

המחיר: 11 אלף, כולל עוד חצי רכב רק בחלקים!

מחיר לא למיכוח, ימכר כחבילה אחת החלקים והרכב.

יש תמונות ביד2 הרכב צבע בורדו עם גג קרם

פניות בה''פ

יום טוב :-D

פורסם
רכב אספנות מהסוג הזה, לא מחזיר את הערך למרות התוספות, זה נטו השקעה שהיתה בזמנו בשבילי ובשביל הרכב. המחיר הוא הגיוני מאוד ונוח עבורי ועבור המוכר.

מאחר וכולנו יודעים שזה המחיר ההגיוני לרכב שכזה, דילגתי על השלב שאני כותב 8,000 שקל ויורד בכמעט חצי.

בשלב זה אני גם לא מפרסם ביד2 כי חשוב לי שהרכב ישאר בידי אספן מוכר.

סתם שאלה שמעניינת אותי

האם יש לך עוד אחת ירוקה? או שזה אותה אחת?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...